Licurici de ianuarie - februarie 2009 (124)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Eseea, si Vladut a mers f devreme, la 8 luni facea primii pasi singur si acum vorbeste o gramada pe bebelusesca, dar i-am scris cuvintele stiute si a depasit 100. F multe dintre ele le poceste destul de tare si ma gandesc ca poate si puiul tau spune cuvinte pocite, dar nu ti-ai dat seama. Urmareste daca mereu repeta aceleasi sunete ca sa denumeasca aceleasi lucruri. Oricum, nu cred ca ai de ce sa-ti faci griji in ceea ce-l priveste

de baietel nazdravan (09.02.2009)

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

Dna dra e in CO 2 saptamani!!! ne-a intampinat asistenta care ne-a spus ca nu avem decat sa mergem la alt medic, ne-a si aratat o usa pe acolo...la usa aia erau peste 20 de persoane...asa ca am venit acasa si il tratez cu Eurespal de tuse si Panadol pt febra si dureri in gat, Pivalone pt nasuc si tras mucii cu batista(in afara de Amxicilina asta e ce ne da ea mereu, oricum), dar si cu babisme: ceai de ceapa cu nuci si miere, sare calda pe piept, frectie zice soacra cu tuica, dar inca nu stiu, cred ca o sa pun doar Carmol baby..si cica sa-i pun un galbenus crud cu miere in lapte...albastru de metil in gat, cat ramane pe un bat de urechi..
La culcare o sa-i pun si Pulmex baby, ca am invatat de la Ledi ca il ajuta sa respire mai usor
si mai am si o crema Cold rub de la dr mom, mentolata, pe care o s-o las desfacuta, pe langa patut...mai zicea cineva de o ceapa sparta si lasata in camera..tot pt usurarea respiratiei...
si maine o sa sun la dr nostru de incredere, desi cam trebuie asteptat la el...sper sa ne poata primi repede, o sa rog sa ne primeasca..
Crisspy, de unde vezi Parenthood?

hei, si Alexu meu e mutulica, e campion, cred..el nu zice nimic nimic, doar un vag si subtirel "DA!" la telefoanele mobil si fix si apoi doar "eeeeeeeee! eeeeeee!"
da cineva mai putin?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Micola multa sanatate Alexutului...

Poze ..

Stefanel cel mititel este un nazdravanel...
31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

ma care e ritualul de somn la ai vostri? si cat dureaza?

ca la robert dupa ce ca inca se trezeste de nespe ori pe noapte (in notile bune de 3 orei in alea nebune de 10 ori) dureaza cam 45 de min o ora pana adorme;
ba vrea apa
ba se da jos din pat,
ba imi zice pa si ma trimite afara din camera si peste 5 min ma cheama
ba aprinde becu

ma lasa nervii te tot cu somnul lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

Citat:
citat din mesajul lui Porumbita

ma care e ritualul de somn la ai vostri? si cat dureaza?

ca la robert dupa ce ca inca se trezeste de nespe ori pe noapte (in notile bune de 3 orei in alea nebune de 10 ori) dureaza cam 45 de min o ora pana adorme;
ba vrea apa
ba se da jos din pat,
ba imi zice pa si ma trimite afara din camera si peste 5 min ma cheama
ba aprinde becu

ma lasa nervii te tot cu somnul lui

ma semnez si eu la mesajul asta, se poate?
cu 2 exceptii: 1 ca la noi dureaza mai mult de 1 ora si a doua ca nu zice "pa"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Bat in lemn, dar noi nu mai avem probleme cu somnul. Doarme de la 7.30 la 5.30 (dupa ora veche, sper sa se regleze ca sunt cam nauca, de cand s-a schimbat ora ne trezeste numa la 5.30.

Doarme uneori la el in pat, alteori cu mine in pat si evacuam sotul. suntem f flexibili la treaba asta atata timp cat se doarme bine in casa noastra

Ritualul: dupa gradi mergem afara si alergam bine copilul:)), pe la 7 cina, apoi baita si laptic la mine in brate pe fotoliu, il legan, il pup, ii cant, uneori dureaza 5 minute, alteori dureaza mai mult (in ultimul timp media e cam 15 minute), neapart cu Titi ursuletul si o patura care ii place lui, v-am zis ca avem trei Titi identici, doi acasa si unul la gradi:))), adoarme, il pun in patut si gata. Cateodata se trezeste cand vin eu la culcare si atunci facem mutarea descrisa mai sus, sotul pleaca si copilul doarme cu mine. Mi-e un drag de el cum ma tine mititelul in brate si dimineata imi zambeste si zice hi cu glasciorul lui dulce, cele mai pretioase momente

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

La noi ritualul e cam asa: baita, laptic si pus pe pernuta (nu poate sa adoarma daca nu are perna) si mangaiat pe spate.

Cand nu ii e somn da o tura pe la toate jucariile dupa care il iau din nou in pat, mangaiat pe spate sau cantat.

Ca sa nu se mai ridice din pat, sting si lumina de veghe.

Duminica seara adoarme cel mai greu, cred eu ca stie ca plecam si nu vrea.

Azi noapte pe la 6 s-a ridicat, s-a pus in genunchi si aratand cu degetelul in fata a strigat "ta-ta", dupa care s-a pus cu capul pe pernuta si dus a fost.

Noi nu ne trezim peste noapte decat daca nu primeste laptele...se lasa cu scandal daca nu-i sai lapte...daca ii dai, doarme ca un ingeras...orele de somn sunt de la 9:30 - 10:00 pana la 7:30 - 8:00

Crisspy, fericita de Razvi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Micola pe Vplay vad serialul

Sanatate multa Alexutului

Crisspy, fericita de Razvi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Vlad in zilele si noptile normale se culca la 9.30 cu laptele in patut singurel si se trezeste pe la 5.30-6.00 pentru lapte si adoarme la loc pana la 7.30-8.00, iar la pranz doarme de la 02.00-04.00. In perioadele naspe avem acelasi program doar ca il adorm mai greu, si pe picioare, iar noaptea se trezeste de mai multe ori dar adoarme la loc sau mai imi cere lapte inca o data

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 29 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

CRISTI, FEEEEELIIICIIIITARIIII!!!!! SI O SARCINA USOARA SI UN BEBE FRUMOS SI SANATOS!!!

ANUCsa sti ca si eu m-am refacut repede dupa cezariana si o sa vezi ca si la tine va fii bine.

PATRICIA credeam ca doar eu am frica de a doua cezarianaBa mi-e mai frica decat la prima si am mult mai multe emotii

MICOLA, ma bucur ca sunteti bine.

NATYeu o dau pe Clara la nasuc cu crema de galbenele, mai ales cand doarme, ca nu se sterge si actioneaza f. bine.

CRISSPYsi eu sunt putin ingrijorata pentru ca nici dsoara mea nu vorbeste.Dupa ce trece "nebunia" cu nasterea o sa merg la niste controale cu ea.

IN LEG. CU DORMITUL, Clara se culca pe la 21-22 cu "Peticila" (un catzelus de plus)in brate si se trezeste pe la 7; mai doarme la pranz vreo 2 ore.Din fericire nu se trezeste noaptea (inca).dar musai tr. sa fie cineva cu ea si la pranz si noaptea ca sa adoarma.Eventual punem sa cante Cutiutza muzicala.

CEZARIANA 16 NOV.
Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.

Mergi la inceput