Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (34)
Raspunsuri - Pagina 4
lenabum spune:
buna dimineatza puturoaselor,unde atzi fost ieri
la plimbare,cred
noi va invidiem ca stam inchise in casa
haideti nu dati si voi o cafea calda?
fericita mamica cu mica, BIANCA MARIA
09.06.2010
http://family.webshots.com/album/578091226pChrLJ?vhost=family
maribell spune:
'neatza....
uite LENA ca va servesc eu cu un CAPPUCCINO DELICIOS...
pe care il savurez cu placere.....
ieri a fost superb afara, cred ca fetele au profitat si au umplut parcurile ...nu ca noi 2 sa ne cioravaim pe o poza.....
cred ca pana acum ti-a trecut supararea....DRAGA MEA LENA...si uite un buchet imens de BIENCUTEI ca sa se faca bine mai repede si sa prinda si ea ultimele zile cu soare din an
BUBU ...SUNT SIGURA CA INIMIOARA LUI ALEXANDRU ESTE SANATOASA.....DOAMNE DOAMNE ARE GRIJA DE NOI TOTI.....MULTA RABDARE IN CONTINUARE
SABINA CUM E LA AZUGA????
THEO ....CHIAR NU TI-E DOR DE NOI????
ARTU SPER CA TE SIMTI MAI BINE AZI.....
MARIA SUPER FERICITA cu ANDREEA ANTONIA 06.06.2010
GALERIA ZAMBETELOR
un vot si pentru noi ml-1 si ml-2www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=21" target="_blank">VOT
PUPICI TUTUROR
Alinutzaa spune:
Pentru fetele interesate
- in weekendul asta (ma rog...ca a mai ramas doar ziua de azi) este promotie la jucariile Melissa&Doug pe ookee.ro
- azi e ultima zi din Parent Info la Sala Dalles - parentinfo.ro
ioana1234 spune:
buna dimi...
Nici noi nu prea avem multe de spus ...ne buucram in fiecare zi de la 12 la 17 de timpul frumos si iesim in parc la alti bebelusi, mai schimbam o parere un plans , un zambet:) . In rest toate bune...suntem muciosi...dar asa ne e firea:) ...am facut vaccin de 4 luni si Victoras a lu mama seamana pe mine ca nu a scos niciun sunet, chiar i-a zambit asistentei cand i-a facut vaccin, sotu se pregatea sa iasa afara , sa nu-l auda urland, aman2 am ramas masca la curajul bebelusului nostru:)..
Va citesc aproape in fiecare zi, si as vrea sa scriu cate ceva , dar ba mi se reseteaza mesajul, ba uit sa ma loghez si-l pierd si nu prea ma lasa bebe sa stau pe calc.
Am gasit pe bebecurier niste carticele plus si jucarii de baie la oferta , si mai caut jucarii pt craciun pe alte site-uri...cam atat despre noi...
Artu imi pare rau pt mama ta, la mami in bloc , la vecina de deasupra i-au furat acum 2 zile toata borcanele cu muraturi, castraveti gogosari, zacusca ,si dulceturi ce si le-a pus anul acesta din debara.....toate...toate ...nu i-au lasat ncii macar un borcan sa vada daca au iesit sau nu.....
Mama s-a speriat mai ales pt ca dupa ce pleaca tata dimineata , ii spune sa lase usa neincuiata ca doar nu umbla nimeni pe scara....na ca acuma isi mai iau o iala..,- s0au speriat, mai ales ca animalutul de paza ( un caniche de 13 ani) nu mai aude si nu mai e vigilenta ca inainte...:)
aleesicoo spune:
neata duamnelor
noi ieri am stat mai mult pe afara
am fost in parc, ne-am plimbat am ras...ne am jukt cu frunzele , am admirat tot ce se putea
marti mergem la pediatru sa vedem cat am mai crescut si kt mai cantarim
o zi frumoasa si calda va doresc
ALE fericita de printesa Karinutza Scorpiutza (01.06.2010)
multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa!
Are mama o fetita frumusica foc, are mama o fetita cat un ghemotoc!!
lenabum spune:
nicio problema maribell,doar ca mi sa parut ca ai fost cam intepata
acum te iert
fericita mamica cu mica, BIANCA MARIA
09.06.2010
http://family.webshots.com/album/578091226pChrLJ?vhost=family
JulyMorning spune:
Neata.
Fetele care aveti bumbo, de la ce varsta i-ati pus pe bebei in el?? Am vazut ca scrie de la 4 luni, dar nu-s cam mici? Stau bine? M-a apucat si pe mine febra ebay-ului tot citind la voi . Am licitat acum la unul si astept sa vedem cum iese.
Carla Eu intotdeauna am intrebat pe ebay inainte de a licita/cumpara direct daca trimit in Ro, chiar daca scria acolo ca e shipping international si am primit si raspunsuri negative. Nici mie nu-mi place sa ma "cert"virtual, mi se pare inutil si pierdere de timp si nervi. Dar poti face reclamatie la "conducere"si mai mult ca sigura rezolva ei cumva.
arturicii spune:
Neata
Pe aici e frig si ceata asa ca azi o sa stam cateva ore la biblioteca
Cat despre problemele mamei, nu sunt mai breaza azi decat ieri ...
Imi pare rau sa vad cum se strica ceva ce putea sa fie bine...
July, noi de la 5 luni am lasat-o pe Sabina in el
tuturor
Ioana & Arturicii'S
Onana spune:
Salutare si de la noi!
Artu, imi pare ff rau de ce povestesti cu mama ta, off..E oribil, n-am vazut filmul de care spui dar imi imaginez cum te simti..
Ruxi, santate multa lui Alexandru, sa ne spui neaparat cum a fost la dr si mai ales sa vii cu vesti super bune!
Alina, multumim de info, la targ nu mai ajung ca nu mai e timp, dar niste jucarii tot am comandat ca doar vin sarbatorile. Imi plac cele Melissa & Doug, desi sunt cam scumpe..
veronicach spune:
artu
am primit dovleac fiert...i-am dat un pic si la Matei..nu s-a inecat si a apat un pic...da, s-a murdarit tot
Artu cata cantitate se da prima data?
mamica fericita de cuminte Matei Sebastian 10.05.2010
bebe