Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (34)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikolett2445 spune:

Matei Sebastian la multe lunite!
sarbatoritilor

Nikol ANTONIA MARIA(06 MAI 2010)
DAVID(15 MAI 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maribell spune:

LA MULTE LUNITE MINUNATE:

MATEI SEBASTIAN de VERONICAH !!!!!
MAYA SOFIA de ANCUTZIKAB !!!!
SUTYA RACHEL de BILICA !!!!!
BEATRICE EMILIA de MAMANATI !!!!!

VA UREZ DIN SUFLET SA FITI MANDRIA PARINTILOR VOSTRI !!!!

MARIA SUPER FERICITA cu ANDREEA ANTONIA 06.06.2010

GALERIA ZAMBETELOR

un vot si pentru noi ml-1 si ml-2www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=21" target="_blank">VOT
PUPICI TUTUROR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vivela

inca un post si ma duc la ale mele.

parerea mea (spre deosebire de cea a Veronicai , pe care o respect) este ca renuntarea daca nu este facuta cu convingere, este un fals. si atunci mai bine n-o faci.
as zice ca mai degraba ar fi frumos sa-ti aloci putin timp si sa meditezi asupra a ceea ce ai intr-adevar nevoie si sa-ti restabilesti ordinea prioritatilor. un fel de pas inapoi pentru a vedea intreg tabloul.
adica eu n-o sa renunt la cafea doar de dragul de a renunta. asta imi face placere si - desi as avea suficienta vointa sa renunt la ea - nu vad de ce ar trebui sa mi-o refuz.
insa o sa incerc sa vad lucrurile bune pe care le am (sanatate, doi copii minunati si sanatosi, un sot bun, parintii in viata, un acoperis deasupra capului - chit ca nu e al nostru inca-, etc.) mai degraba decat lucrurile la care tanjesc si pe care nu le am. si voi incerca sa constientizez ca de fapt sunt fericita si fara lucrurile astea (a caror lipsa imi provoaca uneori nefericire). dar daca o cafea sau o ciocolata sau orice altceva care imi face placere imi par importante, nu voi forta lucrurile. renuntarea trebuie sa vina din interior, altfel, mai rau te intoxici cu frustrari si ravna.

e parerea mea .

Traiesc in Orasul Alandala

100% de acord
mai adaug faptul ca ar trebui sa facem ceva, oricat de neinsemnat, pentru cei din jur, zilnic; un strop de actiune concreta vs pasivitatea abtinerii de la carne, cafea, sex...
daca nu, post = dieta = cura de slabire...

Nana, mamica de ubirice dulce , Adelina Ioana - 11 mai 2010
pozici si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

felicitari pentru toate floricelele dintoase . noi am ramas la stadiul de punctulet pe gingie...

Nana, mamica de ubirice dulce , Adelina Ioana - 11 mai 2010
pozici si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

R-ocsy ai dreptate, asta e, eu i l-am dat cu regrete, dar i l-am dat Macar e mai bine, slava Domnului.

Bogdan al meu nici nu vrea sa o vada dezbracata pe Ilinca...imi spune mereu s-o imbrac. Nu asista la baie, nu schimba pampersi. Spune ca e domnisoara...haha ma amuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

meniul de astazi
morcov aburit
rezultatul: esec total, nici nu a vrut sa-l ia in gurita
daca il atingeam pe buze se stramba cu efect
clar nu as fi putut sa il dau nici maruntit, direct in gura..cred ca ar l-ar fi scuipat si s-ar fi inecat
eu in schimb am mancat, ca niciodata, morcov aburit in forma de cartof pai
oare ce sa incerc maine
tot morcov sau alte leguminoase?

mamica fericita de cuminte Matei Sebastian 10.05.2010
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana1234 spune:

si noi avem de la sora mea un antepremergator si o minge multifuncvtionala de la Vtech, mie imi plac tare mult Lui vic inca nu i le-am prezentat:) sunt folosite de nepoata mea si de finul lor si sunt in stare excelenta!:))

deci mai astept cu dintii, speram sa imi zica cineva: maine, maine ii ies dintii:)))

Noi mergem afara, ca a iesit soarele pe stada noastra......va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzicab spune:

Multumim de urari, le intoarcem cu drag celorlalte floricele de 10!

Nana, eu sunt fan Vtech. Luca are o multime de jucarii de la ei, care vor ajunge la Maya in stare impecabila, desi nu le-a menajat deloc. Inclusiv de pe Amazon e mai convenabil de cumparat decat de la noi. Mi-am facut un wish list pentru Luca cand va mai creste, ca jucarii de pici avem.

Artu, in legatura cu articolul despre medicamentele pe baza de plante - eu sunt foarte circumspecta in legatura cu teoriile conspirationiste, desi sunt convinsa ca anumite lucruri se decid la un nivel pe care noi nici nu il banuim. Citeam in urma cu cateva saptamani niste lucruri legate de controversatul Codex alimentarius si ma amuzam citind despre o viitoare iminenta interzicere a cultivarii mentei si a usturoiului (sper ca am retinut corect). Acum, sincera sa fiu, nu mai imi vine sa rad. I-am spus lui barbate-miu ca vreau sa ne luam o casa la tara, cu mult teren, si la pensie sa ma apuc de agricultura pentru uzul propriu ca astia ne omoara cu ce ne dau sa mancam. O sa ajungem sa facem contrabanda cu produse crescute in curtea proprie. Sper sa nu ajung sa traiesc asa vremuri. Mai bine dau coltul.
Post alimentar nu voi tine (nici acum). In schimb, in spiritul celor discutate deja aici si urmand sfatul preotului care ne-a cununat si care, in loc de post ne-a spus sa incercam sa fim mai buni, voi face tot posibilul sa fiu mai toleranta, mai intelegatoare si mai darnica, sa apreciez lucrurile bune din viata mea - care, slava Domnului, nu sunt putine si sa nu ma mai incarc negativ cu toate nimicurile, sa imi conserv energia pentru lucrurile cu adevarat importante.

Dar, daca tot ati reusit sa cititi pana aici, va informez ca ne mentinem in categoria de fotomodele cu 6,300 de grame. Inaltimea o vedem maine, cand mergem la doc.

Anca, mamina fericita a lui Luca 04.03.2008 si a Mayei Sofia 10.06.10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rosanne spune:

Ioana1234, la noi primul a iesit la 4 luni si jumatate...cu ceva maraiala(eu nu mi-am dat seama), acum la 6 luni jumate are 5 si se vede al 6-lea....tb sa sparga gangia. Ordinea a fost asa: s-a umflat gingia, s-a vazut o liniuta alba sub gingie, gingia s-a inrosit(asa am stiut ca urmeaza sa iasa) si ziua urmatoare aveam dinte nou.

Roxy mamica fericita de Diana (20.04.10)

www.r.studio-x.ro/" target="_blank">Site-ul meu

www.studio-x.ro/" target="_blank"> Site-ul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rosanne spune:

Noi nu avem program de masa....
ieri:
dimineata: pruna si banana
seara: piure de broccoli, conopida, cartof dulce, carne pui, lapte praf si o l-ta de cereale.
la culcare: mar aburit

Pana acum a mancat:
fructe: banana, mar, para, pruna, avocado, mango, dovleac placintar
legume: broccoli, conopida, cartof dulce, morcov, dovlecel

Cand mergem in bucatarie, in loc sa-i dau o jucarie, ii pun ceva de papa in fata....daca nu vrea nici nu se uita.....Fructele ii plac mai mult

Roxy mamica fericita de Diana (20.04.10)

www.r.studio-x.ro/" target="_blank">Site-ul meu

www.studio-x.ro/" target="_blank"> Site-ul nostru

Mergi la inceput