Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (34)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikolett2445 spune:

noi mergem inainte cu doar doua mese de lapte,350 ml in 24 ore si alte trei mese de fructe+branza ,legume+galbenus la 4 zile ,cereale si suc de morcov+diverse,mar,para...100 ml,diluat cu apa 100 ml

Nikol ANTONIA MARIA(06 MAI 2010)
DAVID(15 MAI 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolett2445 spune:

in conditiile in care cel mare mi-a terminat un flacon de stodal si aproape zilnic sinupret ....inca mai tuseste dimi dupa ce-si bea laptele sau ceaiul se aduna seceretii ,iar in timpul zilei doar de cateva ori ar mai trebui sa incerc si alte siropuri sau astept sa se curete cu timpul de secretii?

Nikol ANTONIA MARIA(06 MAI 2010)
DAVID(15 MAI 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocurban spune:

'Neatza si de la noi,

Nicoleta, sanatate copiilor!

Fetele mele sunt din ce in ce mai matinale, de cand cu schimbatul orei... in loc de 9 dimineata se trezesc pe la 7... Si mi-e sooooooomn!

Meniul zilei: cartof, morcov, dovlecel, ceapa verde aburite (tulpina de ceapa verde le place cel mai tare). Iar la desert, cate o jumatate de felie de portocala, taiata de-a latul, nu cum desfacem noi portocala in mod normal. Ieri le-am dat pentru prima data si au fost foarte fericite sa suga de pe ea...

Nu mai stiu ce voiam sa zic... Sunt prea adormita.

Legat de subiectul cu nuditatea... multumesc celor care ati raspuns, mi-a prins bine sa mai citesc si alte opinii... Mi-a ramas in minte chestia ca nu-i igienic sa te imbaiezi cu copilul si ma gandeam ca oricum nu ne punem noi, ca adulti, sa ne sapunim peste copil... Baia aer rol de ditractie, de balaceala, de joaca... cu un dus prealabil al nostru, tocmai ca sa fim curati. Eu o sa incerc zilele viitoare... abia astept! (Pana la sarcina si eu facem plaja topless, in ciuda avertismentelor cu cancerul si alte boli - nu stateam la pranz, insa acum n-o sa mai fac niciodata, sanii mi s-au lasat ingrozitor si arata hidos!!! Anul viitor am in plan ridicare de sani, daca printr-o minune ne va permite bugetul, ma deprim de cate ori ma dezbrac!)

Ruxi, mult succes azi!!!

La multi ani sarbatoritilor zilei!

Sa fii mama e cea mai frumoasa meserie din lume!

Carla, mamica fericita a mazarichilor Natalia-Emilia si Sofia-Maria (25 martie 2010).

Blogul mazarichilor

Albumul mazarichilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocurban spune:

Ah, da.

Am decis ca in acest an sa tin si eu postul... desi n-am facut-o niciodata pana acum. Sper ca mai sunt printre voi persoane care vor face acest lucru, ca sa facem schimb de meniuri, sa ne dam idei... eu nu prea stiu ce as putea manca 6 saptamani, daca nu ma mai pot atinge de carnea si lactatele mele zilnice...

Sa fii mama e cea mai frumoasa meserie din lume!

Carla, mamica fericita a mazarichilor Natalia-Emilia si Sofia-Maria (25 martie 2010).

Blogul mazarichilor

Albumul mazarichilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

neata

Carla, sa stii ca sanii isi vor mai reveni in timp. si eu eram socata de cum aratam dupa 1 an jumate de alaptare, pe langa ca erau ca niste sosete puse pe sarma la uscat, mai aveam si niste vene groase si proeminente pe piept, slabisem mult (bineinteles, nu puteam si eu sa slabesc la solduri, a trebuit sa slabesc tocmai unde nu vroiam!!) si aratam ca un zombi.
dar mi-am revenit in timp, nu chiar ca inainte de prima sarcina, insa aratam omeneste, puteam chiar sa fac topless si sa nu-mi fie rusine.

acum iarasi arat naspa in zona cu pricina, insa am speranta sa-mi revin ca si prima data. port bustiera, ca din sutien fug neobrazatele imediat ce ma aplec .

cu postul, ce sa zic, rabdare si putere, eu cred ca o sa ma limitez la o saptamana inainte. ca si asa mananc pe apucate, daca mai scot si lactatele si carnea din alimentatie, ar trebui sa traiesc cu aer.

noi azi avem carnavalul toamnei la gradinita lui david. va fi primul carnaval si pt damian, ca n-am cu cine sa-l las, e la ora 4 si tati e la munca la ora aia. macar de as fi aflat cu mai mult timp in urma sa ne organizam altfel.
trebuie sa-i concep o mica vestimentatie, caut o pelerina, ii fac niste ochelari ca de zorro (cu ochii in forma de frunze de stejar) si pelerina o decorez cu frunze, fructe de toamna (de plastic, sa nu care copilul kg de mere pe el ). sper sa iasa ok, am emotii .
deci azi am treaba, mi-e ciuda ca nu-mi mai merge masina de cusut, faceam ceva mai frumos.

Nikol, sanatate multa fetitei tale. incearca s-o aspiri, dar nu foarte des, sa nu stimulezi si mai mult producerea de secretii.

rosanne, 5 dinti??? oau, e mai mult decat un iepuras . noi am stagnat cu dintii, acum vreo luna au aparut sub gingie si n-au mai evoluat deloc. probabil asteapta si ei o varsta rezonabila sa isi faca aparitia.

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maribell spune:

'neatza fetele.....

mi-am baut deja cappuccino-ul......tony doarme, iar eu am intrat in panica .....asta-mi lipsea
ma uitam la razvan si dani(ca in fiecare dimi)si o d-na dr sa apucat sa explice despre fibromul uterin......iar din ce a spus ea despre simtome....eu le am pe toate.adica chiar m-a atentionat nasa la un mom dat, eu avand ditamai abdomenul de umflat, si tare, "scufita" ma tine foarte mult si dureros si f mult cantitativ (care eu aveam max 3 zile, putin si fara dureri)....ce credeti?????
am vrut sa-mi fac programare la dr la care am fost in sarcina (dr dumitrascu)dar vinerea nu are consultatie. oare sa-mi fac eco trans-vaginala si apoi cu rezultatul sa ma duc la el cand mai am drum prin buc?????
offffffff....cu ce va impui eu capul la ora asta......

CRISTINA , TONY are 6.060g, imbracata, la 5 luni......se pare ca a pus pe ea ceva, de cand o tot imbuib cu cereala de 3 ori pe zi, dar mai multe aflu vineri cand ma duc la dr.

MARIA SUPER FERICITA cu ANDREEA ANTONIA 06.06.2010

GALERIA ZAMBETELOR

un vot si pentru noi ml-1 si ml-2www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=21" target="_blank">VOT
PUPICI TUTUROR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Neata

Suntem mai bine, am tusit mai putin, suntem pe drumul bun.

Nikolett sanatate multa, nu stiu ce sa zic, poate trebuie schimbat siropul de tuse daca inca nu s-a vindecat...vezi sa nu dai in partea cealalata cu prea multe secretii
Artu felicitari pentru progeresele cu avocado
Vivela wow, ce frumos! Azi o sa-l astept pe Mirci cu frunze sa facem trandafiri. sa vezi ce incantat va fi!!
Rosane 5 dintisori si beti cu paiul?? mai tu trebuia sa scrii la alta odisee!!
Carla ey spre rusinea mea, nu ma incumet la post...mereu gust din mancarea fetei, plus ca alaptez si nu vreau sa o privez de unele altele... dar succes tie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Maribell, eu zic ca deocamdata sa nu-ti faci ganduri rele, totusi n-a trecut mult de cand ai nascut, corpul nu s-a refacut integral, asa ca poate fi o reactie normala ce descrii tu. dar un control nu strica niciodata.
uite, cu asta mi-ai amintit ca TREBUIE sa ajung si eu la medicul ginecolog, tb sa fac neaparat un PAP sa vad cum stau (mama a avut cancer ovarian -tratat cu chimio, histerectomie totala, rezultate bune - deci stau cu sabia deasupra capului si eu, desi poate n-ar trebui).
dar cum sunt total dependenta de sot in privinta transportului (si cum oricum fuge de la lucru ca sa ma duca la dentist in perioada asta si sa stea si cu damian), tot aman momentul marii intalniri cu gine.

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Neata !

Laurita : eu si Florin am luat amandoi Klacid acu vreo 2 ani pe baza antibiogramei si stiu ca e foarte puternic, eu in fericire l-am suportat dar Florin a avut reactii adverse si de aceea ma gandeam ca daca un om matur poate avea probleme dar un bebe mic ? Daca am ajuns sa dam Klacid la copilasi pe principiul ca Augmentinul nu mai merge unde vom ajunge si din cauza cui ? In mare parte a medicilor incompetenti care dau antibiotice dupa ureche fara antibiograma, fara nimic sau din cauza oamenilor care si le prescriu singuri si desi farmaciilor li se interzice sa le dea fara reteta am vazut nenumarate cazuri in care le-au dat fara nicio o remuscare ... ca de ... trebuie sa facem vanzare !
Artu : te rog sa ne mai povesteti ... asa pot si eu sa visez .
In ceea ce priveste interzicerea medicamentelor pe baza de plante , am aflat cand s-a deschis procesul dar nu credeam ca firma respectiva ar avea sanse de castig ... uite ca m-am inselat, unde sunt interese mari economoce si de control al populatiei nu mai conteaza ce e bun s-au nu pentru organism . Chiar mi se parea o aberatie sa interzici medicamentele pe baza de plante, eu intotdeauna le-am preferat celor sintetice. Astia vor sa ne omoare mai repede, mancarea deja e cum e ca nu mai gasesti in curand nimic bio, acum medicamentele si asa mai departe. O sa ajungem pana la urma , noi cei care prefera plantele sa ni le cultivam singuri ... ceea ce daca stau sa ma gandesc , nici nu e chiar asa de rau , dat timp am avea ???

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 )

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

T_ioana : eu cand i-am facut trecerea de pe PreLactana pe lactana 1 am facut-o direct, asa am sa fac si cand trec pe Lactana 2.
Noua ne-a copt locul dar oricum vom face o testare, asa ne-a recomandat pediatru. A zis ca la 5 luni de la vaccinul BCG sa o testam, asta inseamna luna viitoare pentru noi.

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 )

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput