Vreau la mare!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

desi o parte dintre cerintele tale nu se regasesc, eu m-am simtit foarte bine anul acesta in Bulgaria - Duni - H. Marina Beach.

ieftin este daca faci rezervare din timp, pentru o perioada aflata in afara sezonului de varf (mijlocul lunii iulie-mijlocul lunii august); ai putea avea placuta surpriza sa ajungi la un discount de 30%, printr-o agentie serioasa si cu early-booking
; nu stiu cati ani are fiecare dintre copiii tai, insa pana la 12,99 ani copiii nu platesc nimic (asa a fost acum in 2010, la anul nu stiu, dar au aparut deja ofertele de Paste si 1 Mai ptr Duni)

noi am fost cu masina, e posibil ca agentiile de turism sau transportatorii sa aiba curse de autocare spre aceasta destinatie; parcarea este pazita, luminata, de anul acesta au introdus se pare o taxa de 5 leva/zi/masina, in resort nu intra nimeni din afara daca nu este cazat acolo sau daca nu este invitatul unui turist cazat in resort.

dar vorba cuiva, daca pleci din bucuresti pe la 4 dimineata, o parte din drum copiii vor dormi

masa este in sistem all-inclusive; chiar daca intervalele de servire par a fi limitate, cam toata ziua se gaseste cate ceva de mancat sau poti lua in camera si pastra la frigider

curatenia si linistea sunt super-ok; verdeata, bun-gust; exista mini-club pentru copii, cateva locuri de joaca, animatorii organizeaza din 2 in 2 saptamani un spectacol la care participa copiii turistilor

nu sunt topogane la piscina, exista doar sectiune cu adancime mica, medie si maricica

daca te asezi strategic, poti fi la egala distanta de piscina si malul marii

plaja e foarte aproape de hotel, e superba, nisip foarte fin, intrare in apa lina pe zeci de metri de la mal, nu sunt scoici, ciupilici, meduze sunt cateva, in schimb e plin de pesti si pestisori

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fomalhauti spune:

Multumesc, cand citesc toate aceste variante ma gandesc ca trebuie sa gasesc ceva.

Sigur, acum daca vin si mai adaug "exclus Tarom" o sa ziceti ca devin chiar imposibila. Dar m-a "traumatizat" tare de tot compania asta. Am pierdut avionul si reprezentantul Tarom pur si simplu si-a batut joc de mine in cel mai adevarat sens al cuvantului adica mi-a spus ca nu este responsabilitatea lui sa ma ajute, am alergat prin tot aeroportul sa aflu cine ma poate ajuta - fiind gravida si numai cu un copil de 6 ani. Cand mi-au spus mai multe persoane ca reprezentantul companiei aeriene trebuie sa rezolve problema, a tipat la mine pana am inceput sa plang si nu stiu ce s-ar fi intamplat daca nu aveam ideea salvatoare, sa-l rog sa-mi permita sa sun la ambasada. In momentul acela a mers cu mine si m-a urcat in primul avion care pleca, jignindu-ma insa in continuare. Un adevarat psihopat. Si povestea nu se termina aici - ajunsa acasa am facut reclamatie la Tarom, am primit o hartie cu un numar de inregistrare...Niciun raspuns, dar dupa cateva luni Tarom-ul a trimis sotului meu o hartie prin care il intrebau de ce nu a mai circulat cu ei. I-am spus sa le scrie de reclamatia mea si i-au raspuns ca nu exista nicio reclamatie cu numarul respectiv. Asa ca la toate criteriile mele se adauga: exclus Tarom.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Oricum Taromul nu are niciodata preturi extrem de mici (sub 100 euro), nici cu 10 luni inainte. Iar tie, la cate persoane sunteti, cred ca ti s-ar preta ceva de 50-60 euro/pers, taxe incluse, daca nu mai putin.
Cineva spunea mai sus ca Blueair are zbor direct spre Faro(Portugalia), ceea ce nu este adevarat. A avut, dar nu mai are, spre Lisabona. Poate e vorba de Malaga, in sudul Spaniei, relativ aproape de Portugalia, dar nu f aproape.
Ti-as sugera Ciprul, cu putin noroc gasesti zbor ieftin la Larnaca, atat la Blueair, cat si la Wizzair mai nou. Daca iei bilete de pe acum, daca pandesti oferta de -20% din ziua in care va aparea la Blueair, il scoti la 50 euro/pers, taxe incluse, fara bagaj. Sau astepti la Wizzair sa scoata biletele pt la vara (pt Larnaca), tot cam pe acolo e pretul cel mai mic. Nisipul e f fin in zona Ayia Napa (cca 40km de Larnaca, cu taxi) si gasesti si apartamente ieftine pe booking, daca nu vrei hotel.
Alta varianta ar fi Spania (statiuni din jurul Barcelonei sau Malagai, unde ajungi cu tren sau autocar din aeroporturile respective).
Apartamente ff ieftine sunt in Marmaris (Turcia), dar e greu de ajuns (doar masina) sau prea scump.

Laura si fetitele: Bianca (14 aprilie 1999) si Ramona (17 mai 2002)
poze_mai vechi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns savarina spune:

Buna , fetele care ati fost in Croatia la plaje cu nisip imi puteti da si mie niste date de contact de la vilele unde ati stat?
Multumesc frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Ai dreptate Laura, acum vad ca nu mai este nici un zbor direct pe Portugalia, nici cel de la BlueAir pana la Lisabona si nici charterul de la Jetran catre Faro.
pacat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmina_p spune:

Buna!Si eu am inceput sa caut oferte pentru vara 2011!Probabil gradele din termometre ne creeaza impresia ca vine vara...nu Mos Neculai!Dar eu vreau in Turcia,la Kusadasi!!!Sper sa ne descurcam cu masina proprie,mai ales ca eu voi conduce!Daca puteti sa-mi recomandati vreun hotel in care sa nu ne plictisim,atat noi cat si fetita noastra de 7 ani,va multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

de acord, in extrasezon camera ajunge si 20-25 euro, drumul cu masina personal mi se pare mai usor de suportat de catre copiii, poti opri cind, cit si unde vrei, plus ca-ti poti pune mai multe in bagaje decit a`i face`o daca ar fi sa mergi cu trenul sau avionul. Le iei de colorat, de desenat, jocuri, le umpli cumva timpul. Apoi mai sunt peisajele, eu ador sa merg pe partea cealalta prin budapesta

Citat:
citat din mesajul lui trischa

Croatia,statiunea Medulin unde e nisip si apä lina.
-cazare,apartament intr-o vila dotat cu tot ce trebuie,terasa,curte,gratar..
-transport,noi am fost cu masina dar stiu ca in Pula este aeroport iar Medulin e la 12 km.
-pret,normal zic eu,50 eur pe noapte pe cca 120 mp locuibili

Dar tin sa-ti spun ca noi suntem fara mari pretentii si ne adaptam
usor,aici la Medulin am fost doua veri,la anul tot Croatia dar incercam altceva.

mami de fetita cu ochii albastrii ca marea,04-10-06

Mergi la inceput

As mai avea o intrebare pentru cele care "au prins": cat poate sa scada pretul la ofertele "last minute"? La cat m-as putea gandi in cazul in care as fi pregatita, asa, sa plec si in doua zile si cam oriunde (cu nisip si celelalte...)? As putea spera la 50% sau exagerez cu optimismul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ennni spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fomalhauti
La chartere m-am gandit si eu, adica m-am gandit sa intreb la cei care sunt tour-operatori (asa se zice?) daca nu imi pot vinde doar locuri in avion - de fapt asta vand altor agentii, nu-i asa? Dar cred ca nu merge - ar fi multi care ar dori asta...

Merge, noi de multe ori am fost asa, inclusiv acum in Egipt (saptamana trecuta ne-am intors)

Eni

Mergi la inceput

Ennni, te rog da-mi si mie amanunte. Ce agentie v-a dat? Mie unii mi-au spus categoric "nu" si altii mi-au spus ceva in sensul ca "depinde, in functie de solicitari..." - am inteles ca mi-ar da daca ar ramane locuri dar cred ca pentru asta trebuie sa astept pana in ultimul moment si risc sa nu mai gasesc cazare ieftina.

Mergi la inceput