Pensionara la 84 de ani, campioana de la 65

Pensionara la 84 de ani, campioana de la 65 | Autor: Dorsilia

Link direct la acest mesaj

buna

asta seara am avut placerea sa vad la emisiunea dansez pt tine o energica batranica de 84 de ani, care de la 65 de ani s-a decis ca sportul e singura modalitate de a scapa de depresia care a descumpanit-o cand a iesit la pensie si a inceput sa simta acea iesire din ritm...o fosta asistenta de ocrotire din cate am inteles, decide impreuna cu sotul ei, care o sustine, sa concureze in f multe tari la concursuri si sa si castige medalii....Miscarea a devenit pt ea o a doua natura, e dependenta de miscare spunea asa cum e dependenta de rugaciune. Inscrierile si participarile la concursuri au fost suportate de cei doi batranei. Atat de mult mi-a placut atitudinea fata de viata a celor doi, coeziunea ce se simtea intre ei, energia emanata de batranica, claritatea mesajelor transmise de campioana de 84 de ani care doar din cauza lipsei banilor se temea sa se gandeasca la concursul din 2012...si la care va putea participa pt ca a primit prin concursul dansez pt tine un premiu de la fares de 3000 de euro...ce sa mai zic, asa oameni sunt sursa pura de inspiratie, un exemplu pt toti s-ar putea zice...daca o batranica pensionara a avut taria si determinarea sa gaseasca in sport o reteta a longevitatii fiZice si mai ales spirituale, practic de la 65 la 84 de ani a trait si traieste inca atat de intens si de sanatos, poate mult mai intens si sanatos decat o fi trait pana atunci...deci se poate, ingemanarea intre vointa si credinta e imbatabila

bravo ei, bravo lor, ca ne dau un exemplu de hotarare noua care ne codim sa iesim sa ne miscam si sa ne destepenim putin tendoanele, sa ne oxigenam creierul, noua care ne ascundem mereu dupa tot felul de pretexte...caci mi-e foarte limpede acum ca suntem maestri in a ne gasi scuze pt orice lucru ne cere efort fizic si de vointa...si eu ma gasesc vinovata de asa ceva, insa sper ca nu e tarziu sa remediez situatia si sa ofer si eu un exemplu macar copiilor mei carora le predic mereu despre ce inseamna sa traiesti sanatos, mancand echilibrat, dormind suficient, miscandu-te in aer liber, zambind mult si crezand in D-zeu ...insa eu sa aplic doar la ultima mentionata (rusinica mie)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Nu am vazut emisiunea dar e bine ca inca mai exista oameni care ne dau exemple pozitive. Bravo ei si bravo si sotului ca o sprijina!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Am vazut-o si admirat-o si eu,un adevarat exemplu pt mine cel putin.M-a facut sa ma rusinez de vaicarelile mele,si sa vreau sa pot mai mult.
Asa cum ai spus si tu, este o adevarata sursa de inspiratie.Jos palaria in fata acestei doamne.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 albumul no2

Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

am vazut-o si eu si am admirat-o profund. Se vedea ca sportul a facut diferenta, tonus, discurs ce mai felicitari si sper sa poata continua!

Mergi la inceput