Suntem o familie tanara :) care am inceput sa gandim a ne schimba cumva in bine sper viata:) am decis in DK insa daca aveti ceva sfatiri sa ma sfatuiti ar fi excelent.
Cum a fost inceput ? sigur ca nici un inceput nu-i usor sunt constienta noi suntem dinamici nu ne dam inapoi de la munca doar atat sa nu fie ferma caci habar nu am
Astept parerile d-stra pro s contra sfaturi cu ce sa incepem, sa gasim job din tara? sa plecam cu cv banuti? s-au o luam asa,,, cum multi am auzit ca u facut,,,
multumesc mult
daca aveti cv oferte de munca s-au chirie cum e cat e...
va multumesc mult
Citat: |
citat din mesajul lui ionelaf Suntem o familie tanara :) care am inceput sa gandim a ne schimba cumva in bine sper viata:) am decis in DK insa daca aveti ceva sfatiri sa ma sfatuiti ar fi excelent. Cum a fost inceput ? sigur ca nici un inceput nu-i usor sunt constienta noi suntem dinamici nu ne dam inapoi de la munca doar atat sa nu fie ferma caci habar nu am Astept parerile d-stra pro s contra sfaturi cu ce sa incepem, sa gasim job din tara? sa plecam cu cv banuti? s-au o luam asa,,, cum multi am auzit ca u facut,,, multumesc mult daca aveti cv oferte de munca s-au chirie cum e cat e... va multumesc mult ionelaa |