Ceva sfaturi pentru " rau de avion" aveti?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Tii punga pe aproape si asta e! Sigur nu e placut, am si eu astfel de star, si sunt nevoita sa tot calatoresc. Eu nu ma pot odihni sub nici o forma in avion! Sunt rupta cand aterizam, dar sunt mereu cu punga in mana. Cel mare stie si mi-o pregateste.
Si am si rau de mare!!! Asta il evit, ca ma rupe in doua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chri70 spune:

Eu am avut rau de miscare (mai ales de mare si masina) de cand ma stiu. In afara de medicamente, nimic nu ajuta. Ca adult, iau Equate sau Bonine; dau somnolenta - un efect placut la un zbor lung.
Sfatul meu e sa vorbesti cu pediatrul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IuliaCiornei spune:

nici eu nu am o mare placere cand sunt in avion.cred ca alimentatia si odihna de dinaintea zborului e importanta. si mai ales sa nu se mai gandeasca ca va zbura. cu cat se gandeste mai mult cu atat va fi mai tensionata in timpul zborului. sa aiba activitati placute in avion, sa nu faca miscari bruste.

http://retetadelicioasa.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolada spune:

buna,

si eu am rau de miscare(uneori si daca merg cu autobuzul/masina 2 minute)si am cautat mereu remedii.exista de ex.guma de mestecat dar mie imi amortea limba de la ea.dupa aia am citit pe net de bomboane de ghimbir si slava domnului la mine functioneaza si mi place si gustul.cica ar fi singurul remediu natural.

www.camping-kasern-salzburg.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nasuc spune:

Carolada, orice guma de mestecat e buna? vreau sa zic, poate sa aleaga ea aroma pe care o place si ... sa nu-i mai fie rau? E asa simplu ca mi-e si frica sa ma gandesc ca de fapt ar putea functiona. Tu ce fel de bomboane si guma folosesti?

Multumesc tare mult fetelor delphin IuliaCiornei chri70

Citat:
citat din mesajul lui carolada

buna,

si eu am rau de miscare(uneori si daca merg cu autobuzul/masina 2 minute)si am cautat mereu remedii.exista de ex.guma de mestecat dar mie imi amortea limba de la ea.dupa aia am citit pe net de bomboane de ghimbir si slava domnului la mine functioneaza si mi place si gustul.cica ar fi singurul remediu natural.

carolada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolada spune:

nasuc,scuza ma ca n am raspuns mai devreme
cred ca m am exprimat gresit:cand am zis guma de mestecat,ma refeream la o guma speciala de mestecat de la farmacie impotriva raului de avion se cheama"travel gum".
in ceea ce priveste bomboanele, ma refeream la niste bomboane cu ghimbir,eu le am luat in germania/austria de la magazin chinezesc/tailandez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui carolada

buna,

carolada

bombonele de-alea nu se mai dau in avion la decolare?! eu primeam...

mie mi-e rau pe masina daca nu stau in fata, pe autobuz si pe toate chestiile care se invart din parcurile de distractii... dar imi plac trenul si avionul!

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Exclusive spune:

nasuc, poate are un fel de claustrofobie??

Poate incerci, daca nu cu accupunctura (la varsta de 9 ani poate fi traumatizant), cu pressopunctura (puncte de Shiazu, specifice anumitor tipuri de probleme).

Daca inca nu ati plecat si daca locuiesti in Montreal, iti pot recomanda pe cineva in zona care se ocupa cu asa ceva.

_ Everyone's duty is to feel and look good! _

Mergi la inceput