Bujori si panselute de Mai - Iunie 2011(6)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anna_i spune:

Seara buna, burtici.

Felicitari tuturor pentru bebei, carucioare albastre sau roze - nu conteaza, sa fie sanatosi ei si burticile care ii tin

Honeys, imi pare atat de rau am sperat ca nu va fi asa cum ai presimtit tu. Sa dea Dumnezeu sa treci hopul acesta, si sa te vedem peste cateva luni, din nou, la odisee.

Eu cer sa fiu invoita, va citesc tot timpul, dar cu scrisul - mai rar, pentru ca inca nu am depasit faza cu greturile. Le servim dimineata, la pranz, seara, si, mai ales, noaptea dar suntem optimisti ca vor trece la un moment dat.

Angie844, ai PM cu user si parola.

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mushil spune:

Citat:
citat din mesajul lui musettepink

Citat:
citat din mesajul lui RAMONELLA

Poate ca sunt paranoica,dar voi nu simtiti nimic prin burtica,mai ales seara sau cand stati pe scaun???Poate sunt intestinele...Eu sunt f slaba,la prima sarcina l-am simtit pe bebe ff bine la 16 saptamani,dar de la 12 aveam fluturi prin burtica,numai nu stiam ce sunt.Ma gandesc ca bebe are la 9-10 saptamani,vreo 2,3 cm.Daca se misca,oare n-ar fi posibil sa-l simtim usor usor???
Cred ca exagerez,asa-i???

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007) si 9+

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
tratament aspenter 1/zi,femibion 1/zi,acifol 1/zi,magneB6 2/zi,utrogestan 400,clexane 0,4

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"

ma si eu mai simt ceva care seamana f bine cu miscari de bebe,adica acum le recunosc clar daca am mai fost insarcinata dar am zis ca poate totusi e nebunia mea si stiam ca va spune toata lumea ca nu are cum daca spun....insa acum ca spui si tu incep sa cred ca e chiar bebe

de Luca si 11+

Si eu simt destul de bine, dar am zis ca sunt intestinele, dar inainte de sarcina , nu simteam asa intestinele.

Darius Matei ( 24.07.2009 )
bebe2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluM2 spune:

Buan fetelor, e
Imi place f mult sa citesc ce scrieti dar nici eu nu prea am apucat sa va raspund ca am fost ocupata la munca si seara cad lata.
Honeys, imi pare foarte rau, suntem alaturi de tine si te asteptam cu vesti bune. Nu pot sa imi imaginez prin ce treci dar sunt convinsa ca cei care te iubesc o sa te ajute sa treci peste aceasta intamplare.

Va felicit mamicilor care ati aflat sexul bebelului, eu sper sa aflu marti la eco morfologica si sper sa va rog sa imi puneti un carucior roz pe prima pagina

Eu nu mai suport de ceva vreme hainele pe care le purtam dar nici in blugii de graviduta nu am intrat inca. Deocamdata colanti cu rochite si trening larg sus cu adidasi. Pretul pt fustita de la Miniblu e foarte bun.

Va pup, numai bine
11 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaiIunie2011 spune:

CAPITOL NOU

Mergi la inceput