Bujori si panselute de Mai - Iunie 2011(6)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lumysti spune:

Prettysunshine, si eu am avut herpes acum o luna, chiar cand am aflat ca sunt insarcinata. Eu am tamponat zona cu tinctura de propolis fara alcool, si pot sa-ti spun ca se usuca mai repede. Sau poti sa il lasi sa treaca de la sine. Mie dr asa mi-a recomandat si mi-a zis sa nu cumva sa folosesc crema pe baza de tetraciclina! Si inca ceva: daca nu e prima oara cand iti apare herpesul, nu e nici o problema pt bebe. Poti sta linistita. Mi-e mi-a aparaut un herpes si la prima sarcina, nu l-am tratat cu nimic, si totul a fost bine.

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Valentina_D spune:

Prettysunshine, eu nu prea te pot sfatui pentru ca nu am avut niciodata herpes. Dara asa cum au zis fetele, poti merge la farmacie si cu siguranta daca e ceva permis in sarcina ti se va da

Azi am avut o discutie cu o prietena, mamica si ea de altfel, dar care nu prea crede si pace ca doctorita a vazut deja sexul copilului. Ea spune ca e foarte foarte foarte devreme la 13 saptamani, insa din cate am citit pe net, dr Chitescu rar se inseala. E...acum, daca s-a inselat, desi mi-e greu sa cred...am sa imi iubesc copilul indiferent daca e baiat sau fetita

Zilele acestea, ca tot stam acasa, mi-am promis sa ma las de fumat. Sper sa imi reuseasca, mai ales ca am citit ca decolarea de placenta are legatura cu fumatul, asa ca am un impuls serios

Stiu ca sunt fete care merg la eco, la dublu test zilele acestea. Tinem pumnii si va asteptam cu vesti bune

13+

my baby

MTHFR C677T heterozigot, 3 sarcini oprite din evolutie la 5s, 6s si 7s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luiza77 spune:

Multumesc Tzuna pentru informatii, eu oricum am sa merg din 2 in 2 luni la medicul endocrinolog cu analiza TSH-ului, oi fi extrem de precauta, imi doresc acest copil de 6 ani si nu vreau sa risc absolut nimic.
Eu abia astazi cand mai am 2 zile si implinesc (saptamani de sarcina am inceput cu greturi si varsaturi, pana acum nu am avut nimic, sper sa nu ma tina mult ca nu imi place deloc senzatia asta.
Luni ma duc la ginecolog cu analizele si sa il vad din nou pe BEBE, abia astept.
Pupici si multa sanatate va doresc.

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2010igor spune:

Buna fetelor,

Si mie mi-a zis doctorul ca o sa am un baietel (la 11 s si 4 zile) si cand a vazut ca ma bucur a zis sa nu zic la nimeni ca nu e sigur, sigur, dar asa se vedea.
eu pana in 25 nu mai merg la dr nu-l mai vad pe bebe, dar macar stiu ca e bine si ca NU trebuie sa merg, pana atunci citesc mai multe despre voi si vad ce se potriveste si la mine.
Analizele la DT mi-au iesit bune si nu stiu daca sa mai fac si analizele pentru TT. voi ce ziceti ? cum faceti? asa deimpartite sunt parerile...:(

Valentina daca poti sa-mi dai si mie userul si parlola de la email, multumesc.

my baby, 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Valentina si Mishil felicitari pentru baietei!!!

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007) si 9+

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
tratament aspenter 1/zi,femibion 1/zi,acifol 1/zi,magneB6 2/zi,utrogestan 400,clexane 0,4

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"

Mergi la inceput

Prettysunshine si eu am avut herpes in sacina cu Bea,dar nu am pus nimic.Am inteles ca nu e recomandat Aciclovirul.Lasa-l sa treaca de la sine!

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
tratament aspenter 1/zi,femibion 1/zi,acifol 1/zi,magneB6 2/zi,utrogestan 400,clexane 0,4

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

Multumesc pentru raspunsuri,dar nu cred ca pot sa-l las sa-si faca de cap,daca apuca sa sangereze va fi foarte rau fiindca nu stiu de ce din cauza sarcinii mi se usuca buzele foarte mult,arat de parca as avea febra,asa ca banuiesc ca din cauza asta se va prinde foarte greu si va sangera permanent.Nu pot merge la farmacie,e sarbatoare aici si toate sunt inchise,de asta v-am intrebat pe voi.In prospectul de la plasturii Compeed nu scrie nimic referitor la folosirea in timpul sarcinii.

11+

My baby

Never take life seriously.Nobody gets out alive anyway.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui prettysunshine

Multumesc pentru raspunsuri,dar nu cred ca pot sa-l las sa-si faca de cap,daca apuca sa sangereze va fi foarte rau fiindca nu stiu de ce din cauza sarcinii mi se usuca buzele foarte mult,arat de parca as avea febra,asa ca banuiesc ca din cauza asta se va prinde foarte greu si va sangera permanent.Nu pot merge la farmacie,e sarbatoare aici si toate sunt inchise,de asta v-am intrebat pe voi.In prospectul de la plasturii Compeed nu scrie nimic referitor la folosirea in timpul sarcinii.

11+

My baby

Never take life seriously.Nobody gets out alive anyway.

Auzi,pune ce puneam noi pe vremuri...pasta de dinti.Asta daca nu iesi pe afara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Citat:
citat din mesajul lui 2010igor

Buna fetelor,

Si mie mi-a zis doctorul ca o sa am un baietel (la 11 s si 4 zile) si cand a vazut ca ma bucur a zis sa nu zic la nimeni ca nu e sigur, sigur, dar asa se vedea.
eu pana in 25 nu mai merg la dr nu-l mai vad pe bebe, dar macar stiu ca e bine si ca NU trebuie sa merg, pana atunci citesc mai multe despre voi si vad ce se potriveste si la mine.
Analizele la DT mi-au iesit bune si nu stiu daca sa mai fac si analizele pentru TT. voi ce ziceti ? cum faceti? asa deimpartite sunt parerile...:(

Valentina daca poti sa-mi dai si mie userul si parlola de la email, multumesc.

my baby, 13+

daca ai facut Dt nu cred ca mai e nevoie si de TT cel putin medicul meu recomanda doar unul dintre ele.

de Luca si 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_jo spune:

[quote]citat din mesajul lui Mushil

Buna seara,

Am fost la eco. E totul f bine, s-a vazut bebele extraordinar de frumos. La noi teoria cu BCF nu e valabila, are 176 bpm si e baietel. S-a vazut f bine si avem 12 sapt si 4 zile.

Darius Matei ( 24.07.2009 )
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2011&month=5&day=21&babycount=1bebe2[/url

Dar mie nu imi vine sa cred ca la 12 saptamani ai putut vedea sexul copilului...asa devreme???!!!!

gravi 7+

Mergi la inceput