Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (159)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

neata!

LML ALexander pt ieri
Acushi te vedem alergand dupa lebede!

LML Lucas si Maria!
Sa crestetoi mari si sanatoshi!

bravo mara!

bravo yannis pt cel mai frumos cadou facut mamei tale!

Ma doare inima pt finutzul Andrei....si pt parintii lui..
Doamne ajuta sa-si revina micutzul!

Cris.D, despre cevama vorbesti? eu am cumparat de pe amazon.uk si am platit 7 lire transportul. si am luat un steamer avent , niste steamere din bambus si alte chestiutze de protectie pt wc, pt frigider, etc.

Yasmine

Livia, citatul acela cu anii copilariei il are dulcineea la semnatura, nu l-ai observat cred, ea a intrat mai rar in ult timp!

bobitza mea nu prea a dormit asnoapte, s-a trezit de multe ori...plangand..
deseara tre sa merg la o nunta...nush cum o sa se descurce!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

ne-am si intors de la plimbare...o juma de ora a misunat pe la toate leaganele din parc..si apoi s-a pus jos in fund..l-am luat in brate si a adormit ce extenuant trebuie sa fie pentru ei mersul asta

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

apropo de cadouri...

recenta fost ziua unei prietene..ea fiind fan de cand o stiu a Angelinei Jolie...intr-o zi am vazut intr-o librarie o carte despre ea.Am cumparat-o fara sa stau pe ganduri si i-am trimis-o prin posta!

S-a bucurat atat de mult!
I-am facut o mare bucurie...cu doar 10 lei!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex
bravo mara!

Cris.D, despre cevama vorbesti? eu am cumparat de pe amazon.uk si am platit 7 lire transportul. si am luat un steamer avent , niste steamere din bambus si alte chestiutze de protectie pt wc, pt frigider, etc.

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

Probabil cris.d a cumparat de pe amazon.com, altfel nu-mi explic nici eu taxele vamale.

Sa va distrati la nunta!

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

AMR 3.5 kg

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lorex

apropo de cadouri...

recenta fost ziua unei prietene..ea fiind fan de cand o stiu a Angelinei Jolie...intr-o zi am vazut intr-o librarie o carte despre ea.Am cumparat-o fara sa stau pe ganduri si i-am trimis-o prin posta!

S-a bucurat atat de mult!
I-am facut o mare bucurie...cu doar 10 lei!!!

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

Foarte frumos!

AMR 3.5 kg

Mergi la inceput

Din amintiri...
BF nu vrei sa ne spui si noua cand exact este ziua ta, sa putem sa te felicitam?

MP stiu ca nu sunt toti speedy gonzales dar am zis sa nu ma fac de ras ca ma bucur la un ridicat in picioare. Cat despre placintica si melcu crudu' (care nu e chiar asa de crud cum il ilustreaza gazela) sunt atat de simpatici! Si oricum cum mai spunea cineva pe aici, n-o sa conteze ca au mers la 7 luni sau la 1 an jumate. si sa aveti un weekend super!

Dece sa ai un drum linistit si o sedere relaxanta mami! Te admir sincer, nu stiu cum reusesti sa conduci atat cu jiji in spate. Eu merg pana in Baneasa si ma stresez.

Ale1212xa ce mamica harnicuta! Am observat ca in weekend esti f activa pe forum.

AMR 3.5 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Salutare!

Si noi pe aici...

Lillo, foarte tare fetita ta, m-a lasat masca!

Daca nu mai intru azi, sa aveti un week-end fain!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Din amintiri...
BF nu vrei sa ne spui si noua cand exact este ziua ta, sa putem sa te felicitam?

MP stiu ca nu sunt toti speedy gonzales dar am zis sa nu ma fac de ras ca ma bucur la un ridicat in picioare. Cat despre placintica si melcu crudu' (care nu e chiar asa de crud cum il ilustreaza gazela) sunt atat de simpatici! Si oricum cum mai spunea cineva pe aici, n-o sa conteze ca au mers la 7 luni sau la 1 an jumate. si sa aveti un weekend super!

Dece sa ai un drum linistit si o sedere relaxanta mami! Te admir sincer, nu stiu cum reusesti sa conduci atat cu jiji in spate. Eu merg pana in Baneasa si ma stresez.

Ale1212xa ce mamica harnicuta! Am observat ca in weekend esti f activa pe forum.

AMR 3.5 kg

pai in we mai e tati cu noi acasa, bine e si seara in cursul saptamanii dar atunci sunt eu prea obosita ca sa mai am chef de taclale...
Dragos inca doarme asa ca am pus si mancarica pe foc si acum pierd vremea pe la calc

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

alex trimite si drept multumire pt urarile adresate lui

lorex,distractie placuta la nunta

miremia

BF sa ai o sapt cat de usoara se poate

mami de Alex si Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

am intrat sa ma laud un pic (iar)
i-am dat Mirunei o floare i-am dus-o cu manutza ei spre nas si am mirosit-o .A fost probabil f incantata de reactia mea ca acum daca ii dau o floare si o intreb-mi-o dai sa o miris?-imediat mi-a duce spre nas

azi dimi ii zoc-"ia da-mi mie suzeta"-si ea mi-o intindea sa mi-o bage in gura

iar dintre chestiile vechi cu care m-am laudat vreo 2 deja nu le mai face.Asta e or sa revina ele.Ce a contat pt mine a fost sa vad ca poate

spor la treaba/plimbare

lorex distractie placuta
myky si noi stam cam la fel de "bine " cu finantele (adica mai rau ca acu nu ne-a fost niciodata, si avem 11 ani de casnicie))
deci putem schimba idei de supravietuire in conditii extreme

Mergi la inceput