Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (159)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

multumesc de raspuns mamicutze

Eu ma gandeam ,ca daca e de unde si pufulina doreste ,sa continui alaptatul pana la 2 ani....dar din cate observ acest lucru,cred ca imi diminueaza mult sansele de a ramane insarcinata....cum ne dorim fff mult inca un copil(sa fie diferenta mica intre ei) cred ca voi intrerupe mai repede,undeva pe la un an si jumatate,asta daca nu raman intre timp insarcinata...pt mine e o decize foarte grea,pt ca nu as vrea sa o privez pe Ariana....nu stiu ,deocamdata las sa decida timpul,poate ca mai incolo voi putea alege,poate ca voi simti ce am de facut....

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Omul intelligent e acela care nu confunda niciodata punctele de vedere. "

Stiati ca:
...In lume nu exista 2 persoane cu scrisuri identice?O anumita explicatie psihologica se regaseste in fiecare scris

Eu zic ca lucrurile o sa se aranjeze de la sine, nu stiu dece dar mie imi place sa cred f mult in "asa a fost sa fie" sau "n-a fost sa fie". Daca e sa fie cu ochi o sa fie cu sau fara alaptat. Sau poate se intzarca Ariana singurica. Mai bine nu te stresa acuma, mai lasa un pic sa treaca timpul. poate nu mai e nevoie sa iei nici o decizie

de Yannis

Mergi la inceput