Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (159)
Raspunsuri - Pagina 14
tomaca spune:
Buna ziua tuturor!
Eu intru tot pe fuga. Treaba multa plus ca in wk ne-am mutat. Dupa o decizie rapida si o mutare tot asa. Agitatie multa, mobila putina, bucataria prin cutii . Dar am facut-o.
Am ratat niste aniversari:
LML Alexander cel frumusel (mie mi se pare ca seamana cu Buturel si la fizic, caci papaciosi si mai filozofi sunt amandoi )
LML Arthur - mai esti bolnavior?
Lucas Gabriel portughezul
Maria Dalia dragutza
Ioana-Cristina de mandruta
Darius Mihai de arwen92
LML Dragos Andrei pentru astazi; gata aletgi prin casa?
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan
tomaca spune:
n-am mai apucat sa citesc dar stiu ca aveam sa dau un raspuns:
Lorex- Buturel n-a agatat nimic. Nicio miscare la ora aceea. S-a consolat cu niste morcovi cruzi pe care i-a cercetat ( a se citi "rontzait") in detaliu.
si o intrebare.
Ioana - cum a fost la Targoviste? Drum lung si din bucati cu trenul. Cu ce ocazie?
varsta lui Tudor
ale1212xa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tomaca LML Dragos Andrei pentru astazi; gata aletgi prin casa? varsta lui Tudor mami tomaca si bebe Tudor Ioan |
daaaa...toata ziua...ma ia de mana si mergem prin toata casa..o nebunie...si afara la fel...
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric
lucia2000 spune:
citat din mesajul lui tomaca n-am mai apucat sa citesc dar stiu ca aveam sa dau un raspuns: Lorex- Buturel n-a agatat nimic. Nicio miscare la ora aceea. S-a consolat cu niste morcovi cruzi pe care i-a cercetat ( a se citi "rontzait") in detaliu. si o intrebare. Ioana - cum a fost la Targoviste? Drum lung si din bucati cu trenul. Cu ce ocazie? varsta lui Tudor mami tomaca si bebe Tudor Ioan |
Din cate stiu eu Ioana a plecat la Targoviste pur si simplu la plimbare.
Prima lor iesire in 3.
AU vrut initial sa mearga la munte dar s-a gandit ca e drumul prea lung si apoi a ales targoviste.
tomaca spune:
citat din mesajul lui miremia Tomaca sa traiesti cu numele! Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) AMR 3.5 kg |
Merci
Dau de baut virtual caci nu ingrasa
varsta lui Tudor
tomaca spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lucia2000
Din cate stiu eu Ioana a plecat la Targoviste pur si simplu la plimbare. Prima lor iesire in 3. AU vrut initial sa mearga la munte dar s-a gandit ca e drumul prea lung si apoi a ales targoviste. Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
Merci de raspuns. Ce chestie. Trebuia sa-i fac un traseu de vizitare.
varsta lui Tudor
ale1212xa spune:
=acu 10 luni la 12.05 se nastea puiul meu
LA MULTI ANI dragule
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric
tomaca spune:
citat din mesajul lui myky791 green] |
Stai ca lista nu s-a terminat. Mai sunt si eu, si daca mai pomenesc si familionul meu ...
Neata
Sarbatoare frumosasa tuturor.
varsta lui Tudor
[/quote]
la multi ani tomaca! sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de impliniri.
plateea la multi ani!
Mihaela mami mandra de baieti cucuieti
[/quote]
Multumesc frumos, asemenea. Distractie placuta si voua astazi.
varsta lui Tudor
simplicity spune:
Buna dimineata,
ce atmosfera de sarbatoare e aici
mamicutze care inca alaptati ,v-ati gandit cat timp o sa oferiti lm puiutilor?sau mamici cu bebe la puterea a 2 a sau mai multi....cat timp ati alaptat?
petrecere frumoasa tuturor
Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Omul intelligent e acela care nu confunda niciodata punctele de vedere. "
Stiati ca:
...In lume nu exista 2 persoane cu scrisuri identice?O anumita explicatie psihologica se regaseste in fiecare scris