Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (159)
Raspunsuri - Pagina 10
danyelana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rox_y hai sa ma laud si eu un pic...am timp ..bebe Diana si tati dorm.... matza asta a mea..de fiecare data cand vrea sa se alinte sau cand sa o legan sa doarma baga mana la tzitzi pe la deschizatura de la gat si se joaca/mangaie sfarcul/tzatza.O iubesc de numa. 31.12.2009 Roxi de Diana |
E un sentiment atat de minunat
Si el baga mana prin bluza iar cand mananca, intr-o parte suge si pe cealalta trebuie sa o mangaie sa se asigure ca e acolo. E super.
Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
Arthur, l'amour de papa et maman
danyelana spune:
citat din mesajul lui lorex salut fetelor! multumesc de urarile cu distractie placuta! n-am avut nici un chef de nunta, abia asteptam sa ma intorc la bobitza! stiam ca va plange la culcare fara mine enyway, cand ne-am intors pe la 12 dormea dusa lg bunica-sa asa ca am lasat-o acolo in ideea ca daca va plange o aud si ma duc s-o iau! dar a avut o noapte linistita asa ca am dormit pt prima data de cand am nascut-o fara ea! Si am dormit nu gluma! acum ne pregatim sa plecam la tzara! e vreme frumoasa! all! _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
Sa va fie de bine nunta si tie sa-ti fie de bine somnul. Asa de bine trebuie sa fie sa dormi o noapte intreaga... Pt mine e la categoria "vise maica"
Charles Baudelaire
danyelana spune:
citat din mesajul lui Beatrice1982 fetele revin mai incolo cu nominalizari, ce imi mai aduc aminte, ca acu tre sa strang prin casa, am fost ocupata ca am facut curatenie de toamne pe langa casa, si am primit lemne si a trebuit sa le taiem, si sa le punem la loc, si am fost ocupata cu tortul lui sister, ca a fost ziua ei.....si Ivan are ceva urticarie super nasoala intre picioare, am primit aerius si advantan de la dr......nu prea da semne sa treaca si e adoua zi de trat.........nu stiu ce o fi sa aveti o duminica frumoasa! http://img827.imageshack.us/img827/8753/sunday.gif Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas... |
LMA pt sister
Ivanelul sa treaca repede si pt mami harnicuta
Charles Baudelaire
danyelana spune:
Merci
Charles Baudelaire
danyelana spune:
citat din mesajul lui dastefa LML Arthur ale in general in w/e e miscare slaba pe forum dar mai ales in zilele astea asa frumoase Mihaela si frumoasele ei Daria-Stefania -16.11.2006 si Miruna-Elena -18.01.2010 cresc fetele povestea Mirunei |
Merci
Charles Baudelaire
simplicity spune:
citat din mesajul lui miremia Stiu ca pt majoritatea dintre voi e deja ceva banal, dar vreau sa va zic ca Mara a papat mult laptic, s-a facut puternica si se ridica singura in picioare. Si merge tinandu-se de obiecte. Azi am inceput sa iau calciu (sa-i ajunga delfitei, sa ne iasa si noua coltisorii). Mi-au ramas mai multe fiole de calciu de ultima data dar nu mai stiu cate zile ar trebui sa iau. Help! Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) AMR 3.5 kg |
cat despre calciu...eu nu ma pricep,eu iau vitamine(prenatale) cate una pe zi
Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Omul intelligent e acela care nu confunda niciodata punctele de vedere. "
Stiati ca:
...In lume nu exista 2 persoane cu scrisuri identice?O anumita explicatie psihologica se regaseste in fiecare scris
simplicity spune:
citat din mesajul lui adina_bulina multumim de urari!!! dragute ca intotdeauna. nu-mi vine sa cred... 9 luni. cum au trecut. azi maria mea a dormit de la 2-5 dupa-amiaza si putin de dimineata. sper ca noaptea asta sa doarma si ea bine ca maine e o zi grea. mergem la Buc. pt cardiolog si taaare am emotii. e un dr. nou, nicolescu alin de la fundeni. inainte eram la dr. dumbrava de la marie curie dar nu mai e de gasit. asta e! poate asa e mai bine, nu le asaza Dumnezeu degeaba asa. sper sa fie bine inimioara fetei. mergem la un control si la o pediatra, tot la medlife favorit, dr. maria spataru. sa vedem cum e si dansa, ca inainte cand mergeam la dr. dumbrava o gaseam pe dr. carmen navrea de la iomc. care ... imi placea si nu-mi placea. m-a secat cu faza...lasa ca a supt 4 luni, e suficient. ma rog... doctorii astia. eu, sincera sa fiu, as vrea sa mergem odata si la culcer, ca de stanciu nu am fost f incantata. prea rapid, pe banda chiar. si ciudata si reclama la borcansele bio, poate d-aia nici nu vrea maria sa manance prea bine, ca am inceput diversificarea cu alea. la multe lunite bebelusilor ce isi sarbatoresc ziua astazi si in avans... la multi ani! celor care isi serbeaza maine ziua numelui. Mami de Maria Dalia (06.02.2010) |
Motto-ul de azi:
Stiati ca:
...In lume nu exista 2 persoane cu scrisuri identice?O anumita explicatie psihologica se regaseste in fiecare scris
simplicity spune:
La multe lunite Cristinuca
La multe lunite mic printisor
Motto-ul de azi:
Stiati ca:
simplicity spune:
La multi ani tuturor mamicilor,pufilor si apropiatilor care isi serbeaza ziua de nume -Sf.Mihail si Gavril-
La multe lunite Dragos
Motto-ul de azi:
Stiati ca:
miremia spune:
citat din mesajul lui simplicity La multi ani tuturor mamicilor,pufilor si apropiatilor care isi serbeaza ziua de nume -Sf.Mihail si Gavril- La multe lunite Dragos Mami de Ariana(albinuta mea) Motto-ul de azi: "Omul intelligent e acela care nu confunda niciodata punctele de vedere. " Stiati ca: ...In lume nu exista 2 persoane cu scrisuri identice?O anumita explicatie psihologica se regaseste in fiecare scris |
Subscriu si eu!
Sa ne traiti 1000 de ani!
Mihaela, mami de Luca adorabil!
Micki, mami de Kiti cuminte!
Dastefa, mami de 2 printese!
Myky, mami de 2 baieti!
Alexander, Lucas, David (Gabriel) si Sebi si Darius (Mihai) sa traiti cu numele pui mici! Azi este prima voastra onomastica!
Sper sa nu fi uitat pe nimeni.
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
AMR 3.5 kg