Fluturasi de martie-aprilie 2011 (62)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

apropo de cumparaturi mie mama mi-a cumparat haine ptr bebe unele le am acasa,nu stiu ce sa zic cateodata mie frica zic,doamne daca nui bine ca le am de acum in casa dar imi trec gandurile negre si incerc sa gandesc pozitiv

_
19 saptamani cu minunea data de dumnezeu

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

Citat:
citat din mesajul lui pisucmic

Chiar fetelor, voi ce parere aveti de superstitia de a nu face cumparaturi pentru bebe inainte de nastere?
Voi pregatiti toata camera si din cate vad luati si hainute, nu?

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! 18+ cu un dragalas

doar superstitii..totul sta in puterea lui Dumnezeu, nu in superstitii..

mami de Vlad 09.04.2009 si s23 cu

mami x2 , de printesica si printisor s 24

Mergi la inceput

uitasem sa schimb semnatura. am intrat in sapt 25!!

mami x2 , de printesica si printisor s 25

Mergi la inceput

bb_yasmi felicitari ptr schimbarea semnaturi

_

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput

multumesc laura.

mami x2 , de printesica si printisor s 25

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisucmic

Roxy, Miki,
simpatici doctorii vostri care stiu ca asa scrie in carti dar nu va recomanda asta... ...
Pai daca scrie in carti si in ghidurile lor de practica (am verificat de prin toate tarile), o fi vreun motiv, nu? Inseamna ca exista studii mari in spate, si asa am si gasit pe internet. Eu stiu ca in cardiologie noi asa gandim!
Sangele fetal nu trece la mama doar la nastere, ca de-aia verificam anticorpii de mai multe ori in sarcina; el poate sa treaca oricand, si cu atat mai mult cu cat sarcina e mai mare.
Oricum, eu il voi face, n-am de gand sa risc!

Va pup pe toate
merg la culcare

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! 18+ cu un dragalas

pisucmic, eu n-am afirmat asa ceva despre dr meu, ca nu respecta ce scire in carti ba mai ca face si contrar...eu am spus parerea lui si ce mi-a explicat, pare destul de logic si am incredere in el..cu verificarea anticorpilor e perfect de acord si el, tocmai asta spuneam ca-i urmaresc toata sarcina si daca NU apar nu fac vaccinul ca n-are sens..cu transmiterea sangelui fetal am redat ce mi-a explicat el, ca practic ar trebui sa existe o sangerare ceva care ar putea da de banuit..dar daca totul e ok nu apar..la mine s-a verificat la prima sarcina, mai ales ca Vlad are RH pozitiv.
acum cu medicina cred ca esti mai in domeniu decat mine si stii si tu cate controverse sunt pe diverse subiecte de la cele mai banale pana la cele mai complicate..si le putem lua ca ex numai pe cele legate de sarcina/bebei si sunt o gramada..pareri contradictorii exista de cand lumea cu toate cartile existente..
ce sa mai zicem de parintii nostrii si bunicile si tot asa care au dus sarcini purtatoare fiind de RH negativ..maica-mea de ex, ca de la ea l-am mostenit..a avut 2 sarcini si avorturi inaitne si intre ele..si fara nici un vaccin a reusit sa aiba 2 copii sanatosi. dar normal ca acum traim in alte vremuri si vrem sa fim cat mai documentati si mai preventivi daca se poate..
asa ca eu zic sa-l faci pt linistea ta..
iar eu o sa-mi ascult doctorul ca am mare incredere in profesionalismul lui.

mami de Vlad 09.04.2009 si s23 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

burticute dragi!

azi am hef de leneveala, am iesit dimineata pe afara cu bb, e o vreme superr , ar fi frumos sa nu mai vina iarna cu ger si zapada dar sunt doar vise

yasmi sa-ti fie de bine party si papica de acolo,astept pozici

anaxena super performanta ai reusit cu cartofii

pisucmic eu am incredere ca DD mi-a dat acest bebe sa ma bucur de el asa ca nu cred in acele superstitii.

mami de Naty (10.04.2009) si 25+ cuAlex

Mergi la inceput

alina.n bine ai aparut pe micul ecran

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

laura ce faci ? liniste pe aici

mami de Naty (10.04.2009) si 25+ cuAlex

Mergi la inceput

alina.n eu m-am plictisit,sunt singura acasa 3 zile ,ca al meu sot e la munca si nu prea am preocupari,bine nici nu am voie sa fac prea multe ca am avut problema cu un hematom placentar,acum sa retras dar trebui sa am mare grija

_

Mergi la inceput