Mamici inimoase de Constanta ***130***
Raspunsuri - Pagina 20
lulu77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui georgipuia Auziti.. aprpo de barbatul meu... daca ar stii ca am achitat la bazar 55 si mai am 140, credeti ca m-ar mai trece pe actele casei? A intrat el joi la actiune in locatie, si era caldura si aglomeratie in usa... era socat cate eram acolo si cica i s-au aburit ochelarii si nu va mai vedea...am ras de m-am cracanat de el, ce sochi era... si zicea ca Simona i se pare cunoscuta, dar nu isi da seama de unde... Adevarul este ca si mie mi s-a parut cunoscuta, dar am zis ca poate seamana cu cineva cunoscut... Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007) Ce am eu de oferit si/sau vandut? |
imi place spiritul tau!
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
VOTATI Concurs Cilpe de vara lul-1 si lul-2
bazar umanitar
Haine
simonapro spune:
Alina:cu mare placere, va astept, numai sa iasa bune, ca nu am mai facut pana acum
Georgi: si eu am avut aceeasi impresie cu tine, dar probabil ne cunoastem din cartier, eu pana anul trecut cand m-am mutat in Valu, am stat 20 de ani in Inel 2.
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
Leditia spune:
Simona,cand eram gravida m-am apucat de facut briose,in loc sa stau in pat..cred k tot Rox mi-a facut pofta:)))Si dupa ce am purces si am vazut ca-mi mananca sufletul tavita mea de 6 briose si stau prea mult in bucatarie..am facut o ditamai briosa,intr-o tava rotunda..dementiala,ce sa mai...Am mancat tot..Mai,era o chestie tare faina atunci,ca mancam si nu ma ''lovea' constiinta deloc.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.
lulu77 spune:
citat din mesajul lui simonapro Alina:cu mare placere, va astept, numai sa iasa bune, ca nu am mai facut pana acum Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003) |
te iert azi....ai noroc , dar tu presteaza, exerseaza, sa iasa bune
bazar umanitar
Haine
lulu77 spune:
mancam si nu ma ''lovea' constiinta deloc. POZE CU NOI de David Christian Speranta si incredere pentru David Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!. |
bazar umanitar
Haine
simonapro spune:
Vai Leditia, am ras cu lacrimi, imi si inchipuiam o ditamai briosa
Eu plec sa ma apuc de treaba, ca nu mai fac eu briose cu voi
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
lulu77 spune:
citat din mesajul lui simonapro Vai Leditia, am ras cu lacrimi, imi si inchipuiam o ditamai briosa Eu plec sa ma apuc de treaba, ca nu mai fac eu briose cu voi Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003) |
Fugi, fugi, ca nu stii, pana la urma, cine suna la usa
bazar umanitar
Haine
roxanaz spune:
mandrelor, faceti in ce forma vreti... nu conteaza. daca nu puneti hartie executati ungerea cu unt si pudrarea cu faina. si ajustati timpul de coacere!
Leditia spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lulu77
Fugi, fugi, ca nu stii, pana la urma, cine suna la usa Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007) VOTATI Concurs Cilpe de vara lul-1 si lul-2 bazar umanitar Haine |
simona,eu i-am zis,mega briosa,serios,am mancat-o pe toata fara pic de remuscare.
Si mai aveam o boala cu eclerele si nectarinele..Doamne,nu va puteti imagina ce scandal am putut sa-i fac barbatului k s-a infipt intr-un ecler de-al meu,din cele 6.Ehehe,ce vremuri..sa mananci cate 6 eclere odata,sa mananci o mega-briosa..si sa ranjesti fericita cu burtoiul in sus.:))))fara sa te mai gandesti la kilograme si calorii,ca doar vrea copilul nu?(asta era fraza de santaj spusa omului:))))) sa mearga sa-mi cumpere ce voiam in creierii noptii:))) )
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.
georgipuia spune:
Ledi.. nici acum nu ti-ar strica niste calorii in plus.. ia zi la barbat sa-ti cumpere 6 eclere azi.. ca as am zis EU....
Simona... poti sa detaliezi un pic in ce zona a lu inel 2? la ce scoala ai fost? sa nu fi stat in banca cu omu meu si eu sa stau la bazar cu tine...
Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)
Ce am eu de oferit si/sau vandut?