Mamici inimoase de Constanta ***130***
Raspunsuri - Pagina 20
lulu77 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui georgipuia Auziti.. aprpo de barbatul meu... daca ar stii ca am achitat la bazar 55 si mai am 140, credeti ca m-ar mai trece pe actele casei? ![]() A intrat el joi la actiune in locatie, si era caldura si aglomeratie in usa... era socat cate eram acolo si cica i s-au aburit ochelarii si nu va mai vedea... ![]() ![]() am ras de m-am cracanat de el, ce sochi era... si zicea ca Simona i se pare cunoscuta, dar nu isi da seama de unde...Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007) Ce am eu de oferit si/sau vandut? |

imi place spiritul tau! Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
VOTATI Concurs Cilpe de vara lul-1 si lul-2
bazar umanitar
Haine
simonapro spune:
Alina:cu mare placere, va astept, numai sa iasa bune, ca nu am mai facut pana acum ![]()
Georgi: si eu am avut aceeasi impresie cu tine, dar probabil ne cunoastem din cartier, eu pana anul trecut cand m-am mutat in Valu, am stat 20 de ani in Inel 2.
Mami de
Lucian(16.03.2009) si de
Sebastian(05.08.2003)
Leditia spune:
Simona,cand eram gravida m-am apucat de facut briose,in loc sa stau in pat..cred k tot Rox mi-a facut pofta:)))Si dupa ce am purces si am vazut ca-mi mananca sufletul tavita mea de 6 briose si stau prea mult in bucatarie..am facut o ditamai briosa,intr-o tava rotunda..dementiala,ce sa mai...Am mancat tot
..Mai,era o chestie tare faina atunci,ca mancam si nu ma ''lovea' constiinta deloc.![]()
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.
lulu77 spune:
| citat din mesajul lui simonapro Alina:cu mare placere, va astept, numai sa iasa bune, ca nu am mai facut pana acum Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003) |
te iert azi....ai noroc
, dar tu presteaza, exerseaza, sa iasa bune 
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
bazar umanitar
Haine
lulu77 spune:
| mancam si nu ma ''lovea' constiinta deloc. POZE CU NOI de David Christian Speranta si incredere pentru David Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!. |

bazar umanitar
Haine
simonapro spune:
Vai Leditia, am ras cu lacrimi, imi si inchipuiam o ditamai briosa 
Eu plec sa ma apuc de treaba, ca nu mai fac eu briose cu voi ![]()
Mami de
Lucian(16.03.2009) si de
Sebastian(05.08.2003)
lulu77 spune:
| citat din mesajul lui simonapro Vai Leditia, am ras cu lacrimi, imi si inchipuiam o ditamai briosa ![]() Eu plec sa ma apuc de treaba, ca nu mai fac eu briose cu voi Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003) |
Fugi, fugi, ca nu stii, pana la urma, cine suna la usa
bazar umanitar
Haine
roxanaz spune:
mandrelor, faceti in ce forma vreti... nu conteaza. daca nu puneti hartie executati ungerea cu unt si pudrarea cu faina. si ajustati timpul de coacere!
Leditia spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui lulu77
Fugi, fugi, ca nu stii, pana la urma, cine suna la usa Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007) VOTATI Concurs Cilpe de vara lul-1 si lul-2 bazar umanitar Haine |
simona,eu i-am zis,mega briosa,serios,am mancat-o pe toata fara pic de remuscare.
Si mai aveam o boala cu eclerele si nectarinele..Doamne,nu va puteti imagina ce scandal am putut sa-i fac barbatului k s-a infipt intr-un ecler de-al meu,din cele 6.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.
georgipuia spune:
Ledi.. nici acum nu ti-ar strica niste calorii in plus.. ia zi la barbat sa-ti cumpere 6 eclere azi.. ca as am zis EU....![]()

Simona... poti sa detaliezi un pic in ce zona a lu inel 2? la ce scoala ai fost? sa nu fi stat in banca cu omu meu si eu sa stau la bazar cu tine...

Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)
Ce am eu de oferit si/sau vandut?