Mamici inimoase de Constanta ***130***

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

mada , si voi, cele "de dincolo" sunteti in inimele noastre si asteptam oricand alaturi de noi.

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

VOTATI Concurs Cilpe de vara lul-1 si lul-2
bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:
citat din mesajul lui lulu77

Hai ca va zic eu cum a petrecut azi Luca.Am dus la gradi nectar, praline, Rafaelo, etc.

L-am sunat acum, a ajuns acasa.

Luca,cum a fost?
Mami, super, mi-au cantat multi ani traiasca Luca si m-au pupat toti, m-a pupat si Giulia( e noua lui achizitie, era Adelina pana acum, o perioada nu a mai venit, si vad ca s-a reorientat domnu')si mi-au pus fundita in piept, mami. A fost Super mami!

Era fff fericit, plus ca de dimineatza, cum a ajuns, tipa cat putea : e ziua mea azi, Tanti Nina(ingrijitoarea) imi canti multi ani traiasca Luca? Ca azi e sf Luca Gabriel

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

sunt cu capu'rau....eu pana azi,n-am stiut ca pe Luca,il cheama si Gabriel,asadar la multi ani,Gabriel de Alina!

roxana,sanatate multa!

eu nu m-am pregatit cu nimik,dar se pare ca voi avea niste musafiri,finii si socrul meu cu sotia,care si ea este Mihaela....voiam sa fac un tort,dar n-am chef,asa ca dau o fuga pana la cofetarie!

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Viata...

CLIPE DE VARA-mih1 si mih2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADINUTZA spune:

La multi ani celor ce-si serbeaza numele astazi!
Sa petreceti alaturi de cei dragi, si sa va bucurati de sarbatoriti!

Le-am zis copiilor de soricel, Bogdan mi-a zis ca a banuit el ca asa stau lucrurile, iar Andrada s-a oferit sa ma tina in brate, ca sa ne treaca supararea.
Evident ca vom lua altul, problema e ca au o durata de viata asa mica...doar 2 ani.
Dupa amiaza iesim la cautat soricel prin petshop.

Astazi, am pictat o icoana pe o piatra. Nu am facut cursuri in acest sens, dar imi place rezultatul. Cred ca o sa mai recidivez...
Ghiuli, tu ziceai de un curs, la magazinul Pictorul? Ma intereseaza

Roxana, sa stii, ca data viitoare cand te vad, te cert. Am motive!
Sa nu te tin pe jar, afla ca am facut biscuitii aia cu forme si, pentru ca am avut copiii plecati la bunici, in weekend am mancat, ajutata de sot, mare parte din ei. Buuuni de tot! Iuli a avut o reclamatie, cica doar 4 tavi, cam putini
Ca sa te iert o sa fac si prajitura cu gris, si paine cu premixuri de la Dobrogea, asa ca nu o sa ma cert acum si cu Ana, si cu Cami, si oricine mai posteaza vreo reteta cu bunatati doar ca nu pot rezista eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Cred ca sarbatoarea de azi are cei mai multi sarbatoriti! Again Sa traiti cu numele!!![floare]

sunt de acord si cu 10 si cu 20 decembrie. Eu prefer pe 10, ca sa stam mai mult de vorba, k pe 20 ne tine Mosu' ocupati Iar la noi, se cam evapora ideea, copila mare a cam prins realitatea. Sapt trecuta avea o fetita in vizita, care i-a observat pe perete poza Alexiei cu Mosu' si ii spune Alexiei:
banuiesc ca stiai ca nu-i adevarat!
Alexia: ba nu, e adevarat!
musafira: Eee, cum sa fie adevarat, nu exista Mos Craciun!
Alexia: binee, stiam ca nu-i adevarat!
.... eu auzeam din camera cealalta

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=9" target="_blank"> Astept un vot AICI pentru Clipele de vara alaturi de Alexia (cri.jpeg)
Cris mami de Alexia & Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

La multi ani tuturor sarbatoritilor, sa aveti parte de multe bucurii, impliniri si tot ce va doriti!

Multumesc fetelor, pentru informatiile despre produsele bio, o sa incercam, cu toate ca stiam de brancoveneasca, nu am ajuns niciodata pe acolo, am vazut ca s-au extins si mai mult.

Multa sanatate celor bolnaviori!

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui ADINUTZA
Roxana, sa stii, ca data viitoare cand te vad, te cert. Am motive!
Sa nu te tin pe jar, afla ca am facut biscuitii aia cu forme si, pentru ca am avut copiii plecati la bunici, in weekend am mancat, ajutata de sot, mare parte din ei. Buuuni de tot! Iuli a avut o reclamatie, cica doar 4 tavi, cam putini

nu mai faaac! dar ai vazut ce buni sunt . si spor la luat soricel nou

edit: Crix, nici la Patrick nu mai prinde ideea, dar nu o sa zica la
nimeni, promit eu

si a propos de curtea brancoveneasca: nu mai iau pui decat de la ei! eu si asa am diverse fobii legate de puii de "gostat".... acum macar am si varianta. zau ca supa iese incomparabila, la fel ca si orice alta mancare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Adinutza, eu ziceam de cursuri de creatie la magazinul "Pictor". Ar fi super daca ne-am aduna macar 3-4 mamici+ copiii aferenti.Eu acum am descoperit tehnica decupajului si sunt intr-o perioada de mare creatie .
Mai de citeva pagini buna, borbiti numai de bunataturi, si mi-ati facut un chef de bucatareala .Cu toate ca nu cred ca e o idee prea buna, cred ca m-am intors cu vreo 3 kg in plus din minivacanta asta . Inainte sa plec in concediu, am facut tarta de dovleac si chec dietetic cu fructe uscate, care mi-a placut la nebunie .

Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004)
Daca va place , votati-ne! Pozele noastre:
http://desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

"bune"/ "bunataturi" - am un obicei asa de prost de a nu citi inca o data mesajul inainte de a-l trimite.

Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004)
Daca va place , votati-ne! Pozele noastre:
http://desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

La multi ani sarbatoritilor zilei, sa fiti sanatosi si sa va dea Dumnezeu numai fericire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Salutare!
La multi ani, sanatate si impliniri celor ce-si serbeaza azi onomastica!

Adina este foarte usor sa arunci "motanul" in curtea altuia atunci cand iti faci o placere, asa ca, "curtea" mea este deschisa pentru "motanul" tau..

Inca nu am facut nici-o reteta din cele scrise de voi, dar le-am salvat pentru viitor.

Va doresc o seara frumoasa si distractie placuta!

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=23" target="_blank">Concurs clipe de vara

Mihaita - Vreau sa nu mai fiu diferit
--------------------------------------------
Bogdan - Si ingerii au nevoie de ajutor!
----------------------------------------------
Ionut Minoiu

1 , 2, 3 & www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Teodora Lucia (5 aug 2007)

www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator

Mergi la inceput