Gomaj facial

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Ina in nici un caz nu as folosi exfoliant zilnic! Dar ai dreptate... am un ten cu zonele de pori deschisi chiar langa aripile nasului, iar nasucul imi straluceste cu tot cu fond de ten dupa ce absoarbe pudra ca un bec. Deci cred ca de 2 ori/saptamana e suficient gomajul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Iulia, exista niste foite din faina de orez care se folosesc in timpul zilei pt a absorbi excesul de sebum de pe fata. Eu le am pe alea de la Occitane, dar sunt si pe la Sephora: oil blotting papers/papiers matifiants

Sunt excelente, lasa fata mata si se pot folosi si peste machiaj, nu strica nimic. Si nici nu influenteaza in niciun fel productia de sebum.

Mergi la inceput

Carolinah de unde ai luat aceste foite?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

De la l'Occitane (se gasesc si in unele farmacii SensiBlu) si de la Sephora, din mall Baneasa.

Uite asa arata alea de la l'Occitane: http://www.amazon.com/LOccitane-Papiers-Matifiants-Mattifying-50-Count/dp/B001G60FCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

Sunt excelente acelea. Eu nu le-am folosit personal, dar am o prietena care le-a folosit la nunta si ulterior le-a folosit "on a daily basis"

Are tenul in mod natural cam cum il descrii tu, sclipesc nas, barbie, frunte, tendinta de puncte negre etc.

22 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delyutz spune:

Eu folosesc o masca de fata de la Gerovital H3. o las un pic sa se usuce si apoi frec fata pentru a o da jos. ma inteleg f.bine cu ea, simt ca imi curata fata. ieri mi-am facut masca asta si apoi pe cea cu miere lasata 10 min pe fata (asa cum am citit aici). aveam apoi o piele super fina

Mergi la inceput

Carolinah saru'mana mult pt. raspuns. O sa ma duc si eu saptaman viitoare sa ma uit de aceste foite.
Delyutz masca asta de fata e abraziva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Mi-am pus si eu miere pe fata ieri si nu imi vine sa cred nici acum ce fata am . Am tenul mixt, luceste in zona T si mai are si tendinte acneice pe barbie, tot tacamul.
Mierea asta mi-a lasat fata catifelata si pana la ora asta inca nu luceste ... ceea ce pentru mine e o minune! Am sa folosesc mierea cat de des pot. Singurele care au functionat la mine au fost masca cu aspirina si cea cu argila, dar de acum sigur am sa pun si miere din cand in cand.

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

BazarGeneral

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

Mierea are o actiune mai blanda decat argila. In plus, hraneste :)

Si eu cred ca e excelenta.

22 +

Mergi la inceput

Si eu mai dau un vot mastii cu miere. E minunata!!!

Mergi la inceput