Gomaj facial

Gomaj facial | Autor: emma2006

Link direct la acest mesaj

Incerc sa am mai multa grija de tenul meu si sa-mi fac saptamanal cite un gomaj.
Am folosit un amestec de malai cu putin lapte caldut.
As incerca si tarate cu ceai de musetel, eventual cu o baie de aburi inainte, pentru o mai buna deschidere a porilor.
Voi ce folositi?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

sincer mie lene sa fac chestii de astea in casa, si chiar nu am incredere in home made, asa ca folosesc de la lancom ceva pt gomaj si sunt mai mult decat multumita..si nu mai pierd timpul cu ceaiuri tarate si altele.

si mai spal cu un sapun lichid cu tea tree...perfect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

Ieri am amestecat 1 lingurita de malai cu cativa stropi de ulei de masline.

Frecat cu atentie fata, insistat in zona T.

Am o piele moale si luminoasa si nici un cos

22 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Ina cata timp frecat fata? Interesanta combinatie!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raton spune:

Depinde de tipul de ten. Eu nu suport gomajul mecanic (cu tarate sau malai), de-aia il folosesc pe cel "chimic", cu miere - zaharurile din miere ajuta la exfoliere. Se aplica pe fata un strat subtire de miere, se lasa cca 10 min, de preferinta in timp ce faci baie. Atat.

Ne votati, va rugam? http://www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=24

Mergi la inceput

Raton si pe urma te speli fara sa mai aplici ceva dupa?

Mergi la inceput

Eu am un ten mixt.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui iulix

Ina cata timp frecat fata? Interesanta combinatie!!!

Only me

Oh, foarte putin! nu stiu, trei minute maxim cam asa? Nu mai mult decat ai aplica un produs cosmetic de curatare obisnuit.
Si nici foarte apasat ca zgarie malaiul ala. Insista un pic doar in zonele predispuse sa faca puncte negre sau unde se acumuleaza de obicei sebum, resturi de machiaj. La mine (ten mixt) sunt barbia, narile de exemplu, dar restul fetei e normal / tendinta de uscare.

Dupa, clateste cu apa calduta si sterge bine cu un prosop curat, moale.

Edit: Colega mea foloseste o chestie foarte isteata dar uit mereu sa cumpar ...Ea amesteca un pic de lapte, un pic de propolis si foarte putina miere. La fel, ten impecabil. Doar ca eu mereu uit sa caut propolis si nici nu am rabdare sa stau cu masca pe fata, prefer sa termin in maxim 5 minute, de la preparare pana la rezultat final.

22 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonapreda spune:

malai si galbenus de ou, super tare ! data viitoare ,inspirata de aici,am sa pun si cateva picaturi de ulei de masline si polen .cred ca e o combinatie minunata !!!!

Mergi la inceput

Mi-am aplicat si eu aseara dupa baie miere simpla pe fata si am stat cu ea vreo 10 minute, iar rezultatul a fost . Pielela era fina ca de bebel, punctele negre disparusera, iar de dimineatza nu mai imi stralucea pielea si tot catifelata e si acum. Cand o sa am timp o sa imi fac si pellingul cu malai si ulei de masline.
Aaaa uitasem sa va mai intreb: de cate ori pe saptamana faceti acest gomaj?

Mergi la inceput

Gomajul cu malai + ulei de masline = in cazul meu, maxim o data pe saptamana sau la 10 zile.
Dar presupun ca daca ai o piele cu porii mai deschisi care tinde sa absoarba mai multe impuritati si sa genereze mult sebum, ar merge si mai des.

Totusi, in nici un caz zilnic. Ma gandesc ca ar "rade" stratul de sebum propriu al pielii fortand-o sa produca din ce in ce mai mult si asa tenul tau s-ar ingrasa mai repede decat de obicei.

In schimb combinatii non abrazive (miere, lapte, galbenus, ulei masline, propolis) cred ca nu-i bai daca le folosesti si zilnic.

22 +

Mergi la inceput