Suntem in clasa a doua:2010-2011 (4)
Raspunsuri - Pagina 2
Nicoleta spune:
Happiness, iti propun un exercitiu: incearca sa scrii perfect ce a scris fata ta si vezi ce-ti iese. Atat.
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
loryi1974 spune:
La multi ani si de la noi!Sa va traiasca ,sa fie sanatosi si fericiti,sa va bucurati de ei !Chiar as manca o felie de tort ![]()
Eu ce sa zic,nu ma mai preocupa de multisor scrisul,m-au tras cativa de maneca si mi-au amintit de cum am inceput eu sa scriu
.
La matematica este chiar inainte de evaluarea de la adunari si scaderi 0-30.
madyrizi spune:
![]()
![]()
daca as fi rupt foaia la a doua greseala ramanea caietul cu 3 foi ![]()
![]()
. la noi e capu'n nori si inima dupa gagici, asa ca neatentia e-n floare.
Mami
de
www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti ALBUMUL MEU
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
am nevoie de voturi
sorana spune:
Asta cu rupt foaia ... noroc cu pixul cu guma.
Intr-a I-a s-a intamplat sa lipim foaie peste caietul special. Asta pentru ca era pic plus corector de doua ori si deja avea 1 cm grosime pagina
si nu se mai putea scrie peste.
Acum stergem si iar scriem. De "n" ori pe foaie.
Daca ii e greu sa stearga atunci adauga literele mancate sus.
Mie, sincer, putin imi pasa cat de urat scrie. Mi-ar place sa scrie corect. Presupun ca la un moment dat va face si asta. Momentan mai mananca litere, mai greseste ortograme iar virgulele sunt ... cam aleatoare.
Scrisul e inca in formare si va mai fi ceva vreme de acum incolo. Ce rost are sa ma stresez de pomana?
Eu am scris oricum urat mereu dar in facultate a devenit de-a dreptul oribil plus greu descifrabil (si din cauza prescurtarilor mai mult sau mai purin matematice).
Asa ca degeaba s-a chinuit mama cu mine 4 ani de primara ... tot oribil si indescfrabil scriu.
Sabina spune:
intervin si eu sa spun ca daca in clasa 1 si cand nu se grabeste scrie uperb, in rest scrie oribilos:)
Si mi-=am dat seama ca scrisul e un mijloc, nu un scop.
Cine scrie prea frumos cica nu e prea destept, asa ce relax:)
Cu cat inbteligenta e mai dezvoltata, scrisul e mai dubios, pt ca se esentializeaza totul.
daca nu e clar, mai dezvolt.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Sabina spune:
La multi ani tuturor sarbatoritilor, sa creasca mari si frumosi si sanatosi!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Nicoleta spune:
Sabina, dezvolta, dezvolta! Si vreau si bibliografie! Sa-i duc invatatoarei lui Stefan!

Sabina spune:
bibliografie n-am , dar exista orice carte de grafologie;) care nu e tot una cu chiromantie ;)))
Eu nu ma pricep f bine, dar ideea e urmatoarea: cu cat persoana e mai inteligenta, mai cu imaginatie etc etc, cu atata reuseste sa sintetizeze mai bine orisice, iar sinteza asta se intampla si in scris, cand literele nu mai sunt trase cu migala, ci doar minimum necesar pt recunoasterea lor e folosit.
Ganditi-va la scrisul medicilor, care e nu neaparat urat, cat f f criptic si sintetic.
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Nicoleta spune:
Sabina, traduc si ii transmit doamnei :)). Care scade si la mate pt scris urat, principiul fiind ca daca acum scrie urat, ce va face cand va fi mare?? Mda, cum sa-i explic eu ca nu scrisul face pe om? 
happiness spune:
Nicoleta, eu nu am pus niciodata accent pe scrisul frumos, ma refer la scris corect. Daca i-as rupe foaia ori de cate ori scrie urat, nu am avea decat 4-5 foi in caiet...Acum vad ca m-am exprimat eu gresit, era oribil pentru ca stersese de doua ori cu picul si neasteptand sa se usuce a iesit ceva oribil. Din 4 randuri 2 stersaturi...Totusi trebuie sa invete sa fie mai atenta. In principiu, eu scriind nu urat ci groaznic, nu ma interseaza aspectul estetic decat asa, un pic. Nu pot spune ca deloc, dar de rupt foi am rupt de 2 ori doar.In rest rezolvam cu foi lipite, cu picul...La noi la romana daca nu are totul perfect fara stersaturi, pe caiet, ia semnatura in loc de nota, pe fise/teste nu depuncteaza, dar cel putin minus tot ia...Oricum, ea a fost de acord sa scrie din nou, era vorba de 4 randuri la stiinte, daca era la romana era mai greu.