A murit Adrian Paunescu

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Ina, cred ca te erijezi gratuit in curator cultural. Fiecare om e altfel, fiecare percepem diferit cultura, o intelegem diferit si o digeram la temperaturi diferite. Cred ca goes without saying ca ii apreziez doar poeziile ne-politice, si cred ca nu e o rusine sa recunosc asta. Activitatea politica a lui Paunescu a fost de la inceput pana la sfarsit - mizerabila. Daca nu se alatura PSDului si politicii ar fi fost un alt Paunescu.

Insa, am vibrat la acele cenacluri si asta nu pot sa nu recunosc. Si nu am sa ma dezic de acest lucru ca sa trec clasa in ochii tai sau ai oricarui critic adhoc de pe forum.

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

Citat:
citat din mesajul lui inaioana

Da, adevarul e ca ma cutremura artistic rau versurile sale de mare poet, mai ales cand mi le amintesc pe alea cu Dezamorsand minciuna, Eroule sublim,/Sunteti Barbatul Tarii si Unica Salvare.[...]/ Va multumesc de toate, Cinstit si Bun Erou/Din Geniul dumneavoastra, ca un fertil ecou, scrise din adanca sensibilitate cu putin inainte ca niste oameni sa moara impuscati de bravul erou.
Deci... cine vorbea de putina decenta?Nu mai bine ne limitam la scurte condoleante daca nu putem tacea deloc, pe la SC asa cum propunea cineva?

Ioana cu Katja (30 martie 2004),Serghei (2 mai 2006) si www.youtube.com/watch?v=jioYwuky3tk" target="_blank"> Gruia (DPN ian.2011).

Pacat ca doar aceste versuri au ramas in amintirile tale. Poate iti amintesti totusi si cum era sa traiesti pe vremea aceea si mai ales sa fii un artist, poet si sa poti trai o viatza normala cat de cat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Iubitorilor de Cenaclul Flacara, uitati-va pe TVRI ca este acum la tv

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Este o pierdere fara seaman pierderea maestrului Adrian Paunesc,chiar daca a fost in poltica bine ca s-a retras la timp din aceea mizerie.Parerea mea sincera este ca este o mare pierdere deoarece am pierdut un mare om de o mare valoare culturala,pacat pentru noi tanara generatie ca nu stim sa ne apreciem adevaratele valori cum a fost dansul,suntem un popor care apreciem foarte putin oamenii de mare valoare doar dupa trecerea lor in nefiinta,consider ca generatia mea ar trebui sa aibe alte valori morale,alte principii decat acele pitipoance care isi arata nurii si dosul pe la televizor si care se casatoresc doar din interes.Dumnezeu sa-l odihneasca in pace.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

Odihneste-l, Doamne, in pacea Ta vesnica si primeste-l in Imparatia Ta pentru a le scrie ingerilor!
Condoleante familiei, iar "Repetabila povara" sa nu ne ajunga pe nici unii dintre noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Adrian Paunescu a fost o personalitate controversata. O dovedeste si controversa iscata la acest subiect.
Astazi, in ziua mortii sale, cum s-ar spune la capataiul sau, hai sa-i recunoastem meritele, sa recunoastem ca am fost cu totii atinsi de versurile sale magice.
Maine (sau poimaine) putem (care-o mai fi dispus) sa-l criticam, sa-l facem praf; sunt multe lucruri care i se pot reprosa. Sau putem sa deplangem clipele de ratacire care au pus geniul sau in slujba raului.

Dumnezeu sa-l odihneasca, in sfarsit!

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Dumnezeu sa-l odihneasca,sa-l primeasca in Imparatia Sa si sa-l ierte pentru toate!
Pentru poetul A.Paunescu...regrete eterne.pentru omul A.Paunescu imi rezerv dreptul la tacere !
Condoleantze familiei, rudelor, cunoscutilor si celor care l-au iubit cu adevarat!a mai plecat la ceruri un artist fara ca vreun altul sa-i ia locul, acest lucru ma face sa plang!
Somn usor maestre!

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

Citat:
citat din mesajul lui hristina

Odihneste-l, Doamne, in pacea Ta vesnica si primeste-l in Imparatia Ta pentru a le scrie ingerilor!
Condoleante familiei, iar "Regretabila povara" sa nu ne ajunga pe nici unii dintre noi!

era crestin?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

a mai plecat la ceruri un artist fara ca vreun altul sa-i ia locul, acest lucru ma face sa plang!

Din ce in ce mai des in ultima vreme ... E probabil semn ca imbatranim ... Pacat ca insa nu suntem suficient de maturi sa facem diferenta intre om si opera sa.

Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca !

Mergi la inceput