A murit Adrian Paunescu

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Aici nu este loc pentru polemici dar, spre deosebire de multi altii care au defectele marelui poet (a fost, totusi un om!), el lasa ceva in urma. Despre el se va scrie in manualele de istorie. E trist ca ajung sa-l judece toti neavenitii, dar asta se intampla in general...din nefericire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrueduard spune:

Dumnezeu sa il ierte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilib72 spune:

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!

Nu cred ca noi muritorii suntem in masura sa-l judecam pe acest om pt. greselile sale, Dumnezeu este cel care ne judeca si ne "aseaza" acolo in Ceruri.

lili@domnisorica daria

hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iarina spune:

Citat:
citat din mesajul lui ANDREEA GEORGIANA

Aici nu este loc pentru polemici dar, spre deosebire de multi altii care au defectele marelui poet (a fost, totusi un om!), el lasa ceva in urma. Despre el se va scrie in manualele de istorie. E trist ca ajung sa-l judece toti neavenitii, dar asta se intampla in general...din nefericire.

Oamenii se schimba.De obicei...in rau.

Andreea....membrii forumului sunt mai simpatici decat domnul in cauza...asa ca sa ne consideri neaveniti...zau asa.ntz..ntz...nu se face

Hai sa le luam pe rand: a fost un mare om cica - ai citit cumva jurnalul Constantei buzea? or poate ai auzit/citit despre modul in care isi trata familia si copiii, de numeroasele legaturi extraconjugale, de odele inchinate unui regim brutal, opresiv, de copiii nelegitimi, de ilegtilatile comise, de afacerile dubioase de dupa revolutie, de modul in care a mituit justitia, pt.ca nevasta sa-i scape de puscarie, desi a omorat 3 oameni nevinovati??

un mare poet - discutabil aici, poti sa aduci argumente?

Un mare Patriot - aici m-a bufnit rasul.....in timp ce unii mureau in inchisori, el o ducea bine merci, ca doar era poet de curte.Ce-a facut el mai exact pentru tara asta de ar putea fi considerat patriot. De ex. Stafn cel Mare s-a batut cu turcii, are omu; merite, jos palaria
Da-mi un exemplu de patriotism, inainte sa ne consideri neaveniti.

P.S. eu inteleg nostalgia multora de aici,legata de Cenaclul Flacara. Si o spun serios. Si e drept ca poate n-ar trebui sa judecam oamenii.
Insa ma zgaraie pe retina cuvinte de mare om si patriot.

Cred ca ies, ca simt ca ma enervez si nu vreau sa ma cert cu nimeni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Va rog sa ramaneti on topic.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=19" target="_blank">Daca ma votati (mar-2) donez premiul oricare ar fi acelal pentru acest caz

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdalena67 spune:

macar aici si acum cred ca ar fi decent sa nu il vorbim de rau, in primul rand asa e crestineste.
si mi s-ar parea drept sa il judece cei care au facut ceva mai mult decat a facut el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iarina spune:

Citat:
citat din mesajul lui magdalena67

macar aici si acum cred ca ar fi decent sa nu il vorbim de rau, in primul rand asa e crestineste.
si mi s-ar parea drept sa il judece cei care au facut ceva mai mult decat a facut el.

stoian

Da...sa-l judece aceia care au facut mai multe, dar mi se pare ca au facut-o deja in numeroase articole si aparitii televizate. Nu stiu daca eu am facut mai multe ca el, ca-s inca tanara, dar stiu sigur ca n-am furat, inselat, etc etc.

Insa ai dreptate, n-ar trebui sa iscam polemici pt.ca sunt oameni care evident il apreciaza. Imi cer scuze la modul serios ca am fost atat de vehementa. Imi pastrez opiniile in privat.

P.S. Marius suntem on topic, ca doar nu vorbim aici despre foametea din somalia ori terorism.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy spune:

totusi doar o simpla cautare pe google ar putea sa arate la oricine este interesat cat de cat ce a scris si publicat poetul Adrian Paunescu.
http://ro.wikipedia.org/wiki/Adrian_P%C4%83unescu
daca va uitati la rubrica carti publicate o sa va dati seama ca merita totusi recunsoasterea oricui ca mare poet.Acum ca nu e pe gustul unuia sau altuia e relativ.Dar sa spui ca nu e poet mare si ca ce a scris si asta e cale lunga...
Iar despre Adrian Paunescu stie cel putin toata tara daca nu si-n lume...dar despre cei care critica activitatea lui publicistica cat se cunoaste macar acolo pe strada unei stau...
Nu se vorbeste acum despre ce a facut omul Paunescu,a sta va judeca Cel de Sus.
Odihna vesnica si numele va dainui prin ceea ce ati lasat in urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

iarina nu. nu esti on topic. aici scriu cei care mai au un pic de respect pentru cineva care a murit bun sau rau...mi se pare de bun simt ca macar in ziua mortii unui om sa nu ii scuipi pe mormant...dar unii oameni sunt mai rau ca sacalii...in plus mai exista un topic ceva mai jos pe care sunt sigura ca l-ai vazut unde poti da cu pietre linistita.
aici lasa-ne sa ii aducem un ultim omagiu unui poet...cei care vrem sa o facem. cred ca fiecare are dreptul la propriile gusturi legat de poezie\cultura nu?
in privinta calitatii de om cine esti tu sa judeci? l-ai cunoscut personal? nu vad aici nici copiii , nici sotiile , nici nepotii scriind de rau despre adrian paunescu...
mi se pare ca am ajuns lipsiti de orice simtire...incat improscam cu noroi un om chiar in ziua mortii lui si il hulim...de ce oare? parem mai inteligenti?
PS nu te obosi sa-mi raspunzi erau intrebari retorice. ar fi pacat ca subiectul sa ajunga la ZZ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luisa1983 spune:

Citat:
citat din mesajul lui marius

Regret!

dedicatie:

O mie de'ntrebari
Fara un raspuns,
Nu le pune nimeni
Nu e indeajuns.
Tu te duci pe drumul
Ce ti s-asezat,
Iti porti iar destinul
Nu esti imparat.
Esti un om ca mine
Nici o deosebire,
Avem doar doi ochi
Aceeasi simtire.
Sa fie regrete?
Sau un suflet bun?
Sau poate nimicul,
Unui ramas bun?

Semneaza unul din generatia'n blugi si adidasi.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=19" target="_blank">Daca ma votati (mar-2) donez premiul oricare ar fi acelal pentru acest caz

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

subscriu
semneaza una din aceeasi generatie.

Mergi la inceput