Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (103)
Raspunsuri - Pagina 2

maimutzica10 spune:
acu m-am linistit si io pe la casa mea, mi-e o foame de lup;
am intrat sa va spui repejor ca in week-end se organizeaza la sala dalles; cum inca n-am invatat sa pun un link si acu nu am rabdare (din ratiuni de stomac), tastati: www.parentinfo.ro, seminarii, workshopuri (gratis), carti, produse. cititi voi detaliile; revin sa va cetesc dupa ce 'sting' cu ceva papa.
rox 25 +
think pink

madalina_m spune:
Tunde, spuneai in w-e ca ti-ai pregatit sa te uiti la filmul PS I Love You. Te-ai uitat la el? Daca nu te-ai uitat inca, nu ti l-as recomanda. Eu l-am vazut de 2 ori si am plans in hohote de fiecare data. E foarte frumos, dar atat de trist ... Acum, ca hormonii oricum ne cam joaca feste, mai bine evitam filmele care ne pot impresiona. 27+ cu
si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Bita_Marina spune:
Bebelu datele mele pt listuta:UM - 04.05.2010, DPN - 08.02.2011-Dr.Udrea,Municipal

bebelu86 spune:
burtici eu va las. ma duc la nani k se pare k m-a cam obosit plimbarea de azi. eu de obicei adormeam dupa 11..acu e 9.30 si deja imi pica ochii de somn
noapte buna si somn usor tuturor
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 31+ cu
Natalia Maria

florintunde spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madalina_m Tunde, spuneai in w-e ca ti-ai pregatit sa te uiti la filmul PS I Love You. Te-ai uitat la el? Daca nu te-ai uitat inca, nu ti l-as recomanda. Eu l-am vazut de 2 ori si am plans in hohote de fiecare data. E foarte frumos, dar atat de trist ... Acum, ca hormonii oricum ne cam joaca feste, mai bine evitam filmele care ne pot impresiona. ![]() ![]() ![]() Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica |
Am dat de film intr-o seara fara sa vreau pe un canal unguresc..m-am uitat dar numai pana la jumatate..am abandonat caci eram deja tensionata

Tunde

Bita_Marina spune:
Roxxy am si eu o intrebare,din cauza la problema pe care o ai cu coloana nu ti se intampla sa iti amorteasca picioru si sa te doara foarte rau coloana,eu asa patesc ma doare picioru foarte rau.Mai ales cand lucram ca stateam toata ziua pe scaun si cand ajungeam acasa aveam dureri mari

djlaura01 spune:
si eu ma bag la somik va
noapte buna fetele si vise frumoase
_ 19 saptamani cu minunea data de dumnezeu
Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."
Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

adryiii spune:
Si eu ma pun la somnic
Noapte buna fetele!
Somn usor bebelu si dj laura. 28 adriana cu
elena alexandra

roxx26 spune:
Marina, nu imi amorteste nici un picior...Si eu inca mai lucrez, intru in concediu abia la 15 nov, iar in ultima perioada am facut exclusiv munca de birou. Eu m-am tinut de sport, inclusiv acum in sarcina merg la gimnastica prenatala si imi este bine. De cateva zile a inceput sa ma cam doara mijlocul, dar deh creste si pitica, se aduna si kilogramele...asa ca este explicabil si, deocamdata, suportabil.
Spatele ma mai doare uneori, dar de 2-3 luni de cand nu mai port tocuri imi este mult mai bine.
_
BB e deja pe drum
Roxana 30+ cu
bebe creste