Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (103)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Gata,sters si eu din poze
Gabriela,mai are rost sa-ti mai zic?Tot pozitive

Am fost ieri sa le repet in alta parte si o sa trag de timp pana ma duc cu ele la dr meu,care o tine intr-una ca nu trebuiesc lasate asa.Numa ca io nu mai vreau tratament,mi-a iesit pe ochi.Ma rog,a zis ca daca nu vreau de buna voie,pot lua cu forta.E speriat de astea se pare...

28+ cu

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine_rox spune:

nu ai programul? dc ai office versiune din cel putin anul 2003 ar trebui sa il contina; dar dc totusi nu il ai ar ramane singura varianta cu editarea in paint si salvarea lor ca jpeg sau jpg desi nu garantez ca raman chiar la fel; de obicei editarea in paint duce la pierderea pixelilor din poza si suprapunerea lor si in unele cazuri se vede destul de aiurea;

29+Alexandra - Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Citat:
citat din mesajul lui maimutzica10

burticute, is trista rau
azi am avut o sangerare si am fugit la doctor: col partial acoperit de placenta , dar ca lungime are 4, ceea ce e super ok.
sper sa se ridice
ma duc sa citesc din urma
va

rox 25 +

think pink

Nu fi suparata..se poate intimpla oricui..azi tu ..maine altu..
Fii optimista,odihneste-te mult..si roaga-te..
o sa fie bine

Tunde burtica de 25 sapt +Mami de ursulet Mario 04.03.2004

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui shubulina

Gata,sters si eu din poze
Gabriela,mai are rost sa-ti mai zic?Tot pozitive

Am fost ieri sa le repet in alta parte si o sa trag de timp pana ma duc cu ele la dr meu,care o tine intr-una ca nu trebuiesc lasate asa.Numa ca io nu mai vreau tratament,mi-a iesit pe ochi.Ma rog,a zis ca daca nu vreau de buna voie,pot lua cu forta.E speriat de astea se pare...

28+ cu

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

shubu si la mine e pozitiva analiza la mycoplasma si am luat de 2 ori tratament cu antibiotic si degeaba; si mie mi-a zis nenea dr ca sa mai fac o data tratament ca nu e bine sa las asa etc; da' mi-a ajuns perioada in care nu aveam voie sa fac nimic ca luam tratament si eu si sotul si apoi inca 0 saptamana doua pana repet analiza si asa mai departe; cu DD inainte; cunosc fete care au nascut avand respectiva bacterie si nu s-a intamplat nimic; o sa fac tratament doza de soc dupa ce termin si cu alaptatul cu cel mai puternic antibiotic care se da pt balaurul asta si aia e;
29+Alexandra - Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

am sters si eu din poze

_
19 saptamani cu minunea data de dumnezeu

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput

Sunshine,asta ma tot bate la cap ca sa nu le lasam asa!!
Sapt viitoare o sa iasa analizele,apoi pe martea cealalata o sa merg la el sa vedem.Poate chiar joi,ca mai trece timpu asa...Cica macar sa le tinem sub control.Am si ureaplasma si mycoplasma pozitive.
Si mereu cand sunt acasa zic ca gata,nu mai fac,sa ma las in pace.Ei,cand merg la dr si-l vad cu ochii speriati si-l aud ca TREBUIE tratate,ma sperii iar.

28+ cu

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

deci in spital cand va fi sangerarea destul de abundenta, mai ales ca ti se tot face masaj la uter ca sa se stranga, vom folosi tampoane din vata in spital, acasa fiecare de care vrea fiecare, cu care se simte bine fiecare,
la filatropia chiar asta ti se pune dupa operatie si cat stai la terapie
eu mi am facut vreo 20 de tamp din vata si tifon
la mega-image este o vata gata portionata

+28 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)
Mirela, eu am cumparat de la farmaciile Dona
TAMPOANE ABSORBANTE STERILE 10*20CM *25 BUC ZETUVIT - Producator Hartmann

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

briee....dc ne ajuta sunshine cu redimensionarea, numai tre sa stergeti toate pozele

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 31+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

[quote]citat din mesajul lui bebelu86

briee....dc ne ajuta sunshine cu redimensionarea, numai tre sa stergeti toate pozele

28+ cu

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui shubulina

Sunshine,asta ma tot bate la cap ca sa nu le lasam asa!!
Sapt viitoare o sa iasa analizele,apoi pe martea cealalata o sa merg la el sa vedem.Poate chiar joi,ca mai trece timpu asa...Cica macar sa le tinem sub control.Am si ureaplasma si mycoplasma pozitive.
Si mereu cand sunt acasa zic ca gata,nu mai fac,sa ma las in pace.Ei,cand merg la dr si-l vad cu ochii speriati si-l aud ca TREBUIE tratate,ma sperii iar.

28+ cu

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

la mine il bagase in sperieti pe al meu pe la 13 saptamani cand am aflat ca le am pozitive ca fac avort spontan dc nu iau tratament ca sa nu le las asa de era al meu intrat in panica mai ceva ca un iepure cu vanatorul dupa el; si uite ca am ajuns la aproape 30 nde saptamani cu pitica bine jucausa si in grafic la dezvoltare si cu DD inainte o sa ajungem si la termen

29+Alexandra - Maria

Mergi la inceput