Eu ma simt sexy... el crede la fel?

Eu ma simt sexy... el crede la fel? | Autor: Anda08

Link direct la acest mesaj

Cand simti ca esti mai sexy? Cand esti imbracata ca o papusa, radioasa in mica ta rochie neagra, pe tocuri inalte si data cu rujul acela care ti se potriveste perfect? Cand ai avut un succes rasunator la munca? Sau poate cand te strecori intr-un negligé matasos si unduitor? Noi femeile stim cat de bine ne fac sa ne simtim aceste lucruri, dar iata care este adevarul: faptul ca te pui la patru ace si te dai cu parfum — chiar daca iti arati si picioarele — nu are nimic in comun cu ceea il face pe EL cu adevarat sa te doreasca.

Desigur, la inceput un barbat poate fi atras de aceste elemente de vino-ncoace — putina dantela, o privire aruncata in decolteu... Dar odata ce inima lui iti apartine, are o idee total diferita asupra lucrurilor care il atrag la tine.

www.supereva.ro/info.asp?id=2414" target="_blank">Iata adevarul surprinzator despre ceea ce cred barbatii ca este sexy atunci cand sunt ingragostiti...

O zi buna in continuare! - A day without laughter is a day wasted (Charlie Chaplin)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Interesante puncte de vedere. Al meu ma vede sexy nemachiata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela0521 spune:

f interesante raspunsurile din editorial. sotul meu ma considera extrem de sexi cand sunt complet dezbracata printre cearceafuri si facem dragoste ca nebunii avand toata noaptea la dispozitie! bineinteles copiii sa fie la bunici, fara sa fim cu ochii pe ceas sau cu urechile pe usa...

Eu + Rares (19 aug 2006) + Rebeca (4 iun 2008)

Mergi la inceput