Iepurasi De Martie - Aprilie 2010 (82)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Oana sa traiesti sa infloresti pe Eric sa-l giugiulesti si pe sot ca merita.Iar ei pe tine ,amandoi,sa te slaveasca.La multi ani fata draga!!!

Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Ami eu carnea o spal cu apa rece, cutitele cu detergent de vase iar carnita fiarta o congelez in piure-uri, ca de obicei fac 3-4 portii.

Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)

Codrin luna a 7 -a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BDana spune:

La multi ani Oana. Sanatate lui Eric.
Miria sa iti traiasca Damiana si sa aiba parte numai de fericire.

Eu declar oficial ca nu pot tine pasul cu voi. Si culmea este ca pana acum nu ma consideram asa o mototoala. Dar efectiv nu am timp ptr tot ce ar trebui sa fac ( ar trebui, nu as vrea ).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Votat LARA si zanele!
Am urmarit-o pe Maya in campania de toamna
ERINA ceea ce ai scris despre apa de la toaleta am aflat de curand de la emisiunea Dr-lui OZ. A expus f clar si ce boli putem lua din acel motiv.
LA MULTI ANI DAMIANA!!!

Mami de doua minuni: Luca si Mara

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

OANA, scumpa si draga Mamica, iti urez si eu, alaturi de fetele de aici un calduros LA MULTI ANI!!! sa ai parte de multa dragoste, pace in casa si in suflet, soare in inima si pe chip pentru ca te asteapta o viata frumoasa de trait pentru multi ani de acum inainte....cu un sot ce va sta alaturi de tine mereu, cu un copil scump si dulce ce te va inconjura cu multa iubire, poate si o surioara pt Eric va aparea peste un timp ...si atunci din inima ta va rasari si mai multa implinire. iti doresc sa primesti cu multa liniste sufleteasca tot ce iti va aduce ziua de maine,sa poti sa speri, sa rabzi si sa fii vesela mereu. sunt multi oameni ce te iubesc pentru felul tau minunat de a fi, pt sensibilitatea de care dai dovada, pentru tot ce oferi neconditionat celor din jur. te pup si sa stii ca la Iasi o familie simpla iti poarta o dragoste nemarginita si te pretuieste ca pe un prieten adevarat, desi nu ne-am vazut vreodata.

Oana, mamica fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Neata! Ilinca doarme :) de cateva zile, mai exact de marti e mai ok, adoarme bine noaptea, de trezit se mai trezeste de vreo 3-4 ori maximum dar macar nu mai plange. Ii dau Ca si Enterolactis, poate chiar avea o lipsa de ca iar celalalt remediu ii face bine in eliminarea gazelor. Sau dupa cum spune sotul...a muscat-o un tantar bolnav de cumintenie :))

La multi ani Oana! Multa fericire alaturi de baietii tai! Sanatate lui Eric!

La multi ani micuta Dami! Sa cresti mare, frumoasa si sanatoasa!

Am scos si eu capul din butoi, e tare frumos si soare afara :D

Ami Eu spal cutitul cu care prepar ca pe oricare alt tacam, nu l-am sterilizat niciodata.
Carnea o fierb separat si o folosesc doua zile maximum, de la frigider. Legumele zilnic. Incerc pe cat posibil sa fie mancarica cat mai proaspata, la urma urmei nici mie nu-mi prea place mancarea de pe o zi pe alta...

Irinabobe, uite ce vreau eu sa-i cumpar Ilincai, sunt tare ok:
http://www. mag azine-online.ro/bebelusulideal/cuburi-moi-clementoni/ferma-clemmy--446949

Mada mami de Ilinca frumoasa (31.03.2010)
Mami si tati te iubesc mult!

Mergi la inceput

La multe lunite si ani cu sanatate urez si iepurasilor sarbatoriti astazi Theodor Stefan (de ate_09), Tudor (de mami07), Tanya Ioana (de bluekidoo), Cezar (de CastelanaC)

La multi ani si pt dragalasa Damiana. sa fii sanatoasa ingeras si sa ai parte de o viata minunata alaturi de cei dragi tie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliraluca spune:

Roxana,

Vrei bataie, crec Nu vin si na, nici Denisa nu vine, fata ai uitat de botez? Unde fugi asa repede?
Da' ia-mi si mie o bluza pentru botez

Ma duc sa fac treaba, sa plimb copilul ca e asa frumos afara.

Mergi la inceput

vazut pozici noi dar Silvana si Maya m-au lasat fara grai. sunt atat de dulci si cochete

am votat si poza Larei, adica eu am recunoscut numai o pozica, cea cu levantica, sunt mai multe?

ellanik eu sunt ultimul om serios de pe pamant si chiar de mi-a fugit mintea la prostii, m-am simtit bine tare de am ras cu gura pana la urechi . poate par mai serioasa in poze, dar sunt nebunatica si eu caci imi zic mereu ca o viata am si vreu sa o traiesc facand cat mai multe. mi-as fi dorit ca Maaria sa semene cu tati, mai calma, mai linistita, dar nu ma plang, e bine si asa ghidusa .
p.s. Geo cam cati pufuleti papa din castronul ala din poze? i-am dat si eu Mariei si baga cate 4 odata in gura, e disperata dupa orice ii dau sa pape nou, totusi au sare multa pufuletii. putem sa ii lasam sa manance cat vor?

ami eu fierb carnita si o pun in congelator pt ca efectiv nu mai am timp sa fierb in fiecare zi. fierb 3-4 bucatele odata si le scot numai si le incalzesc la abur dupa care le pasez. eram si eu stresata in sarcina cu carnea si cu modul ei de pregatire pt gatit. acum am abandonat sa mai fiu aspra la acest aspect. acum grija mea e pt a o scoate pe Maria cu mainile din vasul toaletei, sa ii smulg din maini peria de la wc etc, ect. am strans tot ce era pe jos in baie, in casa intreaga, arata totul de parca abia ne-am mutat. eu folosesc cutite cu maner din plastic si fund de tocat la fel. de regula, dupa ce gatesc frec fundul bine de tot cu cif. vazusem la tv ca cele mai multe bacterii din bucatarie se afla pe tocator si pe tavita de scurgere a apei dupa spalatul vaselor.
sanatate multa pt irinuca ta draga si sa iesi repede din incurcatura. sper sa nu fie ceva grav.

asteropipan recuperare rapida, felicitari pt pozici, pt calatoria acasa si pt ghidusa de Ioana. tare scumpa e si ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Ileana - sac!!! eu ma duc duminicA la botez asa ca maine pot shoppingarii

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput