Abuz...DA sau NU??
Raspunsuri - Pagina 13
nikole spune:
Fetelor, long story, short:
cam cu o saptamana si un pic in urma, am primit un mesaj de la buna mea prietena, pe skype.
Cum omuletul doarme in camera in care se afla calculatorul, s-a intamplat sa vada el mesajul, innaintea mea.
In dimineata zilei de 16(pe 15 seara am primit mesajul) ma cheama in camera sa citesc , in timpul asta el a mers la dus.
Eu am vazut ca mesajul era selectat, dar nu mi-am dat seama ce si cum, numai pe detectivul nu am eu de gand sa o fac.
Ce a facut dragul de el?
Ptr ca inteles anumite cuvinte(forum, divort, ma rog, a cam inteles el despre ce e vb)insa nu a prins ideea, a selectat textul si l-a tradus.
Apoi a intrat pe DC si a gasit subiectul, a tradus fiecare pagina, si a scos la imprimanta traducereeeeaaa
In fine... pe 16 eu am avut programarea la medic, si el a insistat sa mearga cu mine, nu stiam eu ce ii veni sa ma insoteasca, asa deodata o dorinta brusca de a vb si el cu terapeutul.
Ei, la medic scoate foile...am zis ca lesin, nu alta.
E mult de spus, asa ca scurtez:
medicul a spus ca are nevoie neaparat de terapie, si nu de terapeie de cuplu ci de terapie individuala, independent de statutul civil
Normal ca am discutat si despre ...hmmm, cum sa-i spun..."nevoia "mea de a ma destainui voua...
i-am explicat ce si cum , in fata terapeutului, a inteles el ceva ceva, ca nu a mai comentat.
Oricum, ce m-a socat este faptul ca a recunoscut TOT, isi recunoaste comportamentul, spune tot, nu ascunde nimic, a spus ce face si in fata terapeutului si in fata avocatului, ne-a lasat gura casca, si cu lacrimi in ochi, el spune ca e inspre binele copilului.
Adica:nu vrea sa-i '"scape"' copil din mana, sa imparta droguri in scoala pe la 12 ani(exemplifica frica cu adevarate povesti de viata ale unor cunoscuti de-ai lui), sau sa devina homosexual, sau sa-l gaseasca prin puscarie, etc...niste aberatii, ce mai, drobul de sare e mic, el traieste cu un munte de sare deasupra capului.
Eu incep terapia din ianuarie cu medicul la care am mers, acelasi medic care i-a recomandat si lui terapie...ne-a dat cateva nr de telefon, in caz ca accepta sa se trateze, ptr ca el nu se poate ocupa de amandoi, nu ia cazuri noi.
Am discutat si a spus ca merge la terapie, a sunat chiar, insa el tot ii da cu terapia de cuplu, la el...problema sunt eu, nu comportamentul lui.
Asa ca...el cauta un terapeut de cuplu
revin...tot pe fuga scriu!
ladyJ spune:
Eu ma bucur, asta e o veste buna. Va merge la terapie.Va incerca. Ceea ce este de bun augur.
--------------------------------------------
´´Cel care nu stie si stie ca nu stie, stie mai mult decat cel care nu stie dar nu stie ca nu stie´´
Antoanela23 spune:
Nikole, ce mai faci? Imi pare f rau ca s-a ajuns aici si sper ca vei putea gasi , impreuna cu sotul tau, solutii care sa fie bune atat pentru copii cat si spentru voi, sa aveti o viata calma si frumoasa, asa cum meritati. Ma gandesc ce greu trebuie sa-ti fie sa treci prin toate astea, fiind totusi intr-o tara straina cu si cu putini prieteni (sau deloc) langa tine. Bafta multa in continuare, sper sa vii cu vesti bune cat de curand, te imbratisez,
Anto