Abuz...DA sau NU??

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns snowbunny spune:

Sunt cu gandul la tine.Esti o persoana minunata si foarte puternica.Dumnezeu te va ajuta sa treci cu bine peste acest impas.O sa fie bine!Te pup

ps. si eu as accepta alocatia copiilor din partea tatalui si eventual daca nu as avea mare nevoie de banii respectivi i-as pune deoparte pentru ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

Citat:
citat din mesajul lui snowbunny
ps. si eu as accepta alocatia copiilor din partea tatalui si eventual daca nu as avea mare nevoie de banii respectivi i-as pune deoparte pentru ei.

Alocatia copiilor statul o calculeza drept cheltuieli pentru copii de la chirie pana la chilotei. Nikole, eu as zice sa o accepti, mai ales vi se cuvine prin lege. Daca tu zici ca nu ai nevoie pentru a trai, macar o pui deoparte- cum zice snowbunny- pentru viitorul copiilor: scoala, permis etc... In 20 de ani se strang bani frumusei. Tu poti sti cum va fi situatia ta financiara atunci, dar ce e in mana nu-i minciuna; adica bani in cont.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

nikole, ia banii pt copii, inteleg orgoliul, dar cum te vei descurca cu cei doi copii si scoala si neputand lucra?
eu te pup si te imbratisez si-ti doresc multa putere pt ca stiu ca vei avea mare nevoie. sa intri sa ne mai spui de tine, macar o vorba buna sa-ti scriem si noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RazaDeSoare spune:

Capul sus Nikole, totul o sa fie bine!! Esti o fire puternica si determinata!!

Si eu as spune sa te mai gandesti si sa accepti pensia. Deschide un cont pentru copii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Pensia ptr copilasi, o voi accepta, ma refeream la pensia mea, eu fiind cetatean strain, si nelucrand ptr moment, pare-se ca, conform legii, trebuie sa-mi plateasca pensie, nu e cazul insa.

Mergi la inceput

Da, se considera "salariu" pentru ca tu ingrijesti copiii. Eu nu as zice "nu", dar eu sunt bestie materialista si razbunatoare.

Capul sus, spatele drept si drept inainte in viata, Nikole!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Nikole

Eu cred ca as accepta toate pensiile posibile care ii pune mai bine la adapost pe copii. Sa va puteti permite un concediu , tot ce va doriti, sa ne trezesti ca-i momeste tati cu bani mai incolo, cu vacante de vis, de ce sa nu-ti permiti si tu tot ce-ti doreste inima? Ce-i in mana nu-i minciuna, chit ca-i tineai in banca de nu-ti trebuiau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msl1 spune:

Nikole, bravo!
Ce bine ca e de acord si reusesti sa te divortezi fara prea multe dureri de cap! O sa fiti linistiti si o sa va fie bine!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nikole

Pensia ptr copilasi, o voi accepta, ma refeream la pensia mea, eu fiind cetatean strain, si nelucrand ptr moment, pare-se ca, conform legii, trebuie sa-mi plateasca pensie, nu e cazul insa.

Exact cum zice Luna1, ia ce ti se cuvine! Sunt bani pentru familie, bani cu care poti oferi copiilor un bun standard de viata: locuinta intr-un cartier bun, cursuri, activitati sportive, iesiri, imbracaminte. Iti poti permite un baby sitter ca sa poti iesi din casa, poate cunosti pe altcineva si-ti refaci viata. Daca nu ai bani, e greu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Poate face un targ cu el, ce stiti voi, mai renunt si eu, nu imi faci nici tu probleme. Bravo si mult succes sa iasa toate bine!

Mergi la inceput