Ghiocei de martie-aprilie 2009 *** 273 ***
Raspunsuri - Pagina 11
simina_kin spune:
Noi cu laptele suntem tocmai invers, seara cu chiu cu vai bea 180-200, iar dim 50-80 maxim.........au fost zile in care nu a vrut deloc.In schimb daca ai dau ceai bea si 250
Daca ne indragiti, votati va rog www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=25" target="_blank">sim1 si www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=26" target="_blank">sim2
fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
Gianina34 spune:
http://www.bestkids . ro/p-6317-ratusca-innotatoare.aspx
http://www.bestkids . ro/p-4131-testoasa-inotatoare.aspx
vad ca nu mai e hipo ca doar asta canta "o sole mio"
dar am postat broascuta sa-ti poti face o parere
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si sase luni
m_monique spune:
florinela79 bine ai revenit!
il faci pe victor inginer, daca are aceste aptitudini.
Gianina34 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui m_monique La multi ani sarbatoritelor zilei de azi: Maria_K Roxana80art ------------------------------------------------------------------------- mami de Andrei (16.12.2006) si Ioana (03.04.2009) |
La multi ani! , muuulti pupici si din partea noastra
Gianina34 spune:
citat din mesajul lui anamariame Nu-i asa ca-i bine de mine ca nu am TV? Eva nu stie ce-s alea reclame, Bebe TV vede doar la bunici, acasa rareori filmulete pe youtube. |
vaaai, si sa nu fie ea la curent cu catelul kaki al pompierilor sau cu aventurile lui pingu
Gianina34 spune:
citat din mesajul lui anamariame Wow, Gianina, ce inalta e micsunica! |
pai de ce crezi ca-i spun eu balerina mai ales ca aproape face spagatul; de cand cu kineto are o mobilitate de numa-numa
Gianina34 spune:
m-monique - in primul rand protestez ca-s cam putine ca ne-am invatat cu zeci-sute de poze
doamne cat sunt de dragalasi amandoi ; se vede draga mami ca se umfla inima-n tine de bucurie la ce mandreti tii in brate
simonapro spune:
La multi ani fericiti Maria_K si Roxana!
Multumesc frumos , pentru urari si aprecieri!
Si haideti sa va spun de evenimentul de aseara. Ne-am intalnit multe mamici din Constanta(in jur de 30), la un club de joaca ca sa strangem ceva banuti pentru cele trei cazurile umanitare din Constanta. Nu va spun ce bine a fost, ne-am simtit ca intr-o familie, am licitat si am cumparat de toate, am papat bunatati si cel mai important e ca ne-am atins scopul.Copiii s-au jucat, numai ca Luc dupa o ora a obosit si nu mai vroia decat pe langa mine si sa faca nazbatii.
Cu ocazia asta am cunoscut-o pe Dodo, cu care din pacate nu am apucat sa stau prea mult de vorba, si pe printesa Isabella, care e o fetita dragalasa si delicata, ce sa te faci cu grasul meu care avea si gura plina de fursecuri si ambele maini
Asa ca am avut o seara super frumoasa, care sper sa se mai repete de multe ori de acum incolo
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
m_monique spune:
citat din mesajul lui Gianina34 m-monique - in primul rand protestez ca-s cam putine ca ne-am invatat cu zeci-sute de poze doamne cat sunt de dragalasi amandoi ; se vede draga mami ca se umfla inima-n tine de bucurie la ce mandreti tii in brate Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009 avem 1 anisor si sase luni |
in ultima vreme nu le-am mai facut poze.
pozele pe care le-am pus, mai putin ultima sunt de la petrecerea de halloween de vinerea trecuta, de la gradinita. andrei a fost "mascarici", iar ioana "scufita rosie".
recunosc: sunt mandra ca am 2 copii. si deja a inceput sa-mi fie mai usor cu ei, ca se mai joaca si impreuna, iar ioana il copiaza pe andrei in tot ce face.