Dovlecei veseli de sept-oct 2009 (3)
Raspunsuri - Pagina 8
![](images/user_woman.png)
aricelul spune:
Fetelor eu nu ma pricep deloc sa spun bancuri...dar chiar deloc ...daca ar fi vreun premiu pt cine spune cel mai prost bancuri l-as castiga pe departe ...deci daca nu radeti nu ma supar
_
Maria (28.08.2009)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
happy_uka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aricelul Banc 0 se intalneste cu 8 0 zice: ohohooo ...ti-ai pus curea ... ![]() _ Maria (28.08.2009) ![]() |
![](radtare.gif)
![](punk.gif)
Mult pa ! Nihil Sine Deo
aricelul spune:
Elle multumesc pt reteta. Chiar ma gandeam in seara asta ca ar fi cazul sa ma apuc si eu sa fac putina miscare, eventual si niste abdomene pt colacei ... dar mai intai o sa fac prajitura si "trag din greu"
_
Maria (28.08.2009)
raluk16 spune:
citat din mesajul lui aricelul Banc 0 se intalneste cu 8 0 zice: ohohooo ...ti-ai pus curea ... ![]() _ Maria (28.08.2009) ![]() |
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monis5/monis5.jpg)
monis5 spune:
buna seara
Alex sper sa treceti iute peste reactiile la vaccin. Hai curaj ca de acum e pauza o vreme la vaccinari . Pupam Zeina
cat despre Varilrix, cine vrea sa scape de el si cu imunitate for good, doneaza tati de Santiago virusi vii ca are de ieri varicela
.
pup toti dovleceii
Monis
![](zzzz.gif)
raluk16 spune:
citat din mesajul lui monis5 buna seara ![]() Alex sper sa treceti iute peste reactiile la vaccin. Hai curaj ca de acum e pauza o vreme la vaccinari ![]() ![]() cat despre Varilrix, cine vrea sa scape de el si cu imunitate for good, doneaza tati de Santiago virusi vii ![]() ![]() ![]() pup toti dovleceii ![]() Monis ![]() |
offff sper sa ii treaca repede, usor, fara complicatii, febra etc. Si sa nu ia piticotul scump
![](pupic.gif)
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monis5/monis5.jpg)
monis5 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui raluk16
offff sper sa ii treaca repede, usor, fara complicatii, febra etc. Si sa nu ia piticotul scump ![]() Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009) "As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13 |
merci
![](pupic.gif)
![](icon_smile_angry.gif)
Alex cum e? ceva dintisori noi?
![](pupic.gif)
Monis
![](zzzz.gif)
mamideandrei spune:
seara buna!
ce fac fetele? se distreaza la bancuri? si eu cu voi!
cine bea cu mine un pahar de vin alb?
PS Alex sa fie bine de acum incolo sa nu mai vomite si sa ramana cu temp ok; transmit cat de multa energie pozitiva pot, ca azi am destula
ANDREI
diamar78 spune:
citat din mesajul lui aricelul Fetelor eu nu ma pricep deloc sa spun bancuri...dar chiar deloc ...daca ar fi vreun premiu pt cine spune cel mai prost bancuri l-as castiga pe departe ...deci daca nu radeti nu ma supar ![]() _ Maria (28.08.2009) ![]() |
Hai mai aricelule nu te mai subestima ca-i fain bancul.
mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
Fereste-te de rau si fa bine, cauta pacea si o urmeaza pe ea.(Psalmul 33:13)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/carinablanca/carinablanca.jpg)
carinablanca spune:
Seara buna,
Credeam ca o sa reusesc sa intru mai des dar se pare ca nici cum nu reusesc. Maria are o perioada tare plangacioasa si nimic nu ii face pe plac asa ca doar putin timp imi ramane pentru net.
Luto, vroiam sa iti spun ca eu stiu ca e chiar indicat sa continui cu vitaminele din timpul sarcinii si pe perioada alaptarii. Cel putin eu asa am facut cele 4 luni cat am alaptat.
Santorini, am salvat regimul pe care il faci tu ca tare bine suna 5 kg intr-o luna. Eu a pus 2 kg din nou asa ca trebuie sa fac ceva. Dar cred ca va fi dupa sarbatori ca imediat incepe postul si nu ma incadrez cu el. O idee insa tie si fetelor care mai vor sa tina acest regim, grapefruitul interactioneaza cu o multime de medicamente cum ar fi si antibioticele si anticonceptionalele (le scade efectul), asa ca mare grija la cele care nu ai vor inca un bb.
Uka, tare scumpa e Carina cum vorbeste ea. Cred ca urmeaza o perioada tare interesanta si frumoasa cu dovleceii nostri.
Alex, felicitari pentru dimensiunile micii printese!! Maria mea cred ca tot in jos merge. Cred ca e deja sub 9 kg, dar are peste 80 de cm. Nu vrea sa manance de nici o culoare.
Acum am citit ca ati avut reactii de la vaccin si sper sa treaca cat mai repede. Noi nu am avut reactii dar am dat preventiv supozitoare de paracetamol alternativ cu nurofen. de fapt a inceput sa ii urce temperatura si nu am asteptat prea mult asa ca noi am scapat ieftin.
ulta sanatate.
Pupici si noapte buna@
Carina mami de printesa Maria (31.08.2009)