Dovlecei veseli de sept-oct 2009 (3)
Raspunsuri - Pagina 6
anamaria1979 spune:
Laura bine ca s-a terminat totul si tati este acasa cu mami si baietel.
Alex sanatate multa zeinucai. Noi am avut temperatura 2 zile dar a fost cu rosu in gat si amigadale inflamate, la o saptamana juma dupa vaccin nu cred ca a avut legatura. A trecut simplu cu panadol. Oricum felicitari pentru cele 600g luate in greutate, poate este doar o faza trecatoare cu temperatura eu una asa am observat la al meu.
Crystina sanatate multa fetitei nasoale enterocolitele, am auzit multi copilasi in perioada asta cu asa ceva.
Alex (05.09.2009)
Clodute spune:
Buna fetele, va multumesc inca o data pt aprecieri.
Vroiam sa mai spun cite ceva. . .
Santo, am fost la mare dar am avut ceva pb si de aceea nu am ajuns sa ne vedem.
Dia sotul nu are studio foto si eu imi aduc aminte ca era la inceputul odiseei o fata al carei sot avea studio si se ocupa cu foto dar nu mai retin numele si nici daca am salvat link-ul o sa caut cind mai intru pe tel. Eu pozele le-am facut la un studio care isi face reclama chiar pe poze... este sscris pe poza site-ul.
Mely asa cum zicea si Raluk ai facut si tu poze mai frumoase ca ale mele cubaietii tai eu nu am uitat...pup
Acum trec la leganat ;) cum facea Santo cu Andreiu ei ... pe picioare
puuuuuuuuupppppp
p.s. sanatate Alessiei trece el si vaccinul asta pup mami
raluk16 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alex25 Nu vreau sa intristez pe nimeni, mai ales intr-o zi atat de frumoasa, dar nici nu imi vine sa nu va spun cum suntem, mai ales ca intrebati de noi. Nu suntem bine deloc, febra e mare, 39, dimineata abia daca a papat 100ml de lapte pe care i-a vomitat acum cand am incercat sa ii dau fructele.....asadar nu are nimic in stomac, e molesita toata si a adormit gemand....imi vine sa mor. Edit: nimeni nu a mai avut reactii de la Infanrix la un an??? Ca incep sa intru la idei. ---------------------------------------------- Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009) Da Doamne sa fim sanatoase! |
offff Alex
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13
vik-cj spune:
Alex...febra mi se pare cam mare sa fie de la Infarix...la ROR da, se accepta febra 39 la 7-10 de la vaccin. Incepe cu antitermice la 4 ore alternat...si hidrateaz-o cat de mult poti. Daca nu maninca nu insista...important e sa ramana hidratata. E clar ca Zeina e un pic mai sensibila...dar va trece, vei vedea! Sanatate multa si suntem aici...pentru un umar .
Isabela nu a facut nici o reactie nici la Infarix si nici la ROR...eu nu i-am dat nimic preventiv...asa m-am bucurat ca mi-era groaza de febra.
Uka...super filmuletul, super Carina..ti-am spus oare? daca nu...intelegi tu...varsta si neuronii lipsa
Fetelor...ati facut vreuna vaccinul anti Hep A...ca tare ma bate gandul sa i-l fac...Isabela linge tot din parc ..de la frunze pana la tobogan si leagane .
Ma duc la gatit pana doarme mamarutza ca dupa ce se trezeste e jale...nimic nu mai apuc sa fac de ea. Iar bunicii au liber de joi pana luni, sunt plecati din Cluj .
de printesa Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela
vik-cj spune:
Pai da...sigur ca am uitat sa o felicit pe Clodute pentru pozele superbe pe care le-am vazut dar mai ales pentru protagonisti! Clodute ai niste copilasi minunati! sa iti traiasca!!! Si sa ne arati poze mai des!
de printesa Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela
alex25 spune:
Si totusi Vik nu poate fi decat de la vaccin, atata timp cat ieri nu avea nimic, nici acum nu are muci, nu tuseste...si vine imediat dupa intepatura. Plus ca asa mi-a facut la fiecare Infanrix. Are toate reactiile adverse de pe prospect: moleseala, somnolenta, febra, lipsa poftei de mancare, stari de voma, oboseala. Cum s-a putea frate asa ceva? Anyway, mai devreme a papat cateva lingurite dintr-un borcanel de legume, a baut si cateva guri de ceai si acum doarme din nou, e a doua oara pe ziua de azi, dar a dormit si fff prost azi noapte. Temperatura scazuse dupa paracetamol, avea 38. Nu am inceput sa ii pun alternativ la 4 ore ptr ca nu mi s-a parut necesar, deocamdata mergem numai pe supozitoare paracetamol la 6/8 ore, asta si pentru ca vomita, deci deageaba ii dau panadol sau nurofen. Ceea ce e mai rau este ca eu sunt terminata psihic si iar mi-e frica sa ii dau sa manance, si daca sufla mai repede intru in panica sanu cumva sa vomite...e cumplit, nu ma pot controla, e oribil.
v-am facut capul calendar, dar voi stiti ca voi sunteti sprijinul meu.
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
mamideandrei spune:
al meu s-a trezit din cauza de bormasina de la vecini , imi vine sa imi trag una, sau mai bine zis sa le trag una ;
Iulika eram sigura ca te-am nimerit!!!!
ANDREI
suede spune:
Daca e prea liniste ...
Al meu saracu de cand cu reabilitarea,s-a obisnuit si cu ciocane...si cu bormasini...
Citat: |
citat din mesajul lui mamideandrei al meu s-a trezit din cauza de bormasina de la vecini , imi vine sa imi trag una, sau mai bine zis sa le trag una ; Iulika eram sigura ca te-am nimerit!!!! ANDREI |
Never say never!
Ellenuta spune:
buna fetele
alex of mami of .. mi se rupe sufletul cand aud asa vesti despre zeinuca frumoasa. cu papica da-i cat accepta ea si in rest apica si ceai. si eu cred ca tot de la vaccin este .. sper sa treaca repede si sa fie din nou vioaie si zglobie pitica ta.
vik eu i-am facut evei vacc. ptr hepatita a caci nu cred ca mai erau pietre nelinse de ea in parc si nu numai atat .. baga mucuri de tigari, coji de seminte, nisip etc .. bine cat apuca caci eram cu ochii pe ea ca pe butelie .. a fost ok. eu i-am mai facut varilix, insa, acum imi pare rau .. asta e, ce sa fac ..
of .. tipa anna. dintii ..