Dovlecei veseli de sept-oct 2009 (3)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Nu vreau sa intristez pe nimeni, mai ales intr-o zi atat de frumoasa, dar nici nu imi vine sa nu va spun cum suntem, mai ales ca intrebati de noi. Nu suntem bine deloc, febra e mare, 39, dimineata abia daca a papat 100ml de lapte pe care i-a vomitat acum cand am incercat sa ii dau fructele.....asadar nu are nimic in stomac, e molesita toata si a adormit gemand....imi vine sa mor.

Edit: nimeni nu a mai avut reactii de la Infanrix la un an??? Ca incep sa intru la idei.
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns santorini spune:

'Neata!

Alex imi pare rau ca Zeinuca nu e bine. Nu stiu ce sa zic, mi se pare mare febra. Noi nu am avut reactii la un an (le-am facut pe amandoua Infarix si Priorix). Eu dua fiecare vaccin ii puneam preventiv o supozitoare cu paracetamol. Tu i-ai dat ceva pt febra. Vorbeste si cu pediatru si vezi daca e ok sa faca febra asa mare de la vaccin. Va pup si multa sanatate!

Uka m-ai binedispus de dimi cu maimutele! Apropo stii ca a facut Andrei ieri dupa ce ne-am despartit? A adormit in masina si a dormit pana dimineata. L-am schimbat de pampers, l-am imbracat in pijamalute si nimic, doar a deschis ochisorii, s-a uitat la mine si a adormit la loc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Buna dimineata soare !!!

Alex cum e fata?
Monica eu cu Adinus vorbesc la telefon dar e activa pe Facebook daca vrei sa o vezi pe Sonia. Cu 4mykids nu am mai vorbit demult, am si vizitat-o odata si e o fata foarte faina cu 2 fete dulci foc.
Mada pupa-l pe Iri de la noi.
Diamar eu rabdare am...bani nu am

Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra

Mergi la inceput

Mada sa stii ca si varul lui Andrei de la Pitesti, care are 1 an si patru luni, are o chestie cu muscatul, desi nu a vazut pe nimeni in familie facand asta. O musca mai ales pe maica-sa, era saraca plina de vanatai cand a venit in august, la Cta. Nici ei nu stiu insa ce sa-i faca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Alex mai mami,ce de mai trageti si voi...ai vorbit cu pediatra,ce zice? pe mami si pe Zeinuca sa treaca repede.
Monica,Mada,Diamar,Uka,Vik va multumesc frumos pentru ca ati fost alaturi de mine.Nu va imaginati cum am stat ca pe jar pana l-am vazut acasa...bine ca s-a terminat cu bine...

Never say never!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Santo dupa fiecare vaccin mi-a facut febra 39...chiar si dupa ROR, la 11 zile a facut tot 39....asa e ea. Am vorbit si cu pediatra si cu dr de familie, cica e normal dar sa treaca pana diseara/maine dimineata. Cat despre vomitat, asta e marca proprie, asa e ea cand ii e rau, doar stiti povestea.

Mergi la inceput

Off Zeinuca sa-i treaca repede si pt mami.

Ma duc sa-i incalzesc papa lui Andrei si sa plecam la gimnastica. Va pupic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Alex- va doresc sa treaca febra repede repede

UKA - super maimutzele

vroiam sa va mai zic ca la "Ajutor umanitar" se strang bani pt un scaun cu rotile pt o fata cu handicap, daca puteti ajuta intrati sa vedeti, http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=156921&whichpage=1

by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09)

hai cu bb2

un vot daca va place www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=23" target="_blank">rab1 sau rab2 multumim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Nu vreau sa intristez pe nimeni, mai ales intr-o zi atat de frumoasa, dar nici nu imi vine sa nu va spun cum suntem, mai ales ca intrebati de noi. Nu suntem bine deloc, febra e mare, 39, dimineata abia daca a papat 100ml de lapte pe care i-a vomitat acum cand am incercat sa ii dau fructele.....asadar nu are nimic in stomac, e molesita toata si a adormit gemand....imi vine sa mor.

Edit: nimeni nu a mai avut reactii de la Infanrix la un an??? Ca incep sa intru la idei.

of mai Alex..
Carina nu a avut reactie, dar cred ca nu e neobisnuita febra si lipsa poftei de mancare, scrie in prospect.. Este ea mai sensibila.. Tare rau imi pare

Mult pa ! Nihil Sine Deo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Poza cu manuta pe geam e geniala...la fel ca si textul.
V-am votat si eu.
Succes!

Citat:
citat din mesajul lui raluci_b

Alex- va doresc sa treaca febra repede repede

UKA - super maimutzele

vroiam sa va mai zic ca la "Ajutor umanitar" se strang bani pt un scaun cu rotile pt o fata cu handicap, daca puteti ajuta intrati sa vedeti, http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=156921&whichpage=1

by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09)

hai cu bb2

un vot daca va place www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=23" target="_blank">rab1 sau rab2 multumim

Never say never!

Mergi la inceput