Dovlecei veseli de sept-oct 2009 (3)
Raspunsuri - Pagina 15
lutoniana spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui happy_uka
mai are, da...unu da e www.diseara.ro/ro/fun/poza-zilei/poza-zilei-2009-02-25.html" target="_blank"> cam batraior.. si mai are o sora, recent www.diseara.ro/ro/fun/poza-zilei/poza-zilei-2009-02-06.html" target="_blank">casatorita mami de de 1 an _ Nihil Sine Deo |
vai de mineeeee alea zici ca sunt picioarele ei

Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra
DanaAlex spune:
Ukooo, tzi-am gasit un pretendend 
ce zici???
n-am pescuit nimic, dar am admirat un apus de soare pe zarguzon. mmmmmmmm
Luto ...

cum or arata picioarele ei ???unde e Manga???
Lullaby_2009 spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui lutoniana
vai de mineeeee alea zici ca sunt picioarele ei ![]() ![]() ![]() ![]() Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra |

happy_uka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui DanaAlex Ukooo, tzi0am gasit un pretendend ![]() |
..vai de puii mei..
eram sigura ca nu-si mai revine dupa ce l-am parasit! ma saturasem sa traiesc in umbra lui
..stiti, avea o umbra...mare mami de
de 1 an _ Nihil Sine Deo
happy_uka spune:
| citat din mesajul lui DanaAlex Ukooo, tzi-am gasit un pretendend ![]() ce zici??? n-am pescuit nimic, dar am admirat un apus de soare pe zarguzon. mmmmmmmm Luto ... ![]() ![]() cum or arata picioarele ei ???unde e Manga??? |
...asa va alintati voi acuma?
mami de
de 1 an _ Nihil Sine Deo
happy_uka spune:
ma, io ma duc sa ma uit la superbingo, poate vorbeste cineva si cu mine acolo, din teveu.
noapte buna!
mami de
de 1 an Nihil Sine Deo
Lullaby_2009 spune:
| citat din mesajul lui happy_uka ma, io ma duc sa ma uit la superbingo, poate vorbeste cineva si cu mine acolo, din teveu. noapte buna! mami de de 1 an Nihil Sine Deo |
Si eu care simteam ca sunt inima petrecerii din seara asta ... te pup ... na, ce pot sa spun, n-am mai fost de mult la o ptrecere, asteptam sa ma invite cineva la dans. (am incercat sa fiu spirituala, de fapt vroiam sa stiti doar ca sunt aici
raluk16 spune:
| citat din mesajul lui happy_uka ma, io ma duc sa ma uit la superbingo, poate vorbeste cineva si cu mine acolo, din teveu. noapte buna! mami de de 1 an Nihil Sine Deo |
eu nu numai ca eram in urma cum am adormit Alexul, dar nici nu imi vin glumele. Si in plus nu pot vedea filmele de la voi sa ma distrez si ca sa fie tabloul complet, linkurile cu pozele nu mi se arata 
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13
raluk16 spune:
Dana multumesc de efort dar asta chiar nu merge
. Oricum si daca ar merge as vedea numai imaginea, ca sunt langa juniorul adormit si nu am castile la mine
.
Lull te fac un tango?
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13