Dovlecei veseli de sept-oct 2009 (3)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Monis astea is niste prostii incredibile, ca si aia sa nu ii dai tzitzi cand are diaree . Partea proasta e cand nimeresc pe niste mamici care chiar ii cred...

Uka stii ca-mi place sa stau sa savurez pozele voastre . Inca nu am avut timpul necesar, doar am frunzarit, sunt minunate , dar filmuletele nu reusesc sa le vad... Da, mami, sunt sigura ca Luci te-a folosit pentru poze, sa ii faci si lui Davidelu poze asa frumoase... Sau crezi ca doar mintea mea poate sa gandeasca asa ceva?

Raluuuu cum adica mami ai inchis televizorul? Sper ca esti bine!

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Monis astea is niste prostii incredibile, ca si aia sa nu ii dai tzitzi cand are diaree . Partea proasta e cand nimeresc pe niste mamici care chiar ii cred...

mda, stiu si asa m-am plictisit de doctori de astia... Multa lume ma intreaba de ce nu am incredere in doctori... dupa 10 ani de cand intervievez persoane cu cv-uri beton, cu o facultate + un master + eventual un MBA si cand ii pui la munca sunt toti praf, dar praf, pur si simplu nu mai cred in profesionalism. Iar doctorii sunt mai rau decat cei cu care am eu de-a face la munca, ca aia se joaca cu sanatatea oamenilor, nu cu o masina pe care o strici si o repari sau cu un contract pe care il ratezi...
Hai ca nu-s prea in forma azi, m-a tampit tati de Santiago cu cantitatea de bube si cu dispozitia lui
Zi si mie pls cam cate minute lasi castanele la copt? Adica de unde stiu ca-s gata? Ca n-am facut de ani de zile...

Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Citat:

mda, stiu si asa m-am plictisit de doctori de astia... Multa lume ma intreaba de ce nu am incredere in doctori... dupa 10 ani de cand intervievez persoane cu cv-uri beton, cu o facultate + un master + eventual un MBA si cand ii pui la munca sunt toti praf, dar praf, pur si simplu nu mai cred in profesionalism. Iar doctorii sunt mai rau decat cei cu care am eu de-a face la munca, ca aia se joaca cu sanatatea oamenilor, nu cu o masina pe care o strici si o repari sau cu un contract pe care il ratezi...
Hai ca nu-s prea in forma azi, m-a tampit tati de Santiago cu cantitatea de bube si cu dispozitia lui
Zi si mie pls cam cate minute lasi castanele la copt? Adica de unde stiu ca-s gata? Ca n-am facut de ani de zile...

ai mare dreptate cu doctorii...

Castanele cand se departeaza marginile de la taietura pe care le-o faci. Sau cand se rumenesc si miros frumos. Pofta buna!

Si insanatosire grabnica la tati de Santi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Citat:

Eu cred ca deja sunt mancate, asa-i?
Eu nu m-am indurat sa dau 15 lei pe kg asa ca anul asta nu am mancat.

Noi ne uitam la filmul ala pt copii de pe prima.

mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Fereste-te de rau si fa bine, cauta pacea si o urmeaza pe ea.(Psalmul 33:13)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui diamar78

Citat:

Eu cred ca deja sunt mancate, asa-i?
Eu nu m-am indurat sa dau 15 lei pe kg asa ca anul asta nu am mancat.

Noi ne uitam la filmul ala pt copii de pe prima.

mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Fereste-te de rau si fa bine, cauta pacea si o urmeaza pe ea.(Psalmul 33:13)

Alea romanesti sunt 10 lei / kg

Raluk mercic

Fragutza sper sa fie telenovela de aia scurta, nu soap de ala de 3000+ episoade . Te pup cu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Monis tati de santiago sa scape de mancarici mai repede.
Elle de ce nu varilix? Am vazut postarea te rog spune de ce iti pare rau ca l-ati facut. Chiar discutam cu pediatra ca vrem si noi sa il facem pentru ca am vazut cazuri de varicela la copii de m-am crucit. Am inteles ca o pot face oricum dar este o forma mai usoara daca sunt vaccinati.
Uka sprituiala placuta, minunate poze am admirat fata draguta de ea.
Fram poate recupereaza pisi greutatea acum dupa boala in refacere. Eu te inteleg si alex e slab si desirat si greu mai i-a in greutate acum mai ales daca se imbolnaveste de ceva. Cand alaptam era umflat cu pompa imi este dor de perioada aceea arata ca un ursulet gata sa bubuie si nu a avut nimic, acum e cu totul alta poveste.
Alex (05.09.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Fetelor va urez o duminica cat mai placuta dau si vorbim mai tarziu sa vedem ce ne povestiti. Incercam sa profitam de soare cat mai mult, ieri al meu copil s-a trantit intr-un morman de frunze uscate si s-a jucat de numai puteam pleca acasa cu el. A adormit de la 19.30, s-a trezit la 5.25 de laptic iar acum sforaie iar.
Alex (05.09.2009)

Mergi la inceput

Neatza! O zi frumoasa sa aveti! Va pup cu drag si ma gandesc la voi toata ziua, nu stiu ce mi-ati facut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamaria1979

Fetelor va urez o duminica cat mai placuta dau si vorbim mai tarziu sa vedem ce ne povestiti. Incercam sa profitam de soare cat mai mult, ieri al meu copil s-a trantit intr-un morman de frunze uscate si s-a jucat de numai puteam pleca acasa cu el. A adormit de la 19.30, s-a trezit la 5.25 de laptic iar acum sforaie iar.
Alex (05.09.2009)

asta da viata

Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra

Mergi la inceput

Citat:

Neatza! O zi frumoasa sa aveti! Va pup cu drag si ma gandesc la voi toata ziua, nu stiu ce mi-ati facut

cum ce? vraji
hai te pup

Anamaria multumesc , se pare ca cea mai mare mancareme a disparut

Lucia mami, mi-e dor tare sa te citesc. Pupam mama si pruncul frumos

Alex am facut o cafea asa mai de pranz, o dau aici la fete pana apari tu , sper sa fiti ok si tu si Zeina

so www.bonappetit.com/images/magazine/2009/01/mare_irish_coffee_caramel_mousse_h.jpg" target="_blank">cafea + pe tava pentru toata lumea !

Mergi la inceput