Prietene la bine si la greu - 72
Raspunsuri - Pagina 20
magdaz_ina spune:
Lila
Tudor
Dragos & Emil
_
*Diferenta dintre rai si iad este una de perceptie si de adaptare*
Magda,mami detopmodel categoria pana Liviu-Rares Andrei 18.11.2009 si Iarina 31.01.2006
magdaz_ina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lylyana.ion Va lasam sa vizionati un betivan in actiune si ne ducem amandoi la nani |
Abia astept sa fie si Rares al meu "un betivan in actiune". pentru puiutul dulce si ambitios.
_
*Diferenta dintre rai si iad este una de perceptie si de adaptare*
Magda,mami detopmodel categoria pana Liviu-Rares Andrei 18.11.2009 si Iarina 31.01.2006
Ramonika spune:
LA MULTI ANI MARIA!
LA MULTI ANI TUDOR!
LA MULTI ANI DRAGOS!
LA MULTI ANI EMIL!
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
Andrecluj spune:
Niata LILA TUDOR DRAGOS EMIL Sa va bucurati de ei, dragi mamici! Many Nu ma intreba inca de buni, mai vreau sa ma bucur de perioada asta atat, dar atat de funny. Licurici Cagula i-am cumparat-o in Romanica, nu ma apuc de ea ca e prea complicata si lucrez la "altceva", cu pisicute si soricei Lumi De ieri dimineata ma tot gandesc si ma roade, Annabelle ce face cat timp voi mancati? Cum reactioneaza? Pup mamicile si bebeii dragi Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!
Ramonika spune:
capitolul 73 - LMA Maria, Tudor, Dragos, Emil
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
dankutza spune:
Sunt foarte fericita!
Mama a iesit ieri din casa si s-a dus pana la o matusa de a mea. Deci, la o saptamana de la operatie a iesit si s-a plimbat un pic pe afara. Matusa nu sta foarte departe, sa zicem 15 minute de mers de promenada. Acum asteptam rezultatul, sa vedem daca ii mai gaseste scarba aia de stafilococ.
Ieri am fost ..... naughty! AM venit acasa pe la 8 jumate. Cand am treminat programul de la servi, am plecat cu 2 colege sa mancama la un restaurant chinezesc. Incet incet am ajuns la mall, la ala din Vitan. Am mancat sus mancare chinezeasca si apoi cu burtiile pline ama dat o raita prin magazine. Am incheiat cu o cafea de la gloriajeans si un cartof de la Tip Top. Deci, adio, regim.
I-am cumparat lui Pinky pentru un an www.izideal.co.uk/p5279794/swarovski-fruity-apple-mini-pendant/" target="_blank">merisorul asta Mi-au zis alea ca este colectie veche si nu mai are decat pandantul. Deci am pierdut cerceii. Daca vreuna dintre voi, vede pe undeva www.kaboodle.com/reviews/swarovski-crystal--detailview-fruity-apple-pierced-earrings?refItemId=AAAAA5kneAwAAAAAAGQHmA&fromStoreDomain=shop.swarovski.com" target="_blank">cerceii astia , va rog sa-mi spuneti. Vreau sa-i fac set. Mai aveau si ciresele (doar panadantul, binenteles), dar merisorul mi s-a parut mai intresant. Parca aduce cu o .... capsuna.
Din Debenhams i-am cumparat www.debenhams.com/webapp/wcs/stores/servlet/prod_10001_10001_221010222080_-1?breadcrumb=Home%7EKids" target="_blank">un set de 5 bodyuri de vara. Costa 45 lei si am avut o reducere de 30 %. AM platit 31 lei pe 5 bodyuri. Nici in Carrefour nu gasesti body cu 6 lei, si mai ales calitatea asta. I-am luat si un tricou, care de la 40 lei era redus la 14 lei. Pe el scrie "Pink is for girls. I'm a girl.. What's the problem??"
Inca nu am treminat cumparaturile pentru ziua ei. Sa vedem cu ce vine tati de la Berlin.
Dana, mama lu' Pinky