Alopecie-chelie, dupa CHIMIO?
Salut doamnelor
Am si eu o intrebare:
Poate chimioterapia sa induca alopecie?
Nu vorbesc despre caderea parului din timpul tratamentului ci despre refacerea de dupa
Dupa cum stiti eu am deja un an de cand am terminat tratamentul chimio si radio, mi-a crescut parul insa e rar de tot, subtire si vai de el
Am intrebat si mi s-a spus ca poate fi de natura hormonala ( eu iau acum tratament de intretinere FEMARA) tiroida....
asa ca va mai intreb si pe voi
Raspunsuri
dulcetica spune:
N-am nici cea mai vaga idee in materie ,dar am intrat sa-ti spun ca te pup si ca trebuie sa vezi partea buna:la ce minunatii de peruci sint ,poti fi azi blonda, miine bruneta, apoi roscata etc.
E reclama aia la tv cu o peruca ,cu parul lung ,care e foarte reusita.
Acum te simti bine?
iulix spune:
Nu ma pricep foarte bine dar e posibil sa fi fost afectata structura firului de par datorita agresivitatii chimioterapiei. Incearca sa faci o cura cu vitamine sau sa iei drojdie de bere de la plafar. Multa sanatate!!!
dicirstea spune:
Sanatate multa si refacere rapida!!!
Eu am avut o perioada cu probleme hormonale si mi se rarise rau parul. Am facut un tratament combinat Ulei Gerovital si inca o solutie dar nu miai stiu de unde, plus de la Mircea Ciuhrii (aveam si ceva ca un psoriazis).
Rezultatul a fost spectaculos, dupa 3 luni se vedea parul nou crescut, cam de 1cm, la baza celui lung.
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare
andacos spune:
Nu stiu sa-tzi raspund la intrebare insa stiu ca problemele hormonale duc la asa ceva!
dicirstea pe mine m-ar interesa sa detaliezi putzin tratamentul facut!
Eu momentan iau niste tablete cu kieselerde(silicatzi)plus masaj cu ulei de ricin!Coafeza de exempolu mi-a spus ca masajul in sine e esentzial si nu neaparat masajul cu ulei!
Din ce am citit eu e relativ normala caderea parului in jurul virstei de 40 insa la mine e de groaza!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
Alina spune:
Lina,
Eu cred ca este de la tratamentul hormonal pe care il iei.
Mama mea a facut radio si chimioterapie,i-a cazut parul insa acum i-a crescut f frumos,firul e sanatos si rezistent si nici nu are probleme cu caderea parului.
Sanatate multa iti doresc si mai ales putere!