Ma puteti ajuta cu un draft de contract de inchiriere a unui spatiu comercial intr-un Mall ??? Nu conteaza ce Mall, ma intereseaza prevederile unui asemenea contract.
Multumesc anticipat,
G
conteaza ce mall, ca au chestii diferite prin contract.
io n-am nimerit decat de-alea de la 30 de pagini in sus (sau am nimerit io sa negociez contractele in mallurile cele mai nasoale).
In ansamblu sunt cele mai scarboase si injositoare contracte de inchiriere si cu o cea mai mica marja de negociere (adica la chirie se negociaza, dar la celelalte clauze cam nu).
Nu imi dau seama pentru ce iti trebuie si nici nu te pot ajuta (din motive de confidentialitate) - as putea sa-ti dau doar niste info generale daca as sti mai exact ce te intereseaza.
c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais
07.05.07
FEBRUARIE thing-a-day
Citat: |
citat din mesajul lui corap conteaza ce mall, ca au chestii diferite prin contract. io n-am nimerit decat de-alea de la 30 de pagini in sus (sau am nimerit io sa negociez contractele in mallurile cele mai nasoale). In ansamblu sunt cele mai scarboase si injositoare contracte de inchiriere si cu o cea mai mica marja de negociere (adica la chirie se negociaza, dar la celelalte clauze cam nu). Nu imi dau seama pentru ce iti trebuie si nici nu te pot ajuta (din motive de confidentialitate) - as putea sa-ti dau doar niste info generale daca as sti mai exact ce te intereseaza. c & andrei-ardei ![]() ![]() FEBRUARIE thing-a-day |