Draft de contract cu un mall

Draft de contract cu un mall | Autor: geniest

Link direct la acest mesaj

Ma puteti ajuta cu un draft de contract de inchiriere a unui spatiu comercial intr-un Mall ??? Nu conteaza ce Mall, ma intereseaza prevederile unui asemenea contract.

Multumesc anticipat,

G

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corap spune:

conteaza ce mall, ca au chestii diferite prin contract.
io n-am nimerit decat de-alea de la 30 de pagini in sus (sau am nimerit io sa negociez contractele in mallurile cele mai nasoale).
In ansamblu sunt cele mai scarboase si injositoare contracte de inchiriere si cu o cea mai mica marja de negociere (adica la chirie se negociaza, dar la celelalte clauze cam nu).
Nu imi dau seama pentru ce iti trebuie si nici nu te pot ajuta (din motive de confidentialitate) - as putea sa-ti dau doar niste info generale daca as sti mai exact ce te intereseaza.

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

FEBRUARIE thing-a-day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Citat:
citat din mesajul lui corap

conteaza ce mall, ca au chestii diferite prin contract.
io n-am nimerit decat de-alea de la 30 de pagini in sus (sau am nimerit io sa negociez contractele in mallurile cele mai nasoale).
In ansamblu sunt cele mai scarboase si injositoare contracte de inchiriere si cu o cea mai mica marja de negociere (adica la chirie se negociaza, dar la celelalte clauze cam nu).
Nu imi dau seama pentru ce iti trebuie si nici nu te pot ajuta (din motive de confidentialitate) - as putea sa-ti dau doar niste info generale daca as sti mai exact ce te intereseaza.

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

FEBRUARIE thing-a-day

Da, tocmai din motivele spuse de tine as avea nevoie...
Impreuna cu o prietena vrem sa inchiriem un spatiu in AFI....Nu ma intereseaza decat partile comune (adica ceea ce apare in orice contract de inchiriere cu ei)....daca poti sa scoti sumele, denumirea si coordonatele firmei poti sa imi dai si mie ????

Multumesc mult oricum !

Mergi la inceput