Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (31)
Raspunsuri - Pagina 9
ilinca79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crispro Bine faci, Ilinca, cu paratul delfinasilor.. Ca io is patita.. ma laudam ce mult imi doarme copilul... si uite unde am ajuns acum... Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) Poze |
Of Cris, Doamne ajuta sa aveti o noapte cat mai linistita
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
crispro spune:
Ilinca, . Merg sa ii dau papa, si sa il pun la somnic... Sa vedem...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
adrianaBuc spune:
crispro, bebele tau nu mai doarme asa mult pentru ca nu se satura ca inainte. Oricum trebuie sa gandesti pozitiv si sa speri ca o sa revina la vechile obiceiuri.
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010
Are mami fata frumoasa cu 2 dintisori
Otiliav spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mycya si venind vb de cartea lu' Montignac spunea ca dieta cu numaratul caloriilor este falsa, nu e adevarat caci eu am slabit 18 kg in modul asta bine in acelasi timp cu sport si nu m-am mai ingrasat. bine nici nu mi-am reluat obiceiurile de dinainte dar nici nu ma abtineam de la tot si m-am meninut Mami de Andra Maria 02.08.2010 |
Si tu ai dat 18 kg jos. De unde soro ca zau ca esti slaba de nu se poate.
Rodyka, nu gasesti pesmeti Wassa in Spania. Ca sunt tare gustosi si buni pentru digestie dar avand multa fibra sunt recomandati la dieta.
Eu incerc sa ma ghidez dupa Montignac dar nu-mi iese mereu.
Azi am facut ciorba de dovleac cu lapte acru. O bunatate dar nu-i conforma cu dieta ca deh e amestec de legume cu lactate. Ba am mai pus si ulei ca sa prajesc ceapa
Cel mai si cel mai comod este sa fac pui/peste la cuptor si sa pun pe langa salata/muraturi/legume congelate sau crude.
Si am comis-o cu niste lingurite de frisca la cafea. De la cioco m-am abtinut toata saptamana.
De dimineata am mancat branza de vaci cu ridichie/conopida/rosie/masline negre si 2 biscuiti Wassa. Super consistenta o astfel de masa.
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
Mycya spune:
Otilia ehee asa se vede in poze dar eu am picioarele groase, bine ca asa imi este felul se trage din familie din partea tatalui. am avut 70 de kg la un moment dat adica acum 5 ani, cand plecase mama la tatal meu sa ii tina companie in Italia si eu mi-am facut de cap cu mancarea pana cand am spus stop si m-am pus pe treaba. acum in schimb sunt exagerat de grasa la picioare plus o celulita ca nici nu ma mai privesc in oglinda
si cum m-am plans ca nu am avut timp de facut ceva bun, delfinasa mea a fost cuminte in fisher si eu am facut negresa si mancare pt sot cand ajunge de la servici . Rody ai dreptate cu paratul
Crispro iti doresc sa ai o noapte linistita, stiu cum este si te inteleg asa de bine cu oboseala . eu una stii cum mai fac? cand vad ca nu mananca cat trebuie de la san ma mai mulg cu mana si ii dau cu lingurita 20 ml( nu insist la san ca o fac degeaba) bine asta numai daca vrea dar in acelasi timp ma mai maimutaresc la ea si in ras termina si de papat
Mami de Andra Maria 02.08.2010
Dragaica spune:
Nu mai vorbiti de kg. mai am 9 de dat jos si parca-s toate asezate strategic in juru burtii zici ca-s in 4 luni mama ei de sunca.
Cele cu cezariana ati inceput deja exercitiile, as vrea sa fac abdomene seara da mi-e teama sa nu fortez operatia. Saptamana viitoare fac copii 3 luni eu zic ca-i ok sa incep .
De incaput nu ma incape nimic, sunt in continuare in rochiile tricotate din timpul sarcinii
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Mamica fericita de leuti minunati Tudor Sébastian si Félix Alexandru 10.08.2010
paula_m spune:
Ilinca, nu sunt stresata...mie chiar nu mi se pare slab Raul. Si nici nu-mi bat capul atata timp cat nu scade in greutate.
Carucirul e Quinny si parerea mea e ca isi face toti banii. Nu mi-am inchipuit ca, conteaza atat de mult marimea rotilor.
Eu am slabit 1,5 kg de luni, dar am baut atata apa, cat nu am baut tot anul. Cum naiba sa-mi mai fie foame, daca sunt umflata de apa?
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze
poze botez
crispro spune:
Fetele, are ceva daca ii dau san dupa LP??? Ca i-am preparat 170 de Lp, a papat doar 100ml... SI io care credeam ca goleste sticla... SI apoi l-am pus la san, nu stiu daca a tras vreop 40, ca s-a plicitisit... De regula, stiu ca LP se da dupa san, ca si completare. Are ceva daca am procedat invers???
Merg la nani, ca doarme piticul. Noapte buna si linistita.
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
racusor2010 spune:
Cris, nu are nimic, poti sa ii dai cum vrei tu somn usor
am vazut si eu pozele cu delfinasii ce gasca de frumusele si frumusei
eu am facut greseala sa ii dau pe la 7 90 de LP, in speranta ca papa dupa baita la san GRESITT!!! dupa baita era asa de obosit ca a vrut numa sa [planga, nu sa si pape am pus eu pompita, dar nu e acelasi lucru, si asa am mai putin lapte acum a marait putin, nu stiu de ce, poate de la mucisori, ca desi i-am curatat nasucul, a plans si a facut unii noi l-am luat in brate, l-am plimbat putin si s-a culcat la loc. sper sa doarma pana la 3...nu prea i-as mai aspira acum mucisorii ca se trezeste de tot si iar ma chinui sa il adorm...dar sper sa poata dormi si sa nu il deranjeze ...
mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010
adrianaBuc spune:
dpdv medical nu are nimic. Se zice sa ii dai mai intai san, ca sa goleasca sanul, dar altfel nu are nimic. Sa ai o noapte linistita.
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010
Are mami fata frumoasa cu 2 dintisori