Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (31)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

voiam sa va multumesc la toate pentru urarile de sanatate pentru delfinasul sef

saptamana asta nu m-am tinut de cura, tot intr-o ciocolata am tinut-o si bere Bavaria FA

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

si sa nu uit (se vede ca in sfarsit s-a culcat andrei )

noua ne-a zis o doctorita la control ca cel mai bun semn ca e copilul bine este daca se consoleaza in bratele mamei. daca il iei in brate si se linisteste repede, inseamna ca e bine. dar daca devine agitat si orice i-ai face tot plange, fuga cu el la control. la fel si daca devine prea somnoros deodata.

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

aveti grija si cu carucioarele...si cu scoica..sunt maricei de-acum. CENTURA OBLIGATORIE!

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Landoul meu nu are centura - e de la Neonato si nu gasesc sa-i iau.
Dar asa e centura in scoica si in carut!

Diana,mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

diana, ce spaima cred ca ati tras!!! si ooana zicea ca i-a cazut bb cu landoul... eu sunt tare grijulie, o iau eu in brate si caruciorul tati. dar cand cobor singura ii pun centura, de multe ori iau caruciorul in brate cu tot cu isa, si am cateva trepte bune de coborat. ma gandeam intr-o zi ca poate mi se rupe un toc sau ceva si aterizam amandoua pana-n strada!! si cand ma ia iar grija asta, prefer sa ocolesc 5 case si sa ies iar pe trotuar in fata casei, sa fentez scarile... in Ro tin minte ca am picat pe scari la et IV, chiar in fata la usa la soacra-mea, cu tot cu carucior (doar ca pe maria nu stiu cum de o lasasem la mama in brate). m-am lovit tare rau la spate de scari, chiar ma gandeam ce facea daca eram singura si maria in carucior . o faza am mai patit si acuma, am vrut sa cobor 3 scari intr-un magazin si am tras caruciorul cu spatele dupa mine, dar eu am uitat ca l-am dat putin in lateral si am fortat siguranta care tine rotile din spate sa nu se ridice (caruciorul asta se poate face si leagan, doar ca nu l-am folosit ptr asta niciodata). intr-o secunda au disparut rotile , imi venea sa si rad. bine, n-a fost nimic grav, caruciorul a ramas sprijinit pe celelalte 2 roti si pe cadrul metalic de jos al leaganului pana am rabatat eu celelalte 2 roti

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina2005 spune:

Btz, l-am sunat pe Ciprian (sotul) si i-am spus sa il treaca pe Paul Christian la pomenire la slujbe. Sa se faca bine, mititelul, ca tare mi-e mila de el asa bolnavior mereu.

Azi a papat Aida prima portie de cereale! Mititica nu se mai satura doar cu laptic, cerea la 2 ore, ea care inainte manca la 3,5-4 ore. I le-am facut mai moi, sa le poata mesteca si atat de mult i-au placut incat sa intindea dupa castronel si dupa lingurita! Sper sa se mai pufoseasca si ea, ca tare slabuta mai e.

Of, Cris, ce program nasol are Vladut. Nu pot decat sa te incurajez spunandu-ti ca va trece si perioada asta si cand va fi mai maricel sa iti amintesti de toate noptile astea zambind. Stii ca timpul le vindeca pe toate

Diana, urata patanie. Bine ca nu s-a intamplat nimic rau.

Racusoru, si Aida mai are muci dimineata si seara, ii aspir, dar se aud departe, pe sinusuri cred. Tu ce i-ai dat lui Andreiu?

Aelitaaaa am visat azi-noapte ca eram la tine acasa. Oh, ce bine ne simteam, statea la palavre si copiii cuminti se jucau pe langa noi. Si aveai si o catelusa shih-tzu (cum e Toto al meu) care fatase si voiai sa dai puiutii, eu deja incepusem sa sun prietenii sa ii intreb daca vor. Bine macar ca in vis ma mai relaxez, acum 2 sapt am visam ca eram la Otilia in Norvegia. Dar nu stiu de ce ma visez numa in tari straine

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

eu daca uit seara sa ii zic ingerasul meu, ma duc inainte sa ma culc eu si ii zic, sa aiba grija de el peste noapte

daca nu doarme isa la ora de culcare a mariei (10 jumate), spunem ingerasul toate trei, maria ia intre palmele ei pe-ale isabelei, si eu pe-ale mariei... daca nu, le spunem pe rand... zilele trecute cand era isa maraita de nu mai stiam ce sa-i fac, am luat Psaltirea si am inceput sa-i citesc, se uita asa de atenta la gura mea si a inceput sa-mi povesteasca. eu citeam, ea gangurea, pana a adormit

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Stii cum e - pe moment se descarca adrenalina si reactionezi, dar dupa imi venea sa plang in hohote, dar mai era cineva cu noi in masina + ma gandeam ca sperii iar copilul. Sotul meu a ajuns acasa si mi-a spus ca i se taiasera picioarele. E drept ca el nici nu avea cum sa faca ceva - daca dadea drumul la ce mai tinea el in mana( ca nu pot spune ce tinea) se ducea toate peste copil. Of... bine ca a trecut.
Vad ca fiecare dintre copilasi trece pana la urma si prin asa ceva - noroc cu ingerasii ... Noi aseara ne simteam cei mai groaznici parinti. Azi ne-am imbarbatat unul pe altul si e mai bine.

Racusor - exact asa a facut am luat-o in brate, urla, in 1-2 minute a tacut, nici lacrimi nu avea era urlet de spaima cred.

Diana,mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

http://www.yokko.ro/romana/tinuta/294/tinuta-office-neagra-cu-picouri-albe/

Sa va arat costumasul de la Yokko....nu am timp sa citesc din urma...doar dupa ce revenim de la focsani pe duminica luni incoloVa imbratisez!

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://picasaweb.google.com/roparo/NectarieLuna3#

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Alina2005

Aelitaaaa am visat azi-noapte ca eram la tine acasa. Oh, ce bine ne simteam, statea la palavre si copiii cuminti se jucau pe langa noi. Si aveai si o catelusa shih-tzu (cum e Toto al meu) care fatase si voiai sa dai puiutii, eu deja incepusem sa sun prietenii sa ii intreb daca vor. Bine macar ca in vis ma mai relaxez, acum 2 sapt am visam ca eram la Otilia in Norvegia. Dar nu stiu de ce ma visez numa in tari straine

_

Mergi la inceput