Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe! (63)
Raspunsuri - Pagina 14
Lores31 spune:
Te salut cu drag Misspii,
Iti doresc sa ai o sarcina usoara, sa o duci cu bine, sa fiti toti sanatosi si mai asteptam vesti de la tine. Pupicei multi si ai grija de tine.

| Citat: |
| citat din mesajul lui misspii Buna seara, Am fost azi la medic,BB sunt OK,unul are 3,27 si cel mic are 2,97,sunt in ac placenta deci sanse f mari sa fie de ac sex.data probabila a nasterii 6 iulie.am auzit inimioarele si i-am vazut ,se agita f tare cel mare,cel mic se vede mai putin din cauza membranei dar este OK .A fost fain ,i-am zis sa-mi faca mai multe poze si acum acum destule - le-a facut si separat si impreuna se vad in toate pozitiile.urmatorul control 28 dec,am si analize de facut si a zis sa nu mai iau duphaston dar de utogestan nu am scapat. va pup pe toate si sa ne auzim cu bine. ![]() 3 in 1 |
xdidi spune:
salutare fetelor,
misspii ce baieti mari ai tu acolo si sunt in aceeasi placenta,sa vezi ce batalii vor face cand mai cresc in burtica, or sa te distreze...![]()
fetelor care ati mai luat yasmine...cine a avut scurgeri ca la ovuklatie de la ele, eu am asa si cu firicele de sange, mentionez ca sunt la a doua folie(de 1 saptamana) si prima luna n-am avut...si cand am avut acele chestii m-a durut si burta si spatele putin acum au trecut si dureri si scurgeri, mai sunt unele normale care si compozitie
...ma scuzati dar eu sper sa fie normale ca la doctor acum nu mai prind programare si la anu nu mai are rost![]()
va puup pe toate 

lalely07 spune:
Missipi..felicitari pt bebei!!!
Ma bucur ca sunteti bine...si cand ma gandesc ca ai doua minuni acolo...Bucuria este dubla!!!
Xdidi..eu nu am luat anti..deci nu stiu ce sa-ti spun..Dar sigur vei gasi pe cineva pe aici.
Noi suntem ok .Urmatorul control pe 20 dec.Am emotii si spersa fie totul ok ca mai am dureri de burtica.Iau calmante dar burtica a crescut si apasa pe acolo....
Pupici pt toate fetele!
20+ 
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!
misspii spune:
Fetelor va multumesc de mesaje,sunt in ac placenta ,am inteles ca la FIV de obicei sunt separati dar la mine oricum totul este invers
.
Lalely si pe mine ma doare in partea stanga dar binenteles nu am burta deloc - sa zic ca apasa dar nu stiu de ce ,medicul a zis ca nu am nimic,s-a uitat si la ovare si sunt OK ,a zis sa mai iau cate un algocalmin si scobutil dar sa nu mai fac asa mult efort - cam imposibil...Efort fizic eu nu fac doar conduc destul de mult/zi si acasa nu prea am cum sa stau ...
Va pupacesc

Rikidone spune:
Fetelor, va rog frumos imi spuneti si mie cat se cotizeaza pentru operatia laparoscopica?
De tratamentul cu Visanne a auzit cineva? Am inteles ca acest medicament este nou aparut pe piata si ca este mai putin "soft" decat diphereline.
roxypuy spune:
hello fetelor!!!
Lores, si eu am avut dintotdeauna probleme "de virgina" la contact, mai ales cd trece mai mult timp intre...
eu m-am ingrasat destul dupa primele inj, insa acum de vreo 2 luni vad k am reusit sa slabesc la loc
am si eu bufeuri, la inceput au fost mai accentuate, insa acum sunt mai ok. Eu n-am apucat sa-l intreb pe dr de lubrifiant…dk infl cumva sansele de a ramane gravi…
didishor
si eu m-am gndt sa iau niste liv 52 sa mai ajut ficatelul
imi pare rau k ai trecut prin atatea stari de la A/C :( eu le-am suportat destul de bine. N-am avut sangerari, scurgeri etc...doar k m-am ingrasat si m-am umplut de celulita
Si eu am auzit k iti cresc sansele de a ramane gravi dk slabesti putin.
Misspii pupicei draga mea
incearca sa te calmezi si sa iei lucrurile mai usor k deh...incep sa-si faca aparitia starile ciudate generate de schimbarile hormonale din timpul sarcinii. Atat de putine kg ai???? Te urasc
ma bucur k sunt ok bebeii
Ai grija de tine
si de ei!!!
Rikidone eu zic sa te operezi si sa nu mai stai pe ganduri k pierzi timp pretios...de visanne nu am auzit...in ceea ce priveste tarifele - difera in functie de medic, spital, posibilitati etc...eu una am scapat f ieftin ![]()
Lalely pup si ai grija de “voi” 

Pup toate fetele! 
Roxy
roxypuy spune:
te pup maia si mercic de rasp 
zici k ai ramas la scurt timp dupa ultima inj...eu ultima o fac pe 23 dec si ma gandeam sa ma apuc serios de treaba cam pe la sf lui ianuarie...eu ma gandeam k trebuie sa treaca 28 zile de la ultima inj si am zis sa mai las cateva k sa inceapa organismul sa reintre in normal in lipsa subst de inhibare. tu cam la cat timp ai ramas?
pup!
| citat din mesajul lui Maia123 roxypuy, Eu am facut doar 3 Diphe si crede-ma ca am avut simptomele astea incepand cu a doua injectie...practic vreo 2 luni jumate...greata, bufeuri, dureri de cap (care s-au atenuat dupa a treia injectie)...deci tre sa stii ca efecte din acestea chiar exista... Da, si eu eram nervoasa, nelinistita, aveam o energie negativa dc pot s-o numesc asa...in loc sa ma relaxez, eu ma impacientam... Dar au trecut, iar minunea a aparut la scurt timp dupa ultima injectie. Ceea ce iti doresc si tie. ![]() |
Roxy
xdidi spune:
salutare fetelor,
roxy merci de raspunsuri, nu stiu ce sa zic dc am reactionat asa, eu in trecut am mai luat ac-uri si n-am avut nimic, ma simteam chier fff bine cand le luam, nu mai aveam dureri si nici un disconfort.....ei asta e , cred ca si organismul ajunge la o saturatie de hormoni
...si acum tre sa vad si partea buna, ma umplu eu de celulita , dar e iatna si nu se vede, insa sanii se vad, tot sporesc, acum m-am obisnuit si cu durerea lor ce sa fac .....
misspii te mai dor chestii in sarcina, poate s-au asezat domnii tai pe vreun nervisor si te supara....mai multa odihna si se va rezolva, asta este e greu cu unu ,dar cu doi....ma gandeam ce ziceai casunt bebicii in aceeasi placenta ca pot fi indentici, ca monozigotii asa sunt, dar acum mi-a adus aminte ca ai fiv
....sanatate multa si ai grija cu virusii de raceala
lalely ma ingrozesti ce suma rotunda ai tu acolo in dreptul caruciorului, oau ec trece timpul....of...deja ma gandeam, trece si anu asta, fac 26 ani deja incep sa imbatranesc...
fetelor m-am hotarat sa-mi fac toate analizele si sa rezolv si rana de pe col in ianuarie, pana termin pastilele...am gasit si o portita sa ma internez cumva la stat...voi stiti care sunt scorurile pe la doctori in giulesti? si inca ceva a facut cineva HSG acolo si daca da se poate face cu anestezie totala?(ma rog sa te adoarma)![]()
merci mult si va puuuuuuuup
Rikidone spune:
| Rikidone eu zic sa te operezi si sa nu mai stai pe ganduri k pierzi timp pretios...de visanne nu am auzit...in ceea ce priveste tarifele - difera in functie de medic, spital, posibilitati etc...eu una am scapat f ieftin |
O sa ma operez! M-am lamurit ca alta sansa nu am!
Am aflat ca Visanne nu se gaseste la noi. Am sunat la Bayer Romania si mi-au spus ca numai din afara il pot lua cu reteta. O sa-l intreb si pe medic.
xdidi spune:
riokidone, visane astea sunt acele pastilute pe cere le putem lua pe termen lung noi cele cu endo, pt ameliorarea durerilor???sau se iau doar pe o periada scurta cym se ia diphe????
iti urez bafta sa gasesti un medic bun, daca vrei sa ramai cu trompele tale sa specifici lucrul asta inainte deoperatie si sa ai parte de eca mai buna ingrijire....
iti spun toate aceste lucruri pt ca m-am opintit de multe in experienta mea scurta cei drept(2ani+)cu endo...
te imbratisez cu drag si daca ai nevoie de info suntem toate aici, iar in ceea ce priveste plata, eu m-am operat in privat si scorurile acolo sunt putin mai mari cu tot cu reducerile de la casa de asigurari.