Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe! (63)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxypuy spune:

hey fetele! a venit moshu'? ati fost cuminti?
hai k m-am linistit ellyshor ma gadeam k am ramas de una singura pe aici si k v-ati mutat in alta parte...
eu nu m-am simtit asa bine dupa ultima injectie adik ma simt chiar rau! mi-e greata, sunt agitata, am insomnii, sunt nrevoasa mai tot timpul, am dureri la ceafa si umeri si ce m-a speriat cel mai tare este ca sambata m-a durut destul de tare in partea dreapta (in dreptul uneia din inciziile de la laparo) au fost niste junghiuri asa, insotite de o senzatie de arsura...nu stiu ce sa zic...nu m-a mai durut asa de la operatie mama zicea k poate e si de la vreme. ideea e k dupa nici una din celelalte 4 inj nu m-am simtit ata de rau...acum nu ma mai doare jos, dar inca am greturi, ma doare capul...dk nu eram pe diphe...as fi zis k sunt gravi dar sper k asta sa fie antrenamentul pt "adevarata stare"
voi ati mai avut stari din astea de la diphe?

pup si astept un semn de la voi!

Roxy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia123 spune:

Lores,
LA mine s-a oprit sangerare fix dupa prima injectie, la 2 zile...dupa care nu am mai avut niciun fel de sangerare...pana am ramas gravida. De fapt, nici atunci . Vezi ce scrie pe prospect - desi banuiesc ca deja il stii - dar ai putea vorbi si cu tutunaru. Ti-a fost administrata dupa instructiuni, da?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia123 spune:

roxypuy,

Eu am facut doar 3 Diphe si crede-ma ca am avut simptomele astea incepand cu a doua injectie...practic vreo 2 luni jumate...greata, bufeuri, dureri de cap (care s-au atenuat dupa a treia injectie)...deci tre sa stii ca efecte din acestea chiar exista...
Da, si eu eram nervoasa, nelinistita, aveam o energie negativa dc pot s-o numesc asa...in loc sa ma relaxez, eu ma impacientam...
Dar au trecut, iar minunea a aparut la scurt timp dupa ultima injectie.
Ceea ce iti doresc si tie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxypuy spune:

te pup maia si iti multumesc pt raspuns
stiam despre aceste stari k aproape am invatat pe dinafara prospectul pana acum au fost ok, m-am obisnuit cu ele, dar acum dupa a 5a mi s-au parut mai agresive...oricum ce ma enerveaza f tare este k la contact este f nasol am ajuns sa evit de teama durerilor zici k sunt virgina de fiecare data de parca n-ar fi fost de ajuns o data!!! traiasca lubrifiantul ...makar mai usureaza lucrurile ei, hai k mai am o inj si gataaaaa!!!! ma apuc de treaba si sper si ma rog sa am acelasi noroc sa raman imediat
aaa...apropos, dk stie vreuna din voi - aveti idee dk lubrifiantul afecteaza negativ sansele de a ramane gravi? cel pe care il folosim noi nu are spermicid, dar ma gandeam sa nu afecteze cumva calitatea ...

pupicei!

Roxy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lores31 spune:

Buna Roxypuy,
Multumesc ptr raspuns. Pe mine Tutu m-a avertizat ca il voi injura in fiecare zi din cauza injectiilor. Eu sunt la prima si am avut bufeuri si stari de ameteala la 10 min dupa inj. Acum am in continuare bufeuri, in mod special noaptea, sunt nervoasa dar nu dau vina f mult pe injectie ca asa sunt eu de fel mai , am insomnii si transpir ff rau noaptea in somn. Acum nu stiu ce sa zic cu transpiratia ca eu am inceput sa am problema asta de la prima operatie, din iunie, lucru ciudat ptr mine. Nu am deloc pofta de mancare, chiar am slabit 1 kg. In rest sunt ok, cred! Tu gata esti pe ultima suta de metri.Iti doresc multa sanatate, bafta si sa auzim de . Nu stiu ce sa zic de lubrifiant, pe mine dr m-a sfatuit sa nu folosesc daca vreau bebe, partea proasta ca eu aveam problema asta de virginitate falsa la fiecare contact. Ma urcam pe pereti de durere. Sa incep din nou viata sexuala si sper sa nu mai am nevoie de lubrifiante, creme si rugaciuni sa nu doara. Te pup.

Citat:
citat din mesajul lui roxypuy

te pup maia si iti multumesc pt raspuns
stiam despre aceste stari k aproape am invatat pe dinafara prospectul pana acum au fost ok, m-am obisnuit cu ele, dar acum dupa a 5a mi s-au parut mai agresive...oricum ce ma enerveaza f tare este k la contact este f nasol am ajuns sa evit de teama durerilor zici k sunt virgina de fiecare data de parca n-ar fi fost de ajuns o data!!! traiasca lubrifiantul ...makar mai usureaza lucrurile ei, hai k mai am o inj si gataaaaa!!!! ma apuc de treaba si sper si ma rog sa am acelasi noroc sa raman imediat
aaa...apropos, dk stie vreuna din voi - aveti idee dk lubrifiantul afecteaza negativ sansele de a ramane gravi? cel pe care il folosim noi nu are spermicid, dar ma gandeam sa nu afecteze cumva calitatea ...

pupicei!

Roxy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

salutare fetelor,
mai mai ce discutii aprinse pe forum bine am revenit cu "toatele"....mai nu stiu ce sa zic de lubrifiant n-am folosit niciodata, dar dupa menopauza revii la normal ...in timpul ei e mai urata situatia....
fetelor incercati sa luati si hepatoproptectoare, hormonii se metabolizeaza in ficatel si ai greturi si tot tacamul....eu am de la ac-uri....ce sa zic acum nu prea mai am pofta de mancare , dar nu mai vomit de la ele....acum ma stric la stomac, nu stiu cum am facut 5 injectii anu' trecut....si m-am ingrasat vreo 2 kg.....deci eu ma ingrasam dupa tratament acum ma ingras in timpul lui
oricum din ianuarie m-am hotarat sa slabesc , sa dau jos tot ce am pus...cica ar fi sanse la bebe mai mari daca slabesti inainte, mi-azis 3 ginecologi ca dupa ce slabesti ramai mai repede, si nu stiu dc? deci ma pun pe caiiiii
va puuup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misspii spune:

Buna dimi!!!
Nu am mai scris ca acasa am stricat calculatorul ( am varsat apa pe el..) si nu se stie daca se mai poate face..
La birou s-a stricat centrala ,ieri am reparat-o si era frig si nu prea am stat ,stateam f putin ca nu puteam sa ma risc sa stau in frig .
Medicul a fost plecat din oras si doar azi merg dupa ce m-am crizat ca nu ma cheama si acum azi sigur o sa fie nervos ca ieri i-am zis secretarei ca daca nu o sa-mi dea un raspuns pana in ora 21 sa nu ma mai sune ...cred ca o iau razna dar vreau sa vad ce fac BB.
Eu nu am nimic si sunt cam speriata, nu vomit,nu greturi,am slabit dimi aveam 54,9kg si am 1,71 si pe stimulare m-am ingrasat,sanii au revenit la forma initiala si nu mai obosesc.Sper sa fie bine.
Va pup pe toate si vorbim.
Didi - eu pe diph am avut viata sexuala super,nu aveam dureri si era OK,chiar si sotul era "placut"surprins,am luat estro plus la recomandarea medicului ca sa-mi fie mai usor....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rikidone spune:

Citat:
citat din mesajul lui irina_d15

hello!
intru si eu un pic sa va "povestesc" despre ultimul consult pe care l-am facut. Am fost vineri la un alt medic, destul de renumit in orasul meu, caruia i-am solicitat un control ginecologic si o ecografie. Nu mai fusesem la el, nu stia nimic despre mine, iar eu, nu stiu, am avut asa o stare, ca nu i-am zis nimic despre toate problemele mele. Nu am vrut sa-l testez, doar ca sunt asa de satula de ecografii si medici, incat ma duc din inertie acolo...
Ideea este ca in primul minut de eco mi-a insirat tot ce mi-a zis Herghelegiu acum o luna si ceva. Parca citea hartia de la el, nu altceva.
Pentru mine chestia asta este o mare realizare. Pentru prima data aud aceleasi cuvinte din gura a doi medici diferiti, din orase diferite, care nu au nici o treaba unul cu celalalt.
In concluzie, in ultima luna si jumatate nu s-a schimbat nimic pe la ovarele mele. Ambele prezinta cate un chist endometriozic de cca 3,5 cm. Chisturile sunt foarte vechi (eu tot nu inteleg cum isi dau ei seama de asta), coborate in Douglas si unite acolo intre ele (motiv pentru care forteaza uterul intr-o pozitie usor retroversa). Bine ca nu au crescut(asta ca sa incerc sa fiu optimista).
Partea buna e ca pe ovarul stang, pe langa chistul de 35 mm mai aveam si un folicul de 23 mm (mentionez ca eram in ziua 12), iar endometrul de 12,6 mm.
L-am intrebat ce e de facut (ce sa zic, am facut pe nestiutoarea, desi in ultima jumatate de an nu am lecturat nimic care sa nu fie legat de endo). Si mi-a zis, spre marea mea disperare, acelasi lucru ca si Herghelegiu: ca deocamdata nu am nimic de facut, decat sa incerc sa raman insarcinata si ca daca dupa 6 luni - un an nu reusesc, discutam optiunile!
Dar cum sa raman insarcinata cu chistoaiele alea acolo? Pai, zice, ce are una cu alta?! Pai, zic, am pierdut o sarcina din cauza lor. Exclus sa fi pierdut sarcina din cauza lor, avortul s-a produs din alte cauze. Tratament, ceva? Nimic. Va duceti acasa si incercati sa ramaneti insarcinata!
Nu stiu fetelor ce sa mai zic...

Ufff! Si medicii astia ... fiecare cu parerea lui. Eu am 2 chisturi endo pe ovarul stang si unul pe dreptul. Cele de pe stangul au impreuna cam 6 si ala de pe dreptul 3. M-au vazut 4 medici si toti mi-au zis sa ma operez cat mai repede. De ex. Anca Moisa mi-a spus ca este exclus sa raman gravida cu acele chisturi. Andreea Vultur mi-a spus "ca exista si minuni", dar mai bine sa ma operez ca sa nu stau sa le astept degeaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misspii spune:

Buna seara,
Am fost azi la medic,BB sunt OK,unul are 3,27 si cel mic are 2,97,sunt in ac placenta deci sanse f mari sa fie de ac sex.data probabila a nasterii 6 iulie.am auzit inimioarele si i-am vazut ,se agita f tare cel mare,cel mic se vede mai putin din cauza membranei dar este OK .A fost fain ,i-am zis sa-mi faca mai multe poze si acum acum destule - le-a facut si separat si impreuna se vad in toate pozitiile.urmatorul control 28 dec,am si analize de facut si a zis sa nu mai iau duphaston dar de utogestan nu am scapat.
va pup pe toate si sa ne auzim cu bine.
3 in 1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rikidone spune:

Citat:
citat din mesajul lui misspii

Buna seara,
Am fost azi la medic,BB sunt OK,unul are 3,27 si cel mic are 2,97,sunt in ac placenta deci sanse f mari sa fie de ac sex.data probabila a nasterii 6 iulie.am auzit inimioarele si i-am vazut ,se agita f tare cel mare,cel mic se vede mai putin din cauza membranei dar este OK .A fost fain ,i-am zis sa-mi faca mai multe poze si acum acum destule - le-a facut si separat si impreuna se vad in toate pozitiile.urmatorul control 28 dec,am si analize de facut si a zis sa nu mai iau duphaston dar de utogestan nu am scapat.
va pup pe toate si sa ne auzim cu bine.
3 in 1

Sa ai o sarcina usoara si bebeii sa fie sanatosi!

Mergi la inceput