Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe! (63)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxypuy spune:

fetelooorrr???? nu mai zice nimeni nimik?
cred k se intampla ceva ciudat cu forumul nostru in pagina initiala apare ultimul mess k fiind de la elly pe 01.12 si cd intru vad un mesaj de la liliana din 30.11....ce se intampla?

va pup!

Roxy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Meyyy..ce-i aici? Atata liniste?
Eu cred ca voi va dati bine pe langa Mosi si de aia nu aveti timp de forum!
Spuneti drept!!!!!!!!

Roxyyy ce faci iubito?
Deci, nu se intampla nimic.....doar ca Elly, adik moi, este foarte shmechera si nu puteti scapa de ea...va bantuie asa...printre randuri

Nu, baby! Stii ce s-a intamplat? Am facut modificari pe prima pagina si am bagat un link cu Instructiuni pentru injectarea Dipherelin-ului pentru fetele care fac sau urmeaza sa faca tratamentul...si de aia a ramas ca fiind ultima postarea mea.

Kissessssss! Esti bine?

Mie cred ca imi vine cm-ul! Ziua 27, si am observat de dimi ca e pe pozitii
Macar vine la 28 de zile...ceea ce e suuuper bine!!!!!

Poooop dulce toate fetele! Veniti cu noutati sau doar faceti-va un pic simtita prezenta sa stim si noi de voi, ca va e bine!

Babyboom...vino la mami...acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

salutare fetelor,
am inceput cu brio a doua folie de ac-uri, iei mai e una si gata
va puuup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna fete dragi,

Nici eu nu am mai intrat de mult pe forum si voiam sa va spun ca mi-e dor de voi! Va doresc sa va aduca sarbatorile ce bat la usa tot ce va doriti!botezul finutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia123 spune:

Dragele mele,

Nici eu nu am mai intrat de ceva vreme aici....insa vreau sa stiti ca sunt alaturi de voi si va sustin in lupta pentru bebelusi! Nu renuntati! Dumnezeu are grija de toate lucrurile!

Salutari!
Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_d15 spune:

hello!
intru si eu un pic sa va "povestesc" despre ultimul consult pe care l-am facut. Am fost vineri la un alt medic, destul de renumit in orasul meu, caruia i-am solicitat un control ginecologic si o ecografie. Nu mai fusesem la el, nu stia nimic despre mine, iar eu, nu stiu, am avut asa o stare, ca nu i-am zis nimic despre toate problemele mele. Nu am vrut sa-l testez, doar ca sunt asa de satula de ecografii si medici, incat ma duc din inertie acolo...
Ideea este ca in primul minut de eco mi-a insirat tot ce mi-a zis Herghelegiu acum o luna si ceva. Parca citea hartia de la el, nu altceva.
Pentru mine chestia asta este o mare realizare. Pentru prima data aud aceleasi cuvinte din gura a doi medici diferiti, din orase diferite, care nu au nici o treaba unul cu celalalt.
In concluzie, in ultima luna si jumatate nu s-a schimbat nimic pe la ovarele mele. Ambele prezinta cate un chist endometriozic de cca 3,5 cm. Chisturile sunt foarte vechi (eu tot nu inteleg cum isi dau ei seama de asta), coborate in Douglas si unite acolo intre ele (motiv pentru care forteaza uterul intr-o pozitie usor retroversa). Bine ca nu au crescut(asta ca sa incerc sa fiu optimista).
Partea buna e ca pe ovarul stang, pe langa chistul de 35 mm mai aveam si un folicul de 23 mm (mentionez ca eram in ziua 12), iar endometrul de 12,6 mm.
L-am intrebat ce e de facut (ce sa zic, am facut pe nestiutoarea, desi in ultima jumatate de an nu am lecturat nimic care sa nu fie legat de endo). Si mi-a zis, spre marea mea disperare, acelasi lucru ca si Herghelegiu: ca deocamdata nu am nimic de facut, decat sa incerc sa raman insarcinata si ca daca dupa 6 luni - un an nu reusesc, discutam optiunile!
Dar cum sa raman insarcinata cu chistoaiele alea acolo? Pai, zice, ce are una cu alta?! Pai, zic, am pierdut o sarcina din cauza lor. Exclus sa fi pierdut sarcina din cauza lor, avortul s-a produs din alte cauze. Tratament, ceva? Nimic. Va duceti acasa si incercati sa ramaneti insarcinata!

Nu stiu fetelor ce sa mai zic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lores31 spune:

Buna fetelor,
Am nevoie de ajutor. Imi poate spune vreuna din voi daca ati luat Diphereline de 3.75 mg dupa cat timp s-a oprit CM? Eu am o mare problema si nu stiu ce sa fac. Am facut prima injectie pe 19 nov si am sangerari si acum. Putin ce-i drept, doar ca in ultimele 3 zile culoarea e rozalie si are un miros ciudat. Nu stiu ce sa fac, sa ma duc la dr Tutu sa ma vada, sa fac o analiza Va rog mult ajutati-ma cu un sfat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lelu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lores31

Buna fetelor,
Am nevoie de ajutor. Imi poate spune vreuna din voi daca ati luat Diphereline de 3.75 mg dupa cat timp s-a oprit CM? Eu am o mare problema si nu stiu ce sa fac. Am facut prima injectie pe 19 nov si am sangerari si acum. Putin ce-i drept, doar ca in ultimele 3 zile culoarea e rozalie si are un miros ciudat. Nu stiu ce sa fac, sa ma duc la dr Tutu sa ma vada, sa fac o analiza Va rog mult ajutati-ma cu un sfat.

eu am avut sangerari si dupa a doua injectie, drept e ca era mai maronie. si s-a oprit la un moment dat ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lores31 spune:

Sarut-mana mult si multumesc. Sper sa se opreasca si la mine.......

Citat:
citat din mesajul lui lelu

Citat:
citat din mesajul lui Lores31

Buna fetelor,

eu am avut sangerari si dupa a doua injectie, drept e ca era mai maronie. si s-a oprit la un moment dat ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxypuy spune:

lores, la mine s-a oprit dupa prima injectie...nu am mai avut nici o picaturica. din cate am inteles asa si trebuie sa se opreasca (pot eventual sa mai apara ceva sangerari izolat in luna 2 dar atat...). eu zic totusi sa ceri si parerea doctorului (macar da un tel, nu e neaparat sa te si duci).

pup si bafta multa! sa fie bine :)

Roxy

Mergi la inceput