Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe! (63)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fancy_mona spune:

Citat:
citat din mesajul lui misspii
Mona - mersi de mesaj,tu cum mai esti,ce mai zici ? ca te vedem f rar ..

Ajung sa scriu mai rar pentru ca nu apuc sa citesc pe forum in toate partile... endometrioza , trombofilii , fiv ....
Acum ma pregatesc sa vad un hematolog sa vad ce e de facut cu mutatia mea , si sper ca in ian. voi face ultimul fiv cu ajutorul Bunului Dumnezeu .
Te pup , ai grija de tine si de bebici .

Mutatia A1298C genotip homozigot + endometrioza , 2FIV-uri nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

salutare fetelor,
roxy nici eu nu cred ca e un capat de tara ca n-am facut eco....eu ma simt bine, numai ca o saptamana se tot razboiesc chestii in burta mea, nu am dureri, decat niste mici intepaturi ca la ovulatie(mentionez ca sunt pe pastile), culema e ca acum am si scurgerile de ovulatie......iar razboielile alea din burta ...zici ca se misca ceva pe acolo, cand intr-o parte cand in alta, nu dor nu nimic... iar doctorul mi-a zis ca dupa prima luna de ac-uri sa merg sa fac hsg-ul ....
dar sincer nu vreau sa-mi fac eco inainte de sarbatori, vreau sa petrec fericita, mai ales ca si cealalta finuta este gravi, miecuri merge la doc la eco sa vada daca e ok totul....deci am planuri pt la anu, voi boteza de 2 ori
de Beatrice stie cineva ceva? cum a nascut ? ce face?Bea "daca ne aauziii" noi suntem alaturi de tine si sa sti ca ne esti datoare cu povestea nasteri.
va puuuuup pe toate

didi

Mergi la inceput

fetelor ce faceti ??????pe unde umblati bine bine toata lumea e ocupata am inteles
va dau cafeau si tac

didi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misspii spune:

Servus la toate fetele!
Da ce liniste........Nu mai zice nimeni nimic???????
Eu sunt binisor ,astept saptamana viitoare sa merg la eco ,merg pe 1 sau pe 3 dec - trebuie sa sune de la cabinet sa spuna exact cand dar au obiceiul sa sune pe ultima suta de m asa ca astept.
Este frig si nu-mi place dar bine ca nu ninge.Nu-mi place iarna - pana te imbraci ,pana cureti masina...pe drum naspa ...
Va pup pe toate!!! si sa ne auzim cu bine!

Mergi la inceput

salutare fetelor
da misspi liniste aici pe forumica la noi, ma bucur ca esti bine tu si gemenasii tai, eu am terminat prima folie de ac-uri si sper sa fie bine.
m-am mai obisnuit cu ele , parca nu imi mai e asa rau si sper sa imi vina cm-ul fara dureri si la timp.....
va pooop pe toate si burticile aveti grija de vremea de afara sa nu raciti!!!!

u

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lelu spune:

Buna seara feterlor
Am intrat sa va spun ca sunt destul de fericita, am fost azi la un control la doctor si chisturile pe care le aveam au disparut (daca a-ti uitat aveam un chist pe un ovar de 5 cmm iar pe celalalt de 4 cmm)
arata bine locul la eco... a fost si doctorul placut imresionat
planul pe urmatoarea perioada este continuarea cu diphereline iar dupa a6a injectie dupa 2 saptamani sa fac o alta laparo iar daca aderentele sunt prea pronuntate se va trece la operatie clasica pentru o curatare completa, dupa care probabil .... FIV,
Acum o sa mai am o dilema pentru ca nu stiu ce sa fac sa merg in ungaria pentru operatie si FIV sau sa raman in romania macar pentru laparo..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Buna seara!

Liniste...da. Eu n-am mai intrat pt ca nu prea am vesti. N-am mai fost la dr, nu stiu dc am ovulat...nu stiu cand va veni cm-ul.
Am observat totusi ca de cand mi-a revenit cm-ul dupa menopauza, dupa zilele 14-15-16 (presupusa ovulatie) incep sa ma doara sanii...destul de rau.
Eu nu aveam nicio jena pana acum...deci s-a schimbat ceva

Poooop tare Didishor! Deci a trecut o luna de AC! Bafta multa in continuare!

Leluuu...ma bucur mult ca au disparut chisturile, inseamna ca tratamentul actioneaza eficace.
Nu stiu ce sa te sfatuiesc in legatura cu laparoscopia. Eu am facut-o in tara, la Giulesti. Dar ma gandesc ca...poate e mai bine sa o faci in afara, am inteles ca se lucreaza cu mai mult profesionalism...sau cel putin asa am auzit.
Bafta multa!

Misspiiii cu puii! Sa cresteti mari si frumosi si sanatosi!
Te simti bine?

Somnic pufos sa aveti!

Babyboom...vino la mami...acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misspii spune:

Elly - ma simt f bine,nu am greturi,nimic...sper sa fie bine doar ca a inceput sa ma doara in partea stanga unde am chistul...abia astept sa vina saptamana viitoare sa vad ce fac.
Despre operatia in tara sau nu ,ce sa zic - eu a trebuit sa aleg intre Viena si orasul meu dar asa am simtit ,aveam incredere in medic.Toata lumea a zis ca sunt nebuna ca nu ma operez la Viena ,sotul vorbise deja la o clinica particulara prin doctorita la care fusesem la control in Viena.Toata lumea zicea ca o sa fiu traumatizata mai ales ca mama mea a murit in maternitatea de la mine din oras ( o poveste urata ,s-a intamplat atat de repede ...si brusc).Dar am trecut cu bine si nu-mi pare rau ca m-am operat aici ,la SB chiar au zis ca am avut noroc ca am ramas cu rezerva ovariana la ce am avut..La Cluj ...ce sa zic ,am fost la 2 dr care ziceau ca am cancer...Decizia trebuie sa fie a ta si sa simti ca este OK.
Lelu - ma bucur ca au disparut chisturile si sa ne auzim cu bine.
Didisor - multi
Va pup pe toate .
3in1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lelu spune:

De asta e greu si pentru mine sa iau o decizie, deoarece am incredere in doctorul meu, si zic eu e important sa ai o rel. ok cu doctorul tau
As merge la unguri pentru ca ei probabil au avut mai multe cazuri de genul si poate abordeaza problema in alt mod.... dar ar fi si mai dificil pentru familie in cazul in care va trebui sa ma opereze clasic,va trebui sa stau in spital 3-4 zile si va trebui sa ma descurc singura, as primi vizite dar probabil rar, iar sotului iar fi putin greu sa ma viziteze in fiecare seara, asa ca as fi tot singura pe acolo, iar limba....nu stiu ungureste.... in TM ar fi mult mai simplu

Mergi la inceput

salutare fetelor, astept rusii, sapta viitoare tre sa incep a doua folie si inca una si gataaaaaaa, sper sa am cu ce ficat sa diger de sarbatori, in rest e ok .....si cu sanii sper sa nu sara in aer, eu am mai luat pilule in viata mea, dar asa reactii n-am mai avut in ceea ce priveste modificarea de la nivelul sanilor...asta e scap eu si de asta....am trecut prin menopauza si tre de 3 luni de pilule, faza e ca la menopauza nu ma simteam asa rau sau am uitat eu?
missssspiiiii 3in1, imi place semnatura asta, daca voi avea parte de binecuvantarea asta iti cer drepturi de autor
va puuuup pe toate
ps: beatrice ce faci? cum esti? te imbratisez si recuperare usoara

Mergi la inceput