Aspirante optimiste!Felicitari lisssa_ana!!!(603)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa1986 spune:

Haide sa ne distram si de rusii sa uitam.:)))

D-zeu ne iubeste!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Alexa

Doamne te rugam da-ne si noua un sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andr@ spune:

walkira sa mor daca mi-a zis ce si cum offf dr astia

SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE

www.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC

Mergi la inceput

Katy ma faci sa rosesc

D-zeu ne iubeste!!!

Mergi la inceput

Ce bine ar fii daca ar mai uita si rusii astia de noi, la mine sunt la usa, naspa! Scot dar mi-e teama ca lupta asta au castigat-o tot ei.

Mergi la inceput

Eu nu stiu ce probleme ai tu, scuza-ma dar am un job foarte solicitant, acasa nu am calc si de aia sunt mereu in urma, dar incerc sa tin si eu pasul cat pot.Annare te pup, pe unde esti?IA ai incercat?

D-zeu ne iubeste!!!

Mergi la inceput

KATY la tine ma refeream, scuze am uitat sa precizez.

D-zeu ne iubeste!!!

Mergi la inceput

Alexa eu vreau sa vad daca sunt ok trompele, ca nu le-am verificat, in schimb se pare ca totul e ok. IA nu fac, nu sunt de acord, nu dati cu rosii. Nu vreau sa intru in amanunte. Daca nu reusim pana implinesc 30 (mai am cam 1 an jum. ) vom incerca sa infiem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annare spune:

Buna ALEXA...sunt la serviciu si scriu si eu cand pot...sunt putin trista ca azi e ziua 1...dar am noroc cu voi k imi mai ridicati si mie moralul...IA nu am incercat..ma gandesc ca e prea devreme..nu am decat un an de incercari pe cale naturala...am sa mai astept pana la anul in vara cand o sa vin in Romania...si dk nu se prinde nici pana atunci o sa incerc si pe cale artificiala...dar eu nu inteleg cum e... o doctora mi a zis k dupa un an de incercari esti declarata cu infertilitate,iar alta doctora, cea care mi a facut testul papanicolau mi a spus ca dupa trei ani de incercari sa incep sa mi fac probleme...nu stiu ce sa mai cred

Mergi la inceput

ANNARE Nu prea ai ce sa intelegi, eu am o prietena care a ramas insarcinata dupa 8 ani, nu a fost niciodata la doctor, a zis ca daca e sa aiba bb bine daca nu asta e. O alta prietena a ramas insarcinat a dupa doi ani.Deci se poate, eu una astept sa treaca sarbatorile si sa fac HSG.Katy eu zic ca atata timp cat exista atatea metode sa faci un bebe, nu stiu dc nu incerci dar fiecare cu motivele lui. Oricum vei proceda eu te voi sustine si ma voi ruga la DD pentru voi toate sa aveti o bucurie mica.

D-zeu ne iubeste!!!

Mergi la inceput