Aspirante optimiste!Felicitari lisssa_ana!!!(603)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Citat:
citat din mesajul lui bellasamoyed

aseara stateam cu al meu si alegeam nume de copii , am zis ca daca e fata mi-ar placea sa ii pun ISABEL MARIE pe primul loc, dupa mai imi place iulia marie sau julie marie...am inebunit noi nici nu avem urma de bebe si deja ne gandim la nume

aspiranta la bebik

www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul

Eu stiu un cuplu care a avut atat de mult optimism, incat au cumparat si decoratiuni pentru botez. Incercau de multi ani si nu si+au pierdut speranta o secunda si Dumnezeu le+a rasplatit increderea. Asa ca nu trebuie sa ne lasam influentate negativ, trebuie sa fim sigure ca vom avea copii, doar ca ei vin cand vrea Dumnezeu, cand le e lor sortit sa vina pe aceasta lume si nu atunci cand vrem noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa1986 spune:

Fetelor eu plec, va urez week-end placut la toate si de abia astept sa aud numai vesti bune de luni.Pana atunci sunt sigura ca o sa am numai aspirante optimiste.

D-zeu ne iubeste!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annare spune:

alexa...ne auzim luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Slaba activitate pe aici, se vede ca vine week-endul! toate fetele!

Doamne te rugam da-ne si noua un sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Eu declar Z1, am avut un CM exagerat de scurt de 24 de zile.

Doamne te rugam da-ne si noua un sanatos!

Mergi la inceput

KATY si eu am avut cm luna asta de 25...

Mergi la inceput

si Katy imi pare rau pt z1...eu am avut ieri z1...dar ca niciodata luna asta am niste intepaturi groaznice in ovare...si nu stiu de ce...abia pot merge

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

fetele cu Z1 o noua luna o noua sansa, abia astept si eu saptamana viitoare sa-mi intarzie menstra sa ma pot testa sper sa apuc

CAMI - am ras de m-am prapadit la bancuri

acidul folic asta de dinainte de bebe se ia cel de 5 mg? m-a lasat memoria, multu

multumesc pt voturi am vazut ca ati votat

un vot daca va place www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=23" target="_blank">rab1 sau rab2 multumim

by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09)

hai cu bb2

Mergi la inceput

dragele mele.eu trebuie sa ies...am terminat programul.....pup la toate si ne auzim maine...o seara cat mai buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nerama spune:

ceau fetele

andra mie mi s-a spus cand trebuie facuta prolactina sa nu fac dragoste cu o zi inainte, sa nu ma frec pe sani (nici la dush si nici altfel), analiza se face pe stomaacul gol la cel putin 3 ore de la trezire, adica trebuie sa te trezesti cu cel putin 3 ore inainte de a-ti lua sange... si analiza se face intre ora 8 si 10 dimineata... asa mi s-a spus mie

MERGEM INAINTE PANA VOM REUSI
http://www.fertilityfriend.com/home/nerama

Mergi la inceput