Aspirante optimiste!Felicitari lisssa_ana!!!(603)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

aseara stateam cu al meu si alegeam nume de copii , am zis ca daca e fata mi-ar placea sa ii pun ISABEL MARIE pe primul loc, dupa mai imi place iulia marie sau julie marie...am inebunit noi nici nu avem urma de bebe si deja ne gandim la nume

aspiranta la bebik

www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andr@ spune:

si eu m-am inteptat azi ptr prolactina fetelor are ceva daca bei cafea inainte de prolactina?

SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE

www.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andr@

si eu m-am inteptat azi ptr prolactina fetelor are ceva daca bei cafea inainte de prolactina?

inainte de prolactina nu ai voie sa faci dragoste(cel putin 24 ore) nu ai voie stres si parca nici cafea...toate astea cresc nivelul adrenalinei si iese modificat rezultatul.
asta mi-a zis mie dr.

aspiranta la bebik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa1986 spune:

Nu esti singura, noi vrem Maria Sofia daca e fata si Samuel daca e baiat, asa ca stai linistita ca si noi cautam nume de vreun an..
Cinixa eu am facut decat Papanicolau si ieri mi-a venit rezultatul si mi-a spus ca a iesit bine dar sa i-au metronidazol daca ma deranjeaza secretia.Partea asta nu prea am inteles-o, de ce sa i-au antibiotic daca nu am nimic???Poate ma lamuriti voi.

D-zeu ne iubeste!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexa1986

Nu esti singura, noi vrem Maria Sofia daca e fata si Samuel daca e baiat, asa ca stai linistita ca si noi cautam nume de vreun an..
Cinixa eu am facut decat Papanicolau si ieri mi-a venit rezultatul si mi-a spus ca a iesit bine dar sa i-au metronidazol daca ma deranjeaza secretia.Partea asta nu prea am inteles-o, de ce sa i-au antibiotic daca nu am nimic???Poate ma lamuriti voi.

D-zeu ne iubeste!!!

si sofia maria imi place dar deja am 2 prietene care au pus numele asta la fetitele lor asa ca nu mai vreau
isabel i place si sotului...la baiat poate mihai cristian da nu prea ma mai incanta.

aspiranta la bebik

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexa1986

D-zeu ne iubeste!!!

cum adica antibiotic pt secretie? pe asta nu am mai auzit-o, eu stiam ca pt secretie sunt ovule si mi-e mi-a mai dat o dr mai demult sa flo gyniel care e natural si reface flora vaginala in caz de ceva secretie.
apropo mai fetelor eu cam din momentul in care ar fi trb normal sa imi vina si mie uratii am ceva secretie, da ca si culoare e normala uneori un pic mai alba si dim mai ales un pic abundenta(scz de detalii)

aspiranta la bebik

Mergi la inceput

bella da, e un gest frumos din partea referitor la bbeii orfani; sa-ti ajute dd annere vreau si eu la nunta; offf nici nu mai stiu cand am fost la ultima distractie cix tin pumnii sa iasa bine analizele

Mergi la inceput

bella dragoste bifat (ca sunt la cm ), stres si cafea nebifat eu sar din pat direct in ceasca de cafea, altfel cad jos din picioare ce sa fac, cat poate sa influenteze 3 guri de cafea? de-acuma ce sa mai fac, asta e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annare spune:

fetele mele si noi ne am hotarat la nume...mi-ar placea dk e fata antonia maria...si dk e baiat teodor ioan...dar sa vina mai rpd bebele.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa1986 spune:

ANDRA eu ma duc la nunta dar te i-au si pe tine daca vrei.BELLA cred ca o sa mai sun sa o intreb dc mi-a dat antibiotic, am citit pe prospect ca e pentru tricomonas, asa ca trebuie sa stiu mai multe detalii.

D-zeu ne iubeste!!!

Mergi la inceput