Ganglion dupa ureche umflat

Ganglion dupa ureche umflat | Autor: stefan1994

Link direct la acest mesaj

De ceva vreme am ganglionii sau ganglionul dupa partea stanga,chiar acolo unde se face oreon umflat.I-am zis doctoritei de familie dar mi-a spus ca e un ganglion imflamat,si nu i-a dat mare importanta...Acum n-am avut ce face si am intrat pe internet si am citit despre el,si zicea ca o fetita de 14 ani a facut cancer.De la ce poate fi umflat?Aaa,am avut problema cu o masea pe partea stanga...un colt de la maseaua veche.l-am scos si eu dupa 5-6 ani :)) si nici nu mi-a luat bani pentru restu ala...Iar imaginatia mea s-a imbogatit,sa ma sperii?cu ce va trece???

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Probabil ai o infectie in corp. Nu e grav, precis.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=19" target="_blank">Daca ma votati (mar-2) donez premiul oricare ar fi acelal pentru acest caz

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefan1994 spune:

Am sinuzita...Nu e grav ca am infectie in corp?adica sa nu se duca sper creier...Scuze ca sunt asa insistent,dar anxietatea asta te face regizor de filme cu imaginatia noastra

Mergi la inceput

Daca nu ai febra - nu cred ca este vreun motiv special sa-ti faci griji. Probabil are legatura si cu sinuzita. Apropo - o tratezi cu ceva?

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=19" target="_blank">Daca ma votati (mar-2) donez premiul oricare ar fi acelal pentru acest caz

Mergi la inceput

Da...Iau Cedax...mai mi-a dat si eurospal,milgamma.mi-a dat si tonotil-n.

Mergi la inceput

Pai ceea ce poti sa faci si oricine poate defapt este sa iti cresti (intaresti) imunitatea. Metode sunt destul de multe. Si sa te odihnesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

stefan, cel mai probabil acel ganglion s-a marit din cauza racelii/virozei prin care ai trecut recent (ai scris la alte subiecte). asta arata ca sistemul tau imunitar lupta cu infectia prezenta in corp.

pentru linistea ta poti cere medicului de familie sa-ti dea trimitere pentru analize de sange, in principiu daca VSH-ul e marit, asta indica faptul ca in organism e o infectie. insa analizele trebuie sa le faci dupa terminarea tratamentului cu antibiotic, cam la 1-2 saptamani.

eu te sfatuiesc prieteneste sa renunti o perioada la internet, pentru ca in starea pe care o ai, cu atacurile de panica, anxietate, depersonalizare, etc., mai rau iti fac informatiile la care ai acces, incepi sa manifesti simptome si sa-ti imaginezi grozavii, chiar daca nu esti bolnav fizic.

asa cum toata lumea te-a sfatuit pe la toate subiectele deschise de tine, cauta-ti o preocupare care sa te scoata in primul rand din casa si din izolarea si autocompatimirea in care te complaci, mergi la o biblioteca, la un curs de pictura, muzica, dans, informatica, orice, important este sa incepi sa socializezi, sa-ti faci prieteni, sa-ti ocupi mintea cu lucruri care iti fac placere si sa nu mai ai timp sa constientizezi gandurile negre. lasa deoparte pentru moment efortul fizic, se pare ca nu este pentru tine, esti extram de slab sau anemic, ai tensiunea scazuta, posibil carente de calciu sau fier.

esti prea tanar ca sa incepi sa te comporti si sa gandesti ca un om aflat la sfarsitul vietii...

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput

Mi-a fost astazi un rau la scoala de credeam ca mor.Simt intruna in fata in piept si in maini o senzatie de moleseala,parca zvagneste asa,si starea asta ma pune pe ganduri.Ma dureau maxilarere,obosit.Aveam o stare de depersonalizare de credeam ca o sa cad jos,avem senzatia ca nu mai stiu ce vorbesc,unde sunt.Aveam sport,m-am dus si am stat pe o bancuta si mai m-am linistit.Dar si acum nu ma simt prea bine,ma ingrijoreaza senzatia asta de molesala , nu stiu cum sa o explic.Cred ca am facut 3 atacuri de panica azi...Offf..Voi imi spune-ti sa ies,sa ma plimb,dar nu pot ... starea aia de depersonalizare ma enerveaza cel mai rau..si nu imi vine sa fac nimic.

Mergi la inceput

Ma simt asa cum as fi racit,am frisoane sau tremuraturi prin corp.O fi de la sinuzita?de la pastilele alea care le iau??ma ingrijoreaza starea asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefan1994

Ma simt asa cum as fi racit,am frisoane sau tremuraturi prin corp.O fi de la sinuzita?de la pastilele alea care le iau??ma ingrijoreaza starea asta.

e de la anxietate!

ai trecut prin manualul ala ce ti l-am trimis?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

NIKOLEas vrea si eu manualul te rog

Mergi la inceput