Imi cer scuze. Mea culpa
Imi cer scuze public pentru subiectul " In unu sau doi ....sau trei" a fost o idee timpita pe care o regret si din care am invatat multe. Subiectul meu s-a vrut o gluma dar s-a dovedit o prostie. Am facut-o ca sa ma distrez putin, m-am distrat intr-adevar dar .....
Imi pare rau si le cer scuze administratorilor, Florin si Mirela, si tuturor fetelor, atit celor care mi-ati raspuns cu buna credinta cit si celor care nu ati crezut sau ati banuit ce se intimpla.
Papadie: imi place sincer umorul tau.
As vrea un steag alb pe aici pe la emoticoane sa-l flutur in semn de pace. Nu astept intelegere caci m-am purtat prosteste si probabil am lezat niste sentimente, scuze din nou.
Mea culpa.
Ma retrag.
Raspunsuri
ralucami spune:
Ambele "fantezii" sunt productia ta? Si cea postata cu nikul Zeta??
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
EDDY spune:
Cred ca era corect fatza de marea familie ,sa te prezintzi totushi sub adevaratul tau nume sau macar cu nick-ul ce-l foloseai anterior postarilor ieftine.Oricum,scuzele par a fi de suprafatza;daca erau intr-adevar pareri de rau,nu trebuia sa ashteptzi mesajul adminilor ca sa revii cu
Eddy & Antonia Naomi
Gia spune:
ia zi Cath ti-a placut mult Jurnalul lui Tetelu nu-i asa? Cit despre scuze le-ai scos la iveala de frica sa nu zica admin unde lucrezi si ce madama respectabila esti.
Marina spune:
Sustin si eu parerea lui Eddy. Frumos si fairplay era sa spui exact cine esti, nikul sub care ai fost logata initial.
Asta ar fi fost din punctul meu de vedere dovada ca regreti sincer ce s-a intamplat.
roisin spune:
Nu stiu de ce uit atat de des ca inteligenta si bunul simt nu au nimic in comun... N-am idee cate ati fost in total, dar de doua m-am prins si eu in sfarsit...
Tot ce sper este ca aveti macar un dram de decenta si veti urma sfatul papadiei: dispareti de aici, v-ati facut de bascalie iremediabil!
http://community.webshots.com/user/r0isin
marius spune:
Nu sunt in masura sa apreciez natura discutiilor. In fapt nici nu doresc acest lucru. Ceea ce insa as dori este doar dreptul la iertare. Nu cer nimanui sa accepte. Eu cred insa in revenire. Eu cred ca exista intotdeauna inca ceva ce poate sa aduca inapoi. Atunci cand cineva isi cere scuze sau iertare deja este intors. Atunci cand cei ce li se cere iertare accepta tacit sau nu dar dau sansa au acelasi merit de oameni deosebiti. Iar pe acest site in primul rand sunt oameni deosebiti. Eu asta sper. Cei(-ele) care ati gresit...si eu gresesc. Asa incat am sa inchei doar cu:
Bine ati revenit pe www.desprecopii.com insa nu uitati:
La inceput calcati pe varful picioarelor si dovediti ca sunteti cu adevarat oameni de calitate ajutandu-i pe cei ce au nevoie de ajutor. Astfel va veti castiga intotdeauna respectul oricui, oriunde, oricand.
Marius (www.desprecopii.com)
iubibubi spune:
quote:
Originally posted by marius
Nu sunt in masura sa apreciez natura discutiilor. In fapt nici nu doresc acest lucru. Ceea ce insa as dori este doar dreptul la iertare. Nu cer nimanui sa accepte. Eu cred insa in revenire. Eu cred ca exista intotdeauna inca ceva ce poate sa aduca inapoi. Atunci cand cineva isi cere scuze sau iertare deja este intors. Atunci cand cei ce li se cere iertare accepta tacit sau nu dar dau sansa au acelasi merit de oameni deosebiti. Iar pe acest site in primul rand sunt oameni deosebiti. Eu asta sper. Cei(-ele) care ati gresit...si eu gresesc. Asa incat am sa inchei doar cu:
La inceput calcati pe varful picioarelor si dovediti ca sunteti cu adevarat oameni de calitate ajutandu-i pe cei ce au nevoie de ajutor. Astfel va veti castiga intotdeauna respectul oricui, oriunde, oricand.
pai ca sa iertam trebuie sa stim mai intai pe cine, nu?
a ierta niste personaje despre care eu habar n-am cine sunt (inca nu m-am prins ), e ca si cum as hotari ca de acum incolo, in fiecare vineri, trebuie sa-mi stabilesc o norma de iertat...
pupici.
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iubibubi
n/a spune:
quote:
Originally posted by marius
Marius, ca intotdeauna de altfel ...
liliana csaki spune:
Fetele, hai sa fim putin mai conciliante! Stim cu toate ca "greseala reunoscuta e pe jumatate iertata" asa ca hai sa nu mai fim asa "Gica contra" si sa acceptam scuzele "Catherinei J" fara s-o mai suspectam doar de rele intentii. Si de ce sa nu recunoastem, cu totii avem momentele noastre de rautate si nu neaparat numai aici.Asa ca, eu sunt pentru steagul alb sus.
Iar tu Cat, retrage-te si lasa sa vina in locul tau adevarata........ (pentru ca deocamdata doar banuim identitatea ta)
maudi spune:
scuze acceptate, din partea mea cel putin. stiu ca am fost detectivul care te-a prins cu ocaua mica si poate deja ma urasti, eu insa nu. te-am inteles de la inceput, asa cum ti-am si scris.
intotdeauna e loc de mai bine, de aceea iti intind o mana prieteneasca. inteleg si frustrarea fetelor care te resping chiar si atunci cand iti ceri scuze, dar resentimentele lor nu schimba nimic, ce a fost-> a fost. daca ne cramponam atata de trecut, o sa-l taram cu noi in viitor si asta e cea mai catastrofala greseala. eu cred ca e usor sa ierti, mai ales pentru o greseala pe net. bine ca n-a fost in realitate. si, chiar si-asa, eu tot te-as fi iertat si nu ti-as fi purtat pica pentru gestul acela crud cu povestea inventata...stii de ce? pentru ca marele obstacol atunci cand ai principii este sa faci in asa fel incat sa nu le incalci, incercand sa le aperi. ;)
ai grija de tine,
ana