Ursuleti de Nov-dec2010 - HAI MIRUNA!!HAI JOY(151)
Raspunsuri - Pagina 9
beatrice75 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui diana.b nu mai inteleg nimic ![]() ![]() ![]() si atunci cum stim ce lapte e bun?!?!? ![]() ![]() chiar nu mai putem avea incredere in nimeni offfff......... 36+ ![]() |
medicul pediatru ieri mi-a zis ca depinde de bebe.la mine vad ca n-au fost probl pana acum.azi vine acasa si vom vb mai mult
Mami de printisor

mirunam spune:
Am vorbit cu Ratusca!!! Acum este bine, nu prea are laptic dar merge la muls si ii da lapticul din biberon bebelinei. O vor externa abia saptamana viitoare deoarece fetita a suferit in timpul travaliului si i-au administrat Furosemid ca sa ii treaca edemele. In urma tratamentului a scazut ceva mai mult in greutate (400 g) dar recupereaza bine. Nu are net asa ca va reveni live dupa externare. Pozici tot pe atunci vom avea, sotul este pe drumuri intre Targoviste si ploiesti asa ca stam cuminti si asteptam.
Diana, nu cred ca ii lasa sa planga intre 3-5 Am, sincer. Mai degraba ii indoapa bine cu lapte praf si dorm. Prima data cand i-am dat copilului lapte praf a dormit 8 ore, stiam ca asa procedeaza si in spital.
Si mie mi-a fost recomandat "minunatul" NAN si nu ii pria deloc. Ba mai rau a stat pe Nan fara lactoza mult timp, e groznic. Culema e ca si cand hotara pediatra sa inlocuiasca laptele ii dadea alt fel de Nan
.
MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 39 +
: AMR 6 ZILE ...
diana.b spune:
asadar am mai invatat ceva: aparatul fara blitz.... ma duc sa-l setez 
Beatrice cum a fost la prima baita care i-ai facut-o tu?!?!? mie imi e tare teama sa nu fiu super stangace 
in spital ai avut nevoie de cosmeticele pentru bebe: crema pt iritatii de scutec, gel/sampon, ulei de masaj, etc...??? dar de hainute de acasa?
apropo, cum te impaci cu centura post-natala?
scuze daca te bombardez rau cu intrebari 
mirunam mie asa mi-a spus o prietena care a nascut la Polizu, de aceea ma gandeam ca e general valabila chestia cu sterilizatul biberoanelor intre 0am si 5am 
inca o intrebare: pe sot cand il vezi?!?!? daca ma internez la 7h15 am sa-l vad prima oara la 3 pm cand incepe programul de vizite?!?!? atunci o sa-l vada el pe bebita pentru prima data?!?!? 
36+ 
Lore1983 spune:
Felicitari BB_Alinus si Olgutzika pentru bebei!
sa aveti parte numai de lucruri frumoase.
Si eu voi naste la Filantropia si tot prin cezariana, doar ca in decembrie si orice informatie oferita de Beatrice este utila si pentru mine! Intrebarile Dianei sunt bune si ma intereseaza si pe mine raspunsul la ele.
Beatrice, cu ce parere ai ramas despre dl. dr?
va
pe toate
32+ viitoare mami de 
douradoudou spune:
buna diminetzul-pranz...fetelor nu va mai faceti atatea probleme cu tampoanele alea: depinde si de persoana ..eu de ex am folosit decat 1 zi din alea mai mari speciale pt dupa nastere si dupa aceea mi-am luat normale..si la 1 nastere la fel am folosit...
acum despre scutece: eu sunt f ff incantata de huggies din alea cu bumbac organic (cu desene winnie the pooh-miruna
]..am luat si niste wet wipes just in case , tot de la huggies-pure se numesc..parca spunea si symo ca foloseste..eu nca nu i-am facut baie singura ..eu doar o spal la chiuvete la schimbatul scutecelor iar soacra mea ii face baie..,hmmm nu mai stiu ce mai vroiam sa spun..anyway va
pe toate fara exceptie
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)

si
37+ cu
Maysaa
MSymo spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sashenka_h aa si apropo de NAN.... eu nu suport laptele asta care toti doctorii il recomanda ptr ca iau spagi ![]() ![]() . la copii mei nu le-a mers de nici un fel...aveau niste crampe ingrozitoare de la el si nici nu dormeau iar doctorul tot insista sa le dau nan. apoi de la mine putere i-am schimbat laptele si nu am mai avut probleme. nu zic sa-l schimbi doamne fereste...daca ii merge este f bine, dar sa stii ca daca are colici puternici este de la nan. si o prietena de-a mea a patit la fel ca mine cu nanMami Andreea 37+ Horia Paul+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)AMR...12 zile ![]() |
Si eu pot spune ca dupa prima saptamana Diana se strangea de burtica si neonatologul mi-a zis sa-i dau anticolici.
I-am luat copilului Hipp bio, iar acum papa bine, doarme bine si nu o mai strange burtica. Am simtit diferenta inca de la primul biberon.
ral_eli spune:
sunt si eu pe aici,cazuta in butoiul de nervi amesteca cu tristete.
am vazut pozicile cu bebei frumosi
pupici la burtici si mamici frumoase

36+
inacat spune:
Despre temperatura eu am auzit mai multe pareri.
La baita temp. ar trebui sa fie de 24 grade, iar pt. somnic 22. Am citit undeva ca si 20 sunt ok, daca bebe se simte bine. Deci depinde si de el si de modul in care il imbraci (body cu man.lunga/scurta, salopetica cu maneca si labuta si saculet mai gros sau mai subtire...).
Atentie insa ca si umiditatea in camera de somn e importanta si daca e prea cald sa nu fie aerul prea uscat.
Va rog, cum e cu sanul. Va spuneam ca eu ma dau cu Garmastan de vre-o sapt., dar de unde stiu ca e sau nu format mamelonul pt. alaptare?
A! am auzit si de inclinarea patutului.
Eu am primit o chestie de sustinere a bebelui intr-o anumita pozitie (si aici sunt discutii si pareri - pe spate sau intr-o parte?) si este dintr-un burete cu husa si are o inclinatie de nu stiu cate grade.
36+ 
ral_eli spune:
am uitat sa intreb, voi de unde luati scutece huggies? eu pe unde am fost la supermarket nu am gasit nicaieri :(
36+
simona-maris spune:
.Pup toate fetele si bebicii
.
Imi pare rau ca am dat asa putine vesti despre mine, dar vin acum si promit sa ma revansez!
Suntem acasa de aseara
.Prima noapte cu bebe a fost faina, am zbierat eu la sot si el la mine in soapta
, ca avem viziuni diferite asupra fragilitatii beblului.I-am facut baita, e fan mediu acvatic ca mami, lapte nu am inca,cred ca am putin colostru, dar bebe sta la san mult si astept si minunea laptelui.
Pt prima paginuta , bebe Stefan a avut 50 de cm, apgar 9, s-a nascut la 1 11 2010, la ora 12
, la Spitalul Elias cu dr Rotaru Octavian.
Sunt total dezamagita de Elias...
Am 4 capitole de recuperat,mi-a fost dor de voi, si ma bucur enorm sa fim din nou impreuna.Citesc si revin.
Va pup pe toate, mamici ,burtici, bebici. Poate pun si poze azi
Simona
,mami fericita de
Stefan

Iustin Nicolae (03.04.2006) +
Sasha Andrei (30.12.2008)